Vægure

Vægure

Her på siden har vi samlet et udvalg af klassiske og anderledes vægure. Ingen hjem ligner hinanden og vi har alle vidt forskellig indretning og forskellige behov. Derfor sørger vi for at der er et vægur til alle her på siden.

Er du på jagt efter et helt klassisk vægur med store tal og en farve kontrast der gør det nemt for dig at aflæse tiden, har vi uret til dig! Vi har også et hav af andre fede og flotte vægure der passer ind i ethvert hjem. Vælg et ur med en masse farver, et minimalistisk design eller måske et ur der falder helt uden for normen

De fleste er nok vant til altid at tjekke tiden på telefonen, men samtidig prøver flere og flere af os at få mere tid væk fra skærmene. Lad telefonen ligge og tjek i stedet tiden på dit vægur. Et hurtig tjek af tiden på din smartphone kan hurtigt lede til at du lige skal tjekke en notifikation eller scrolle igennem de sociale medier. Sørg for at du ikke samler telefonen op i første opgang ved blot at holde styr på tiden med et vægur.

Det mest oplagte sted for et vægur er i de rum hvor du opholder dig meget, så kan du nemlig altid holde styr på tiden. Både stuen køkkenet og værelser er oplagte steder at have et ur hængende. Bare fordi du allerede har et digitalt ur i fx mikroovnen, betyder det ikke at du behøver at undvære væguret i køkkenet. Det smarte ved et vægur er nemlig at det sidder på væggen og derfor er nemt at se næsten uanset hvor du er i rummet. Hold øje med tiden mens du spiser morgenmad - så er du sikker på at du ikke kommer for sent ud af døren.

I stuen kan du sikkert se klokken på dit tv eller en af de mange andre gadget du har, men et vægur kan også meget mere end blot være en noget der fortæller dig hvad klokken er - Vælg et flot vægur og brug det som dekoration! Giv mere liv i stuen, i soveværet eller i gangen med et flot vægur der passer til din indretning. Udsmyk en blank eller kedelig væg med et flot ur!

Et ur på væggemer på mange måder utrolig praktisk, men du kan også vælge et ur der passer til din indretning eller med et fedt design - så bliver det også en dekoration. Et dekorativt vægur skal nok vise dig hvad klokken er, men samtidig giver det mere liv til din væg. 

Et dekorativt vægur er ofte ikke bare en hvid skive med sorte tal og to visere. Med et vægur til dekoration kan du vælge mellem et hav af forskellige fede designs og farver som gør dit ur til både vægkunst og et vægur. Vælg et lækkert vægur i din yndlingsfarve eller hæng et ur op i et varmt eller smart materiale. Du kan også få ure uden den klassiske kant som giver mere luft og ser mere dekorativt ud.

Pift din indretning op og giv mere liv eller farve i stuen eller køkkenet med et af vores fede vægure. Du kan hænge dit ur op lige i det rum du helt vil. Vælg et helt klassisk ur der er nemt og aflæse eller vent et mere kunstnerisk dekorativt vægur som sørger for at du ved hvad klokken er, samtidig med at det ser brandgodt ud!