Computerrygsække

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Computer 15" (1)
 2. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (1)
 3. checkmark
  MacBook Pro 16" (1)
 4. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (1)
 5. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (1)
 6. checkmark
  MacBook Pro 16" (A2485) (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

taske3Computerrygsække til din bærbare / MacBook

Hvis du lige har købt dig en ny bærbar/MacBook, og fundet ud af, at den ikke passer ned i din rygsæk, er du kommet det rette sted. Du kan være sikker på at købe den rigtige rygsæk, da vi til hver rygsæk har skrevet, hvilken størrelse bærbar/MacBook, der passer i rygsækken. Det smarte ved en rygsæk frem for en håndholdt computertaske er, at du kan benytte rygsækken til mange flere formål end blot at opbevare din bærbar/MacBook.

Vi har et stort udvalg af computerrygsække - alle med utroligt mange funktioner, så du ikke blot får en taske, der kun kan opbevare din bærbar/MacBook.

Læder, nylon og vintage

En af vores lækre computerrygsække er lavet af mange forskellige materialer - fælles er dog, at alle er af utroligt god kvalitet. Om det er læder, nylon eller noget helt andet, så kan vi sikre dig for, at kvaliteten altid er i top.

Vores læderrygsække er perfekt til dig, der virkelig søger stil og flot udseende til din rygsæk. Vi har mange forskellige læderrygsække, og de fås i flere forskellige farver som for eksempel sort og brun. Alle af vores rygsække kan selvfølgelig både bruges som computerrygsække, men også skoletaske eller rejsetaske, da der er god plads i dem og masser af lommer, så du kan holde styr på dine ting.