Bluetooth Nøglefinder

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Bluetooth Nøglefindere & Tilbehør

Panikken der breder sig i kroppen og varmen der blusser helt nede fra og op til hovedet - du kan ikke finde dine nøgler! Du farer rundt i hele huset og leder febrilsk efter dine nøgler, mens klokken slår og du allerede ved du kommer for sent på arbejde. Vi kender alle sammen den følelse - men faktisk kan det nemt være sidste gang, at du prøver det! Med en bluetooth nøglefinder kan du nemlig fremover slippe for lige nøjagtigt dette problem. Du kan blot sætte bluetooth nøglefinderen i dit nøglebundt og koble den sammen med din smartphone. Fra din smartphone kan du nu udsende en alarm, som får din nøglefinder til at bippe. Når nøglefinderen bipper kan du hurtigt finde frem til hvor dine nøgler ligger. Faktisk fungerer en bluetooth nøglefinder også omvendt - du kender nemlig garanteret også til, at det er telefonen du ikke kan finde? Har du dine bluetooth nøglefinder kan du trykke på den og så vil en alarm gå af på din telefon, som du kan følge lyden af.

En bluetooth nøglefinder behøves ikke kun bruges til nøgler. Nøglefinderen kan nemlig også sagtens bruges sammen med din pung, taske, kuffert - ja selv dit barn eller dit kæledyr - det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge en bluetooth nøglefinder til.

Her hos Evermart har vi både tilbehør til diverse bluetooth nøglefinder og så finder du selvfølgelig også en bluetooth nøglefinder, hvis du ikke allerede har en. Af mærker kan nævnes Tile, Samsung Galaxy SmartTag og Orbit - alle tre nøglefindere har det tilfælles, at de bruger batteri. Batteriet holder fra cirka 6 måneder til et år på de forskellige bluetooth nøglefinder modeller og det er derfor vigtigt, at man får skiftet batteriet, så man ikke pludselig står i en situation hvor nøglerne er væk og nøglefinderen er løbet tør for batteri. Alle vores batterier til diverse bluetooth nøglefinder er super billige, så det behøver ikke koste dig særlig meget at have en opdateret bluetooth nøglefinder. 

Som kort nævnt ovenfor finder du altså både tilbehør til den bluetooth nøglefinder du allerede har, men hvis du er på jagt efter en ny nøglefinder er det altså også hos Evermart du finder det. Vores nøglefindere er billige samtidig med at de er super smarte og effektive. Med en nøglefinder her fra siden er det slut med at lede hysterisk efter nøglerne på de mest upassende tidspunkter!

Hvis du scroller op herfra kan du se vi har delt vores bluetooth nøglefinder kategori op i mindre underkategorier. Ligeover kan du klikke dig ind på netop den bluetooth nøglefinder du har eller du kan scrolle op og klikke dig igennem kataloget, for at se hele udvalget af produkter under bluetooth nøglefinder kategorien.