Moppeklude til Roborock S7 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (11)
 2. checkmark
  Roborock S6 Pure (6)
 3. checkmark
  Roborock S6 MaxV (6)
 4. checkmark
  Roborock S6 / S60 (6)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (6)
 6. checkmark
  Roborock S5 / S50 (6)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
 15. checkmark
  Roborock S7 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Blå (11)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (7)
 3. checkmark
  Hvid (6)
 4. checkmark
  Multifarvet (6)
 5. checkmark
  Orange (6)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Moppeklude til Roborock S7 Plus i blød mikrofiber

Kvaliteten af rengøringskluden under din robotstøvsuger har stor betydning for kvaliteten af den rengøring, robotten kan levere. Vores moppeklude er lavet af lækkert og blødt mikrofiber stof, som kan opsamle alt snavs og skidt. De er meget vandabsorberende og forhindrer også at der kommer ridser i gulvet, når robotstøvsugeren kører hen over trægulvet, klinkerne, laminatgulvet eller hvad end I har i hjemmet.

Roborock S7 Plus har en indbygget moppefunktion, så du både kan få støvsuget og vasket gulv i samme omgang. Du slipper derfor for en stor del af rengøringen i hjemmet med en Roborock S7 Plus.

Til forskel fra Roborock S7, så har en Roborock S7 Plus sin egen Clean Base station, hvor den kører hen og tømmer sig selv efter en støvsugning.

Derfor skal du skifte moppekluden på din Roborock S7 Plus

Når du er den glade ejer af en Roborock S7 Plus, så vil du formentlig gerne have at den holder længst muligt. Du giver automatisk din Roborock S7 Plus robotstøvsuger en længere levetid hvis du passer godt på den, og det kan du gøre ved at vedligeholde både udstyret og tilbehøret på din robotstøvsuger. Udover at det kan give din Roborock S7 Plus en længere levetid, når du vedligeholder den, så vil det naturligvis også gøre selve rengøringen bedre, hvis du skifter moppekluden når tid er. Du kan hurtigt se om kluden trænger til en udskiftning på selv gulvvasken. Det er meget tydeligt om den er slidt og trænger til en udskiftning - du vil kunne se en verden til forskel med det samme!

Køb flere moppeklude på en gang og spar penge

Vi har nemlig samlet pakker med flere mikrofiberklude samlet til en skarp pris, hvor du opnår pakkerabat når du køber mere end en moppe. Det kan sagtens betale sig at købe flere klude på en gang til din Roborock S7 Plus robotstøvsuger, så du altid har ekstra klude liggende på lager. På den måde slipper du for at stå og mangle en akut ny moppeklud inden gæsterne kommer! Du vil om alle omstændigheder altid få dem brugt på et tidspunkt. Du finder dem i forskellige antal pakker her på siden, alt efter hvad du har brug for!