Børster til Roborock S7 Serien

 • Børster til Roborock S7

  Børster til Roborock S7

 • Børster til Roborock S7 Plus

  Børster til Roborock S7 Plus

 • Børster til Roborock S7 MaxV

  Børster til Roborock S7 MaxV

 • Børster til Roborock S7 MaxV Plus

  Børster til Roborock S7 MaxV Plus

 • Børster til Roborock S7 MaxV Ultra

  Børster til Roborock S7 MaxV Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (27)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (25)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (25)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (24)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (24)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (24)
 7. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (10)
 8. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (9)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV (9)
 10. checkmark
  Roborock S7 Plus (8)
 11. checkmark
  Roborock Q7 Max (4)
 12. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (4)
 13. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (3)
 14. checkmark
  Roborock E5 (2)
 15. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 16. checkmark
  Roborock E4 (2)
 17. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 18. checkmark
  Roborock S8 (2)
 19. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 20. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (25)
 2. checkmark
  Orange (24)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (18)
 4. checkmark
  Blå (17)
 5. checkmark
  Multifarvet (16)
 6. checkmark
  Rød (5)
 7. checkmark
  Sort (3)
 8. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Xiaomi Roborock S7 S7+Fang al snavs med nye Roborock S7 Serie børster

Roborock S7 og S7+ er begge alsidige og imponerende rengøringsmaskiner. De populære og intelligente modeller kan både støvsuge og vaske gulvene. Robotstøvsugerne skifter endda automatisk mellem de to funktioner, og kan selv løfte rengøringskluden, så robotstøvsugerne ikke kommer til at vaske gulvtæppet. Med S7 Serien har producenten lavet rengøringsassistenter, som i højere grad tager sig af det huslige i hjemmet.

Vil man gerne vedligeholde sin robotstøvsuger, anbefaler vi at udskifte børster jævnligt, og løbende sikre, at de er fri for hår, hundehår, kattehår eller andet skidt, som kan samle sig i netop dette komponent.

Forskellen på S7 og S7 Plus er indholdet i pakken. Når man køber en Roborock S7+ får man nemlig en anden base, som ikke kun oplader men også tømmer robotstøvsugerens støvbeholder. Producenten kalder basen for Auto-Empty Dock, og den giver dig mere fritid og endnu færre sure pligter at bekymre dig om.

Bruger alle modeller i Roborock S7 Serien samme børster?

Ja. Modellerne i S7 Serien er helt ens. Forskellen på de to eksisterende modeller er, at der følger en Auto-Empty Dock med i købet, hvis man køber plus-modellen. Der er altså ikke nogen forskel på selve robotstøvsugerne. De bruger derfor de samme børster med de helt samme mål.

Guide til at installere nye børster i S7 Serie robotstøvsugere

Hvis din robotstøvsuger er begyndt at efterlade krummer, støv eller andet skidt bag sig, kan det være et tegn på, at børsterne trænger til at blive udskiftet. Når robotstøvsugeren kører henover dine gulve for at gøre rent, er det nemlig disse komponenter som klarer en stor del af arbejdet. Det vil med tiden slide så meget på børsterne, at det påvirker rengørings-resultatet. Ved at udskifte dem jævnlig, sikrer du at resultatet forbliver godt. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man skifter dem hver 6-12. måned, eller efter behov.

Er det på tide at udskifte dem, så frygt ej - producenten af din robotstøvsuger har designet den således at udskiftningen er hurtigt og nemt.

Start med at vende din Roborock på hovedet. Hold derefter quick-release knapperne inde for at afmontere coveret til hovedbørsten. Du kan nu trække hovedbørsten ud og rengøre eller udskifte den, alt efter behov.

Til at udskifte sidebørsten skal du bruge en stjerneskruetrækker. Løsn skruen i midten og træk den ud, rengør eller udskift den efter behov.

Så snart de nye dele er på plads igen, behøver du ikke foretage dig mere i denne omgang. Robotstøvsugeren er klar til at gøre rent igen.

Er børsterne hold op med at køre rundt på din robotstøvsuger?

Hår er en af robot-støvsugernes værste fjende. Er børsterne i din Roborock S7 Serie robotstøvsuger holdt op med at dreje rundt, kan det være hår, som er synderen. Når robotten opsamler længere hår, kan de sætte sig fast. For hver omdrejning kan hårene vikle sig mere fast og til sidst gøre, at den ikke kan snurre rundt. Det påvirker din Roborocks evne til at gøre rent, og vi anbefaler derfor, at man løbende holder øje med komponentens stand.