Børster til Roborock S7 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (13)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (10)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (10)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (10)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
 15. checkmark
  Roborock S7 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Orange (10)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 4. checkmark
  Blå (6)
 5. checkmark
  Multifarvet (5)
 6. checkmark
  Rød (3)
 7. checkmark
  Sort (2)
 8. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock S7 Plus - lad robotten yde sit bedste

De fleste er nok enige i, at det er rart at have en anden til at klare støvsugningen. Derfor kan en Roborock S7 Plus også ret hurtigt blive din bedste ven, da den uden brok klare din støvsugning, så du kan slappe af imens. 

Men jo flere gange den foretager støvsugninger, vil dens dele også blive mere slidte. Hvis din robotstøvsuger begynder at rengøre dårligere end normalt, kan det være et tegn på, at noget er galt med børsterne. Det betyder, at de skal vedligeholdes ved enten at få skiftet til nye eller få renset de gamle. 

Ved at skifte til rene og intakte Roborock S7 Plus børster, opfanger robotstøvsugeren bedre skidt og snavs, hvilket medfører en mere optimal og ensartet støvsugning i hjemmet.

En god tommelfingerregel er at holde øje med de forskellige børster til Roborock S7 Plus. Hold især godt øje med hår og andet snavs, der kan påvirke børsternes effektivitet eller kan ødelægge dem - for i værste tilfælde kan hår, såsom hundehår og kattehår, forhindre børsterne i at køre rundt.

Komplet rengøring med Roborock S7 Plus hovedbørste og sidebørste

Børster til Roborock S7 Plus er de samme som til en S7, men til en S7 Plus medfølger der endda også en Clean Base Station. En Clean Base Station er et sted, hvor robotstøvsugeren kan tømme sin støvbeholder helt selv. Dermed bliver rengøringen er endnu mere automatiseret.

Derudover sidder der to forskellige børster i Roborock S7 Plus: En mindre, femarmet sidebørste og en større hovedbørste. Hovedbørstens funktion er at opfange alt skidt og støv, som robotstøvsugeren kører hen over, og sidebørstens funktion er at fange alt skidt og snavs ude i kanter og hjørner. 

En god tommelfingerregel i forhold til at skifte børster til Roborock S7 Plus er, at det bør gøres hver 3. eller 4. måned - ellers skift efter behov. Udskiftningen af dem er heldigvis super nemt og tager kun et øjeblik.

Når du skal skifte hovedbørsten, skal du starte med at vende din Roborock på hovedet. Derefter skal du finde afløsningsknapperne for at afmontere hovedbørsten og trække den ud. Og når robotstøvsugeren skal have den gamle eller en ny i, skal du blot gøre den samme proces men omvendt.

Hvis det derimod er sidebørsten, som skal skiftes, skal du finde en stjerneskruetrækker. Vend din Roborock om på hovedet og løsn skruen i midten. Træk derefter sidebørsten ud og rengør eller udskift den efter behov. Skal den gamle eller en ny tilbage i igen, skal du blot gøre det samme omvendt.