Roborock S7 Plus Tilbehør

 • Børster til Roborock S7 Plus

  Børster til Roborock S7 Plus

 • Filter til Roborock S7 Plus

  Filter til Roborock S7 Plus

 • Moppeklude til Roborock S7 Plus

  Moppeklude til Roborock S7 Plus

 • Støvsugerposer til Roborock S7 Plus

  Støvsugerposer til Roborock S7 Plus

 • Tilbehørspakker til Roborock S7 Plus

  Tilbehørspakker til Roborock S7 Plus

 • Reservedele til Roborock S7 Plus

  Reservedele til Roborock S7 Plus

 • Dørtrinsrampe til Roborock S7 Plus

  Dørtrinsrampe til Roborock S7 Plus

 • Duftkugler & Duftpinde til Roborock S7 Plus

  Duftkugler & Duftpinde til Roborock S7 Plus

Hold din robot kørende med nyt tilbehør til Roborock S7 Plus

Med hjælp fra din Roborock S7 Plus er rengøringen af hjemmet blevet en del nemmere og meget sjovere. Det eneste, man egentligt selv skal gøre, er at sætte den op, lade den køre og skifte sliddele på den fra tid til anden.

I sidste ende er det ikke kun en fordel at have en Roborock, fordi man kan slippe for rengøringen og slappe af, men det er også en fordel, fordi man kan udnytte tiden til at lave så meget andet sjovt, nødvendigt eller praktisk. 

Men af og til skal delene i en Roborock S7 udskiftes med nyt Roborock S7 Plus tilbehør, som er en del af den nødvendige vedligeholdelse. For med tiden bliver delene slidte, og det vil i sidste ende påvirke resultatet af rengøringen.

Hvis rengøringen skal være knivskarp og sidde lige i skabet, bør du tjekke standen på delene af og til, og udskifte med nyt Roborock S7 Plus tilbehør.

Hvis der så er en sliddel, der skal skiftes, er det heldigvis hurtigt og nemt at klare, takket være robottens gode og brugervenlige design. Du har hverken brug for at have den store tekniske viden om robotstøvsugere eller at have dyrt og smart værktøj for at udskifte sliddelene.

Få din robot på benene igen med nyt udstyr til Roborock S7 Plus

Det er helt normalt, at visse dele med tiden bliver slidte eller kan gå i stykker. Hvis robotstøvsugeren kører hver dag, sker der selvfølgelig det, at delene bliver hurtigere slidte, end hvis robotstøvsugeren kun kører 1-2 gange om ugen. 

Men som sagt tidligere kan delene udskiftes nemt og enkelt med nyt Roborock S7 Plus tilbehør, og så kan du desuden selv klare opgaven. Så kan din rengørings-ven komme op at køre igen og dermed få støvsuget hjemmet.

Desuden kan tilbehør til Roborock S7 Plus tilkøbes hver for sig, hvis det kun er én del, der skal skiftes, men tilbehør til Roborock S7 Plus kan også fås i tilbehørspakker, hvor kun de mest nødvendige dele er samlet. Tilbehørspakkerne dækker over reservedele og udstyr som for eksempel filtre, børster og støvsugerposer.