Computertasker

 • Computertasker herre

  Computertasker herre

 • Computerrygsække

  Computerrygsække

 • Computertasker 13"

  Computertasker 13"

 • Computertasker 15"

  Computertasker 15"

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Computer 13" (2)
 2. checkmark
  Computer 15" (2)
 3. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (2)
 4. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (2)
 5. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (2)
 6. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (2)
 7. checkmark
  Macbook Pro 13"  (2)
 8. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (2)
 9. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (2)
 10. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (2)
 11. checkmark
  MacBook Pro 16" (1)
 12. checkmark
  MacBook Pro 16" (A2485) (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Computertaske læderComputertaske

Når man køber en ny computer, følger der ofte en masse ekstra udgifter med. Så skal man have et sleeve til at beskytte din i tasken, og så finder man ud af, at tasken slet ikke passer til ens nye computer. Det har vi heldigvis en løsning på. På evermart.dk finder du en masse forskellige tasker, der har helt forskellige slags udseende og helt forskellige funktioner. Om du er businessman, studerende eller rejser meget, så har vi helt sikkert en taske, der passer perfekt til dig og ikke mindst din computer!

En computer taske behøver dog naturligvis ikke koste det hvide ud af øjnene, det vigtigste er bare at du får fat i en computer taske som sørger for at passe godt på din computer. Ha du travlt i hverdagen og er du på farten med din laptop, er en taske til computer vejen frem. Uanset om du bare pendler frem og tilbage til og fra kontoret eller du har en masse møder hele dagen du skal have din computer med til. Alle vores computer tasker er designet til at kunne svinges over skulderen eller på ryggen, og så er der naturligvis plads til alt det vigtige du har. 

Beskyttende tasker til laptop

En beskyttende taske er lavet med ekstra polstring for at den kan holde til det hele. En ekstra beskyttende computertaske er ofte betegnet som en Clamshell taske til computer. En Clamshell PC taske er en computertaske der har en hård. Den hårde skal beskytter din elektronik med stød og slag så din bærbar ikke tager skade. Clamshell PC tasker har også en god polstring inden i, så din computer altid ligger bedst beskyttet. Du kan få computer tasker hvor der kun lige er plads til din computer, og PC tasker der har plads til alverdens tilbehør.

Uanset hvilken computer taske du leder efter, er det vigtigst at din taske sørger for også at beskytte din laptop. For den bedst mulige beskyttelse kan du også vælge at lægge din computer i et sleeve før den ryger ned i tasken – så er du helt sikker på at den ikke tager skade – uanset hvad du skal.

Computer SleeveComputer sleeve eller PC taske?

Skal du bare udelukkende have din computer med dig, kan du også med fordel vælge et computer sleeve i stedet for en taske til PC. Et computer sleeve er te oplagte valg til dig der ikke kun har din computer med dig hver dag. Har du en større taske, som fx en skoletaske. Hvori du har både din bærbar og en masse andet, kan de t være en god ide at pakke din computer ind. Ligger din computer bare helt frit i en taske sammen med andre genstande kan den blive ridset og grim. 

Forskellen på et computersleeve og en computertaske, er rummeligheden og funktionen. En computertaske er som en hver anden taske lavet til at du kan svinge den over skulderen eller tage fat i håndtaget og så er du klar til at tage af sted. Et sleeve e derimod et lille beskyttende etui der for det meste er uden håndtag Et sleeve bliver oftest brug når din laptop skal ligge i en større taske.

Der findes naturligvis også en gylden mellemvej: et sleeve med hank. Her får du et klassisk tyndere sleeve der næsten ikke fylder noget og så kan du bare transportere dette. Her får du næsten ikke plads til andet end din PC, og så beskytter det naturligvis ikke ligeså godt som fx en clamshell computertaske ville.

Forskellige slags computertasker

Det er også vigtigt, at du ved, om din computertaske skal kunne andet end blot at opbevare din computer. De fleste af vores computertasker, har mange andre funktioner end blot at kunne opbevare din computer, og det gør, at de også kan bruges til mange andre ting som skolebrug eller som rejserygsæk. Din computer taske kan have mange funktioner og så fås PC-tasker også i en masse forskellige designs. 

Her på siden finder du computer skuldretasker og computer rygsække, og du skal selvfølgelig have den type du bedst kan lide! En skuldertaske til PC er ofte lidt mindre og har kun plads til din bærbar samt lidt andet udstyr. En rygsæk til computer er derimod ofte større og kan også bruges til at opbevare meget andet. Skal du have en computertaske til skolebrug eller lignende hvor du også skal have en masse bøger med på farte, er en rygsæk det oplagte valg.  

Computer taske til damer

Her på siden finder du naturligvis også computertasker til damer. Du kan naturligvis bruge hvilken som helst taske som en dame computertaske, men leder du efter noget mere fint og elegant finder du det hos os. Mange computertasker kan se meget maskuline ud, og kvinder skal naturligvis ikke snydes for en dametaske til computer. Du kan blot kigge igennem kataloget her på siden eller bruge ikonerne øverst for at finde frem til lige den computertaske til dame som du er på jagt efter!

Herre computer taske

Mangler du en herre computertaske du kan have med i dagligdagen, så finde rdu sikkert en løsning her. Alle vores computertasker til herre kan naturligvis bruges af alle, men vil du gerne have en mere maskulin computertaske med kant finder du også det her. En maskulin computertaske til herre kan være i alt fra clamshell til læder, så længe at du finder en taske der passer til netop dig, din computer og dit behov.

En lækker læder computertaske

Den mest populære computertaske er i læder. Mange higer efter en læder taske til computer, og med god grund! En læder computertaske ser naturligvis utrolig fed ud, uanset om den bruges af en dame eller en herre. En lædertaske til PC er stilren og klassisk. Selvom du måske ikke får den største beskyttelse med læder, så er det stadig et utrolig slidstærkt materiale der nok skal sørge for at din laptop ikke år en masse grimme skrammer. Hvis du ikke er typen der smider rundt med din bærbar kan du sagtens vælge en læder computer taske uden at være bekymret for din computer. Det er selvfølgelig vigtigt at din computer taske passer godt på din computer, men du skal også have en taske du er vild med. Find din nye PC taske i læder hos os!

Hvilken computertaske passer til dig?

taske

Når du er på udkig efter en computertaske er det primære mål selvfølgelig, at din computer passer i tasken. Derfor har vi sikret os, at du ved om tasken passer og til hver computertaske specifikt skrevet hvilke størrelser af bærbare computere, der passer i tasken, så du slipper for at ende med en taske, hvori din computer slet ikke kan være.

Du skal mest være obs på størrelsen hvis du har en 15” eller større laptop. De fleste af vores computertasker passer naturligbis til en 13 tommer computer, men har du en stor computer kan du godt få problemer med at få din bærbar ned i alle tasker. Vil du være helt sikker på at du ikke falder for en laptop taske der ikke passer til din PC, kan du blot klikke på ikonerne her verst på siden. Klikker du dig ind på 13” eller 15” pc-tasker er du sikker på at du kun ser tasker der passer til din computer.

Rygsæk eller skuldertaske? Endnu et spørgsmål du skal stille dig selv når du leder efter din nye computer taske. En PC-taske med skulderem er utrolig nem at have med på farten og den fylder næsten ingenting ´. Den er naturligvis også meget nemmere at have med på offentlig transport. Hopper du i stedet på cyklen, eller skal du have plads til en masse udstyr og tilbehør, er en rygsæk computer taske nok mere for dig. En Computer rygsæk sidder behageligt på ryggen, og så får du en masse plads til bøger, mapper, dokumenter og alt det andet du skal have med dig.

Pæne & praktiske computertasker

Vælg en fed computer taske. En computertaske er selvfølgelig først og fremmest til for at passe på din laptop, men det betyder ikke at du skal vælge en model du ikke kan lide! Du kan sagtens få god beskyttelse og et lækkert design uden at skulle gå på kompromis med noget! Skal du have din taske til computer med dig hele dagen, skal du naturligvis også vælge en taske du gider at slæbe rundt på. Vælge lige den farve, det materiale, eller det design du er størst fan af, så får du også mere glæde ud af din computertaske. En computer er ikke en af de billigste ejendele, så du skal selvfølgelig have både fedt og beskyttende tilbehør til den! Tag et kig her på siden og find lige den computer taske der passer bedst til dig og din bærbar!