Have & Grill

1 til 12 af 87

 pr. side

1 til 12 af 87

 pr. side

Kæmpe udvalg af tilbehør til Have & Grill

Om sommeren nyder mange af os vores haver! Det er skønt, at kunne åbne døren op til haven på en varm sommerdag og mærke græsset under fødderne! Men nu vi snakker om det dejlige græs, så skal det jo også slåes ret ofte om sommeren. Rigtig mange har derfor investeret i en robotplæneklipper - er du også en af dem? Hvis du har en robotplæneklipper er du havnet på den rigtige side. Her på siden har vi nemlig et stort udvalg af tilbehør til robotplæneklippere. Udvalget dækker blandt andet over forskelligt beskyttelse, så du undgår at din robotplæneklipper går i stykker, hvis den skulle komme til at køre ind i et træ eller lignende. Du vil også finde forskellige robotplæneklipper knive til mærker som Bosch, Worx, Robmow, McCulloch, Gardena og Husqvarna.

Når de fleste af os tænker på sommeren, tænker vi også på grill. Grill mad hører sig til om sommeren. Der er ikke noget bedre end en hyggelig grill aften med gode venner eller familie. Med det rette tilbehør, får du det bedste ud af din grill. Ovenover finder du et kæmpe udvalg af forskelligt grill tilbehør både til under og efter du griller. Imens du griller dit lækre stykke kød, er det optimalt med et grill termometer, så du ved hvornår kødet er stegt helt perfekt. Derudover er det vigtigt med det rigtige grill udstyr, så det ikke bliver besværligt at håndtere maden på grillen. Både termometer og grilludstyr finder du lige her ovenover her. 

Sommeren om Danmark indbærer desværre også ofte en masse regn - derfor anbefaler vi, at du anvender et vandtæt overtræt til din grill, så du undgår at grillen får vand og dermed rust eller andre skader. Vi har universelle grill overtræk til både bordgrill, kuglegrill og større grill.  

Det eneste der kan ødelægge de hyggelige grill aftner eller natten er de irriterende myg! Myg og andre insekter er super irriterende, især når de summer rundt omkring ind i soveværelset. For at komme myggene til livs skal du have en myggelampe! En elektrisk insektfjerner virker helt uden brug af kemikalier. Insekterne bliver lokket ind i UV-A lampen og bliver slået ihjel øjeblikkeligt, når de kommer i kontakt med den højspænding, der løber inde i lampen. 

Hvis du mangler noget tilbehør til haven eller til din grill, så skal du endelig bare slå dig løs i kategorierne ovenfor! Der har vi samlet hele det store udvalg af fedt tilbehør til haven og til grill.