On-Ear headphones

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

On-Ear Headphones - Stort udvalg af On-Ear Headphones

Leder du efter et par on-ear headphones i god kvalitet til en skarp pris? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden har vi sammensat et spændende udvalg af on-ear headphones i forskellige farver og designs, så der er til enhver smag. on-ear headphones kan spottes mange steder i dag. De er gået fra at være populære i specielt radiobranchen til nu at blive brugt af alle i alle aldre. Du kan en tur i bussen i dag hurtigt spotte flere, der sidder med on-ear headphones på!

Hvad er forskellen på On-Ear Headphones og Over-Ear Headphones?

Der findes mange forskellige slags hovedtelefoner i dag, og det kan derfor være svært at navigerer i. Der findes blandt andet Earbuds, In-Ear Headset, On-Ear Headphones, Over-Ear Headphones og hver af dem kan fås både trådløse og ikke trådløse. Der er derfor rigeligt at forholde sig til. Hvis du allerede nu ved at du i hvert fald skal have et par hovedtelefoner, hvor de er godt lukket af for lyden, så læs med her og bliv lidt klogere på forskellen mellem on-ear headphones og over-ear headphones, så du kan komme tættere på hvilke du skal vælge. 

On-Ear Headphones

Denne model af hovedtelefoner er en gammel klassisk hovedtelefon. Her sidder ørepuderne ovenpå dit øre. De lukkede hovedtelefoner lukker af for støj og larm, fordi de sidder godt til og dækker hele øret. Fordelen ved on-ear headphones er ofte at de sidder behageligt og ikke er alt for store. On-ear headphones har en god størrelse, som også gør, at man kan have dem med på farten. Over-ear headphones er noget større, og lidt mere besværlige at have med i hverdagen. De sidder godt på ørene, og du kan have dem på i timevis uden at blive generet eller få ondt i ørerne. In-ear headphones kan for nogle være generende at have på i længere tid, hvorimod andre foretrækker dem frem for on-ear headphones. Når man køber hovedtelefoner, så er det vigtigt at understrege, at man skal vælge dem, der sidder bedst på netop ens eget hoved/ører. Der er stor forskel på hvad vi hver især finder mest komfortabelt. 

Over-Ear Headphones

Denne model ses meget hos blandt andet DJ’s. Det er en hovedtelefon, hvor ørepuderne sidder mere rundt om øret og ikke på øret. De dækker derfor fuldstændig øret af og lukker alt lyd ude. Fordelen ved over-ear headphones er blandt andet, at de er enormt behagelige. Ørepuderne er store og bløde, hvilket giver en super god komfort. Ulempen ved over-ear headphones kan ofte være at de er meget store. De fylder enormt meget, og er derfor ikke bare lige at have med på farten. De egner sig bedst til arbejde eller hjemmebrug, hvor de ikke skal med på farten. 

Ens for både on-ear headphones og over-ear headphones, er at de begge giver en god lyd. De har en blødere og mere behagelig lyd end mange andre hovedtelefoner. Dette er også en af grundene til at de bliver brugt meget i situationer, hvor en ekstra god lyd kræves. Mange har fået øjnene op for den super gode lyd, som on-ear headphones kan give, og bruger dem derfor i hverdagen som almindelige hovedtelefoner - også selvom de er større. On-ear headphones fylder tilpas til at kunne komme med på farten. Nogle af vores on-ear headphones kan endda foldes sammen, så de fylder endnu mindre. På et tidspunkt skal ørepuderne på et on-ear headset skiftes. Her finder du et kæmpe udvalg af ørepuder til on-ear headphones hos Evermart, så du altid billigt kan skifte til nye friske ørepuder! Vi tilbyder ørepuder til de mest populære headset, såsom Razer, SteelSeries, Sony, Bose m.m.

On-Ear Headphones med eller uden ledning?

Du kan købe on-ear headphones med eller uden ledning. Det er meget forskelligt hvad der foretrækkes her. Et Bluetooth headset er super smart, fordi du slipper for en indviklet ledning. En ledning kan tit komme i vejen, hænge fast eller lignende, som alt sammen kan påvirke dit headsets levetid. Hvis din ledning bliver viklet ind i alverdens ting, så kan den blive hevet ud af dit headset alt for voldsomt. Det kan beskadige ledningen, stikket og ikke mindst dit headset. Derfor foretrækker mange efterhånden at slippe for ledningen på et headset. 

Fordelen ved et on-ear headset med ledning kan dog være at man er sikker på signalet. Der er ikke noget med Bluetooth eller andet, der kan gå ind og forstyrre signalet. Dem der gerne vil være 100% sikre på, at headset og enhed ikke har svært ved at blive parret eller kan miste signalet, vælger oftest headset med ledning, så de er på den sikre side. 

Med on-ear Bluetooth headphones kan du dog nemt parre via Bluetooth på en valgt enhed. Det kan være en tablet, smartphone eller computer. Nogle af vores on-ear Bluetooth headsets kan holde strøm i op til 10 timer når du lytter til musik eller podcast. Du kan derfor lade dem op hjemmefra og med ro i sindet vide at de holder hele dagen. Med et on-ear Bluetooth headset slipper du som sagt for, at stå med en indviklet ledning eller et ødelagt stik. Et headset uden ledning er også optimalt til sport, så du slipper for forstyrrelsen. 

Hvilket On-Ear Headset skal du vælge?

Her på siden finder du et bredt udvalg af on-ear headphones. Det er forskelligt hvad man har behov for, og det er en god idé at undersøge de forskellige headsets, så du får valgt rigtigt i første omgang. Først kan du spørge dig selv, hvad du skal bruge dit headset til? Er det til hverdagens musik frem og tilbage i bussen? Er det til at kunne lukke af på arbejdspladsen for støj? Find ud af, hvad dit headset skal kunne - så kan du nemmere finde frem til det rette on-ear headset for dig.

Hvis du gerne vil have et on-ear headset, som kan lukke af for lyden på arbejdet samtidig med at du høre musik, podcast eller lignende, så finder du smarte on-ear Bluetooth headsets med Noise Cancelling her på siden. Med Noise Cancelling kan du lukke ekstra meget af for lyd og støj omkring dig. Vi tilbyder også on-ear headphones med over-ear ørepuder på, så du kan få lukket ekstra godt af for lyden og kun have musikken i ørerne. Derudover finder du også on-ear headphones her på siden, som du kan besvare opkald fra. Du kan altså sagtens have det på en hel arbejdsdag, og stadig opdage hvis telefonen ringer. 

Når man gerne vil have god musik på farten, så er kan det være oplagt at vælge et par on-ear headphones, som kan foldes sammen. Vi tilbyder on-ear headphones, som nemt kan klappes sammen og kommes ned i tasken. De er derfor perfekte til dig, der gerne vil høre god musik på farten, men ikke vil slæbe rundt på et par større hovedtelefoner. 

Hvis du skal bruge dit on-ear headset til eSport, så finder du også lækre on-ear headphones her på siden, som egner sig i særdeleshed til det. Vi tilbyder kvalitets headsets, hvor du får den bedste lyd, som du kan styre via headsettet samt indbygget LED lys. Hvis du skal bruge et headset til gaming, så tilbyder vi et bredt udvalg af headset tilbehør, hvor du finder alt det du skal bruge for, at få det optimale ud af dit headset og dit gaming. 

Køb On-Ear Headphones i høj kvalitet til skarpe priser hos Evermart.dk

Her på siden kan du købe kvalitets on-ear headphones til lave priser. Du får nogle hovedtelefoner, der kan give dig god musik dagen lang og du kan vælge imellem en masse forskellige designs, funktioner og modeller. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg, så kontakt os endelig på telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til: [email protected]. Vi sidder klar alle hverdage til at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.