Tilbehør til Xiaomi Roborock

  • Børster til Xiaomi Roborock

    Børster til Xiaomi Roborock

  • Filtre til Xiaomi Roborock

    Filtre til Xiaomi Roborock

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

gfdTilbehør til Xiaomi Roborock Robotstøvsuger

Det kinesiske brand Xiaomi er et af de hurtigst voksende elektronikfirmaer i verden, og ud over deres linje af smartphones, har de også gjort sig særligt bemærkede indenfor intelligent teknologi til hjemmet. Xiaomi Roborock er en populær serie af robotstøvsugere, der deres kompakte designs kan komme helt ud i hjørnerne og ind under møbler med lave ben. Xiaomi Roborock robotstøvsugeren kan sættes i gang fra den tilhørende app, uanset hvor du befinder dig, og den avancerede robotteknologi sørger for, at støvsugeren følger et grundigt program rundt i dit hjem. 

Selvom det kan virke som om, at robotstøvsugeren bare klarer det hele, er det vigtigt at holde øje med, at filteret ikke bliver overfyldt, fordi det kan nedsætte sugeevnen gelvaldigt og endda betyde, at du selv må tage en omgang med den manuelle støvsuger efterfølgende. Det er også en god ide jævnligt at tjekke, at børsterne er intakte og effektive. Møder støvsugeren pludselig en uventet genstand på gulvet, kan det i værste fald betyde, at en af børsterne knækker af. I så fald risikerer du, at robotstøvsugeren ikke når ud til væggen eller ind i hjørnerne. 

Xiaomi Roborock har en lang levetid, og det betyder, at hjulene kan nå at blive slidt ned flere gange. Det kan også ske, at et af dem bliver slået skævt og forstyrrer den programmerede rute. Uanset hvilket tilbehør eller hvilke reservedele, du har brug for til din Xiaomi Roborock robotstøvsuger, kan du være sikker på at finde dem i vores katalog! Xiaomi Roborock har universelt tilbehør, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om hvilken Roborock du har når du køber tilbehør, medmindre du har en version som afviger meget fra resten af Roborock sortimentet. Her på siden har vi opgivet at vores børster, filtre og andet passer til de mest populære Xiaomi Roborock modeller, men der er stor chance for at tilbehøret ovenfor passer til din model, også hvis det ikke står oplyst. Hvis du er i tvivl, kan du altid undersøge sagen selv eller tage kontakt til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe.