Udendørs Lyskæder

 • Solcelle Lyskæder / Lamper

  Solcelle Lyskæder / Lamper

 • Lys / Lyskæder til Parasol

  Lys / Lyskæder til Parasol

 • Lys / Lyskæder til Terrassen

  Lys / Lyskæder til Terrassen

 • Lys / Lyskæder til Altan

  Lys / Lyskæder til Altan

 • Lys / Lyskæder til Haven

  Lys / Lyskæder til Haven

 • Lys / Lyskæder til Drivhus

  Lys / Lyskæder til Drivhus

 • Lys / Lyskæder til Telt

  Lys / Lyskæder til Telt

 • Istap Lyskæder

  Istap Lyskæder

 • Lyskæder til Flagstang

  Lyskæder til Flagstang

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Udendørs (130)
 2. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (30)
 3. checkmark
  Indendørs (28)
 4. checkmark
  Juletræslys (12)
 5. checkmark
  Fest (9)
 6. checkmark
  Børn (8)
 7. checkmark
  Parasol (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (90)
 2. checkmark
  Sort (17)
 3. checkmark
  Gul (17)
 4. checkmark
  Multifarvet (16)
 5. checkmark
  Grøn (6)
 6. checkmark
  Rød / Blå (3)
 7. checkmark
  Blå (3)
 8. checkmark
  Brun (1)
 9. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 10. checkmark
  Lyserød (1)
 11. checkmark
  Blå / Grøn (1)
 12. checkmark
  Orange (1)
 13. checkmark
  Pink (1)
 14. checkmark
  Lilla (1)
 15. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Lys mørket op og skab hygge med en udendørs lyskæde til haven, garagen, altanen eller terrassenUdendørs lyskæde

Udendørs belysning er vigtigt at prioritere. Ligesom den indendørs belysning er det med til at skabe hygge og en god atmosfære, men på et mere praktisk niveau er udendørs belysning som en udendørs lyskæde, en solcelle lampe eller batteridrevne spots, også enormt vigtigt for, hvordan du færdes udendørs. Specielt i de mørkere måneder er det nemlig vigtigt at tænke over, hvordan du lyser hjemmet og områderne omkring det op - ikke kun for hyggens skyld, men også for sikkerhedens skyld. God udendørs belysning gør det lettere at opholde sig udenfor om aftenen og gør, at man let kan få sig et overblik over stier, buske og trin. Så ved man, hvor man skal, og ikke skal, gå. Der er derfor mange fordele ved at investere i lyskæder og lamper til udendørs brug, og du kan blive klogere på dem lige her.

Det gode ved lyskæder er, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan de kan bruges. Afhængigt af hvor og hvordan du monterer en lyskæde udendørs kan den give en helt ny oplevelse af dine udendørsarealer og give et personligt, sjovt, festligt eller stilfuldt udseende. Det kommer alt sammen an på hvilken lyskæde du vælger og hvor du hænger den. Det kan for eksempel være en simpel klynge lyskæde, der hænges på gavlen af huset eller vikles omkring stammen på et træ i haven, men også en kortere lyskæde med farvestrålende sommerfugle eller blomster, der pynter på terrassen omkring drivhuset, eller en stilfuld LED lyskæde udendørs. Derudover kan flotte lyskæder også suppleres med batteridrevne spots og bloklys, samt lanterne drevet af solceller, der har en fast plads på terrassen eller altanen. En udendørs solcelle lampe eller et spot kan være speciel brugbart langs husmuren eller i garagen, hvor det kan blive meget mørkt. 

Der er heldigvis mange gode muligheder for at finde udendørsbelysning, og det er bare et spørgsmål om at tænke over dine enkelte behov. Disse behov er individuelle og afhænger af den enkelte forbruger, deres hjem og de udendørs arealer, der skal oplyses. Spots og lamper er for eksempel  perfekte til at lyse stier, trapper og andre mørke områder af haven godt op, så du ikke går forkert eller snubler over en potteskjuler eller børnenes legetøj på stien. Har du ikke behov for helt så meget lys, men vil stadig gerne skabe en hyggelig atmosfære udendørs kan du også hænge en fin lyskæde i garagen, eller en flot farvet lyskæde i buskene. Så længe de hjælper dig med at orientere dig i mørket har de smarte lyskæder mere end blot én funktion. Spots og lamper er generelt lette at montere på vægge, trappetrin og mure, og mange kommer endda med solcelle paneler og motion sensors, så du ikke behøver at gøre andet end at sætte dem op. Som en bonus gør det ekstra lys også hurtigt haven eller terrassen meget mere hyggelig.

Bruger du meget til på altanen med venner eller familie, eller sidder du tit i en behagelig stol på terrassen eller i haven til langt ud på aftenen kan du med fordel bruge en flot, hyggelig lyskæde udendørs. Her er der mindre behov for stærkt lys, men i højere grad et hyggeligt og varmt lys, og du kan finde et kæmpe stort udvalg af lyskæder i mange forskellige former og farver her på siden. Så kan du skabe den perfekte atmosfære for en hyggelig aften udendørs. Det skal også siges at størstedelen af disse lyskæder også sagtens kan bruges indendørs, med undtagelse for solcelle lyskæder, og du behøver derfor ikke pakke dem væk om sommeren. Tag dem i stedet for i brug andre steder i hjemmet, så du kan nyde godt af dem året rundt.

Indret altanen eller terrassen flot med en lyskæde udendørsFarvet udendørs lyskæde

Med en lyskæde udendørs kan du bringe hyggen fra hjemmet og ud på udendørsarealerne. Mange bruger deres terrasse, have og altan som en forlængelse af hjemmet, og det giver derfor også rigtig god mening at tænke lige så meget over den udendørs indretning som den indendørs. Her er det også oplagt at se lyskæder som en del af indretningen, da belysning er afgørende for at skabe en god stemning, men også mere simpelt for at kunne opholde sig udendørs. Der er nemlig intet værre end at skulle slutte en hyggelig aften tidligt, bare fordi mørket falder på, og med den rigtige udendørs lyskæde kan festlighederne fortsætte til langt ud på natten. Det gælder både hvis du holder en havefest eller spiser middag med familien på terrassen, men også hvis du bare vil sidde på altanen og læse en god bog. 

Udendørs lyskæder er også en god måde at få altanen eller terrassen til at virke som en helt naturlig forlængelse af hjemmet, da det gør stederne mere hyggelige og personlige. Kombineret med en god stol og et tæppe kan det næsten ses som en ekstra stue eller en forlængelse af soveværelset. De mange forskellige typer af lyskæder og de mange indtryk de giver gør det også muligt at udtrykke din helt personlige stil udendørs. Er du til det minimalistisk, sjove og festlige eller det helt traditionelle når det gælder indretning? Du kan hurtigt udtrykke det udendørs med en lyskæde.

En lyskæde udendørs er også god, hvis festen rykker fra huset ud i haven eller ud på altanen, hvor der med fordel kan monteres festlige, farvestrålende lyskæder, enten klynge lyskæder, lyskæder med pærer eller lyskæder i sjove former og farver. Her på siden finder du blandt andet en unik og festlig lyskæde med ølkrus på, men også en mere simpel farvet lyskæde men pærer i alle regnbuens farver. Det kan også være du har et festtelt, der skal lyses flot op - her er lanterne og lyskæder i et varmt lys et godt valg. Disse kan endda også bruges i hjemmet eller på terrassen efterfølgende. For dem der fejrer jul er det også både hyggeligt og praktisk at have julelyskæder udendørs. De kommer i et hav af farver og længder, og ofte også med pærer i sjove, julede former, men fælles for dem alle er at de skaber en helt perfekt julestemning både inde og ude. Nogle udendørs lyskæder, for eksempel traditionelle led klyngelyskæder, kan også tages indenfor og bruges om juletræet eller som en del af en juledekoration. 

Hæng den helt rigtige lyskæde udendørs ved at vælge blandt et stort udvalg af farver, størrelser og strømkilder 

Der er derfor mange forskellige typer af udendørs lyskæde at vælge mellem, og det handler blot om at vælge den helt rigtige slags. Udover størrelser, farver og længder er der også forskellige måder at tilslutte dem på. Du kan læse mere om det herunder, og på den måde danne et overblik over hvilken form for tilslutning vil passe bedst til dig, dine udendørsarealer og dine behov.  Det er vigtigt at gøre dig nogle tanker om, hvor lyskæderne skal bruges før du køber dem, da du på den måde undgår at købe en udendørs lyskæde, der ikke passer i længden eller stilen. Skal den for eksempel bruges på altanen behøver den ikke være nær så lang som hvis den skal kunne monteres hele vejen langs husets gavn - på samme måde kan man heller ikke forvente at en kort batteridrevet lyskæde kan lyse hele terrassen op i samme stil som en klyngelyskæde med flere hundrede led pærer. 

Skal man have størst mulig gavn af en ny lyskæde udendørs skal man også overveje, hvilken anledning de er til, da dette har indflydelse på, hvilken farve og stil der skal vælges. Skal der være fest er det for eksempel en god idé med en lyskæde i flere farver, og gerne en lyskæde der kan lyse i flere mønstre. Den type lyskæder vil ofte have en fjernbetjening eller et app, der kan styre dem - det gør det nemt og hurtigt at skifte lyskædens indstilling afhængig af stemningen eller anledningen. Er lyskæden derimod bare til daglig brug og hygge kan man med fordel vælge en simpel og flot lyskæde med et varmt og hyggeligt lys, der kan tændes når du opholder dig udenfor, for eksempel på terrassen eller altanen. Det er dog vigtigt at sikre sig, at disse kan holde til at være udenfor - tjek derfor om batteri kassen er vandtæt og om lyskædens pærer kan holde til lave temperaturer. Vær også sikker på, at den er ordentligt monteret så den ikke falder ned i blæsevejr. 

Typen af lyskæde er også værd at overveje, hvis du vil finde den helt rigtige udendørs  lyskæde eller lampe. Med type menes der generelt måden lyskæden tilsluttes på. Der er nemlig stor forskel på strømkilder, formen for tilslutning og på, hvordan den enkelte lyskæde holder strøm og hvor længe den kan lyse ad gangen. Du kan læse mere om de forskellige typer af tilsluninger her under og danne dig et bedre overblik over, hvilken der passer dig og dine behov bedst. 

Solcelle lyskæderSolcelle lanterne

En populær form for udendørs belysning er lyskæder, lamper og spots drevet på solceller. Solcelle lys og og lyskæder har mange fordele, men den største fordel er, at de er en bæredygtigt og billigt alternativ til belysning, der bruger strøm.Her får lampen eller lyskæden nemlig sin energi fra solen, og de smarte paneler lader op løbet af dagen, så de kan lyse om aftenen og natten. På den måde vil din udendørs lyskæde ikke bruge unødvendig el, selvom den kører mange timer ad gangen. Ved at have en solar lyskæde udendørs sparer du derfor også på elregningen, da du ikke skal bruge stik, ledninger og strøm på at lyse haven op. I forlængelse af dette er en solcelle lyskæde derfor også en grønnere løsning.

Derudover bruger denne slags udendørs belysning, for eksempel en udendørs lyskæde med pærer, heller ikke batterier, og du skal derfor hverken tænke over at indkøbe og udskifte dem, ligesom du heller ikke har skal skille dig af med de brugte batterier bagefter. På den måde genererer du mindre skadeligt affald. 

Uanset om du vælger spots, lyskæder, lanterner eller lamper med solceller vil du også have mere frihed i forholde til, hvor du placerer dem, fordi du ikke er bundet af en ledning eller behovet for at være tæt på en stikkontakt. Du behøver heller ikke være bange for at dig eller dine gæster snubler over ledninger. Det er dog vigtigt at sikre sig, at solcelle panelerne ikke står i komplet skygge, og at de får rigeligt med sollys i løbet af dagen. 

Batteridrevne lyskæder

Med en lyskæde med batteri har du også komplet frihed til at placere den lige hvor du vil - i endnu højere grad end en solar lyskæde. Man slipper fuldstændig for lange ledninger, der snor sig gennem haven eller hen over terrassen, hvilket gør en udendørs lyskæde med batteri let at montere. Det eneste du skal gøre er at hænge den op, og sikre dig, at du let kan komme til batteriboksen og tænd/sluk knappen. 

Derudover kaster et lyskæde batteri udendørs et flot lys og kommer desuden i rigtig mange forskellige varianter. Her får du tit nogle kortere lyskæder, men til gengæld også muligheden for meget mere variation og mange flere sjove designs, der kan pynte haven, altanen eller terrassen flot. Bare du husker at skifte batterierne. 

Et udendørs lyskæde batteri er desuden også lavet til at kunne holde til lidt af hvert og er ofte vandtæt og i stand til at klare sig i lave temperaturer. Det er dog værd at tjekke, om batteriboksen er godt holdbar før du hænger lyskæden eller lampen op. Hvis ikke er det altid en god ide at dække boksen til, enten i læ eller ved at putte den i en plastikpose.

Lyskæder med strømstik

En lyskæde med ledning og strømstik er til dig, der vil være sikker på at din udendørs lyskæde lyser konstant og jævnt uden at du skal tænke over mængden af sollys eller om batterierne skal skiftes. Her kan du nemlig være sikker på at der vil være en konstant kilde af strøm til din udendørs belysning - for eksempel en led lyskæde udendørs. Udendørs belysning med strømstik refererer tit til den klassiske klynge lyskæde med de mange små, tætsiddende pærer, men det er også muligt at få en udendørs lyskæde med større pærer, bolde eller kugler. Det er op til dine behov og din stil. 

Udendørs lyskæde

I mange tilfælde vil en udendørs lyskæde med strømstik også kunne tilsluttes en timer, der bestemmer hvornår lyskæden skal være tændt - så behøver du ikke selv gå og tænde og slukke for kontakten. Det er specielt smart, hvis du vil have din lyskæde til at køre om natten eller når du ikke er hjemme, men er også en god måde at styre lidt af strømforbruget på, så lyskæden for eksempel ikke er tændt i dagslyset når den alligevel ikke kan ses. 

Denne slags lyskæde er også gode, hvis du vil have julelyskæder udendørs, da ledningerne og selve lyskæderne med strømstik kan fås i flere forskellige længder og ofte kan række længere end solcelle lyskæder og batteridrevne lyskæder. Her kan du også få lyskæder og lampe i forskellige farver og lyskæder, som kan lyse i mønstre og styres med en fjernbetjening.