Vægure

Stort udvalg af flotte vægure i mange designs 

Er du i tvivl om hvilket ur som passer bedst til dig og dit hjem, kan ud gå på opdagelse i vores sortiment og indhente en masse inspiration. Vi har vægure i et hav af forskellige designs, som passer til langt de fleste typer af boligindretning. På den måde har du de bedste forudsætninger for at finde lige netop dét ur, der er det rette for dig. 

Et ur skal ikke bare kunne fortælle dig, hvad klokken er. Det skal også være smart og pynte i dit hjem. Hvilket ur, som skal pynte i dit hjem, kommer an på din stil, dine behov og den ønskede placering. Vi har gjort det nemt for vores kunder, og inddelt vores udvalg i forskellige kategorier, så de hurtigt og nemt kan finde det ur, de leder efter.  

Antik, retro eller moderne – Hvilken stil passer bedst til dit hjem?

Et ur på væggen er super praktisk, men man skal samtidig sørge for at det passer til indretningen i hjemmet. Et dekorativt vægur kan vise dig hvad klokken er, og samtidig skabe mere liv på din væg. Hvilket ur, der er mest dekorativt kommer helt an på din personlige smag. Nogen er mest til den klassiske hvide urskive med sorte visere og tal. Andre er til kraftigere farver og sjove designs. På Evermart.dk finder du alt fra klassiske, retro, minimalistiske, vintage, nordiske og mange andre typer af designs. Du kan vælge den stil og farve som passer dig bedst, så din væg kan prydes med at flot ur. 

Hvor skal dit nye vægur hænge?

Det er altid oplagt med et vægur placeret i de rum, hvor du opholder dig mest. På den måde kan du altid holde styr på tiden, lige meget hvor du befinder dig. Her er stuen, køkkenet, kontor og værelser gode steder at placere et. Da uret typisk får en relativt central placering, vil det være en god idé at tænke over designet - du vil trods alt komme til at kigge en del på det. Vælg derfor det helt rigtige, og tænk over hvor det skal hænge. Vi har nemlig ure til forskellige rum i hjemmet. Nogen passer godt til et køkken, kontor eller til stuen, mens andre har et sjovt design, som passer bedre til børn. De fleste af vores vægure har et lydløst urværk. Du bør overveje et lydløst urværk til eksempelvis soveværelset. Med et tikkefrit vægur, kan du nemlig få den bedste nattesøvn. Her vælger mange også et digital vægur, som du kan få med rødt lys, så dine øjne ligeledes forstyrres mindst muligt.

Vægur med tal, uden tal eller løse tal

Nogen foretrækker et ur med tydelige tal, andre foretrækker et helt uden. Lige meget hvad du er til, kan du finde et her på siden. Vi har opdelt vores store udvalg i kategorier, så du hurtigt kan finde ure med eller uden tal. Ligesom resten af uret, kan tallene have forskellige farver og være fremstillet i forskellige materialer. Nogle af de mest populære designs, har tal med et guld, sølv eller messing look. Du kan også finde ure med selvlysende tal, der lyser i mørke, så du altid kan se hvad klokken er, selvom aftenen er faldet på og solen gået ned. 

Denne type tal finder du typisk på vores selvklæbende ure med løse tal. Her kan du selv bestemme størrelsen på dit ur. Det er nemlig dig selv der bestemmer, hvor tallene skal monteres på væggen. Er du på udkigt efter et kæmpe stort vægur, kan du med fordel tage et kig på et af denne type. 

Vælg mellem vægure i træ, marmor, guld, sølv og meget mere!

Pift din indretning op og giv mere liv og farve til dit hjem med et fedt vægur. Vælg det design og materiale, som passer til dit hjem.Når du går på udkig i vores udvalg, kan du sortere efter materiale. Hvilket materiale du vælger, kan have stor betydning for udtrykket i dit hjem. Om du er mest til vægure i træ, stål, eller vægure med et marmor, guld eller sølv look - du finder det hele på Evermart.dk. Vi har både vægure i sort, grøn, blå og med motiv. Vores udvalg er billigt, men kvaliteten er god. 

Leder du efter et kæmpe stort vægur eller måske et sjovt vægur?

Hvor meget må uret fylde? Vi har samlet en masse forskellige størrelser - og selvfølgelig også de helt store vægure. Med vores selvklæbende vægure med løse tal, kan du selv afgøre hvor stort uret på din væg skal være - du placerer nemlig selv tallene, som du vil. 

Træt af de samme kedelige designs? Prøv et sjovt og anderledes design. Glemmer du at stille uret til sommertid og vintertid? Du er ikke den eneste. Med et radiostyret vægur, behøver du ikke spekulere på, om tiden passer - det klarer uret nemlig for dig. Når du køber ur online på Evermart.dk får du billige vægur i god kvalitet. Vi har gratis fragt, og hvis du bestiller i dag, modtager du din ordre allerede i morgen.