Droner

Billige Droner & Dronetilbehør på Evermart.dk

Hvad er en drone? 

Du kan næsten ikke undgå at have hørt om dem - droner. Om du så helt præcis ved hvad betegnelsen dækker, er en anden sag. 

En Drone kan kort klassificeres som: et ubemandet fly, der kan flyve automatisk og uden kontrol fra et menneske. Under den meget simple forklaring, gemmer sig selvfølgelig en masse viden omkring droner. Selvom en drone er helt ubemandet, så kræver det alligevel som oftest, at der står en person (ganske vist med benene på jorden) med en controller og styrer dronens retning og gøremål. 

Ligesom med mobiltelefoner, biler, computere osv, så er der et hav af forskellige droner. Det gælder både størrelse, funktionalitet, prismæssigt og hvor meget ekstra dronen kan. 

Hvor stor er en drone? 

En af de vildeste faktorer ved en drone, er størrelsen. Der findes droner, som er så små at de let kan lande og lette fra din håndflade. Lyden fra en så lille drone kan minde om lyden fra en irriterende myg eller insekt. Du skal holde godt øje når du navigere rundt med så lille bitte en drone og en god forholdsregel er, at holde flyvningen indendøre, da så små droner er meget modtagelige overfor vind.

I den modsatte ende finder vi droner, på størrelse med et mindre privatfly. Droner i de størrelsesforhold vil meget sjældent være dem, du ser naboen sende til vejrs i haven. De mest populære droner til private er typisk på størrelse med en 30cm x 30cm kasse.

Hvordan ser en drone ud? 

Der er ikke en bestemt regel for, hvordan en drone skal se ud. Derfor vil du alligevel ofte se, at droner fra forskellige producenter har samme udgangspunkt. Et godt og solidt landingsstel forneden og 4 eller flere propeller i toppen til at sende dronen afsted. En af fordelene ved denne konstruktion er, at der på undersiden kan monteres et kamera, som mange drone ejere efterspørger så de kan filme det landskab, som dronen flyver over. 

De helt store droner, (som tidligere omtalt) på størrelse med mindre privatfly, bliver oftest produceret i med nogenlunde samme konstruktion som man kender ved et bemandet fly. Det giver dronen et mere aerodynamisk design.

Hvad koster en drone? 

I og med, at droner findes i stortset alle størrelser og med meget forskellige gøremål, har  du nok godt fået en fornemmelse af, at priserne kan svinge ligeså meget. Leder du efter en lille drone og flyve rundt med hjemme i stuen, skal du ikke af med mere end et par hundrede kroner. Vil du derimod have en større drone, som har integreret kamera og kan flyve højt op i himlen, skal Der findes naturligvis også droner til svimlende høje priser, men de bliver som udgangspunkt ikke forhandlede til private.

Hvad bruger man droner til?

Dronen er et super populært redskab (og legetøj), for ikke nok med at du kan lave vilde videoer og billeder med en drone, så er den faktisk også utroligt sjov at flyve med. Droner er både for børn og voksne, og i mange tilfælde kan en drone være familiefarens gode undskyldning for at købe et stort (og temmelig dyrt) legetøj, som “børnene jo elsker at lege med”.

Lige meget hvad undskyldningen er, så er en drone bare en super fed gadget, som alle og enhver kan se det sjove i. Det er fascinerende for både børn og barnlige sjæle at kunne styre sin egen lille “helikopter”, som oven i købet kan optage fede videoer eller skyde lækre billeder fra oven.

Små droner og dronetilbehør

Vi sælger en masse små og sjove droner. Disse finder du lige her: Minidroner.
Vi har også en masse tilbehør til større droner. Dette finder du lige her: Tilbehør til Droner.

Regler for droneflyvning

Der er flere forskellige regler angående droneflyvning, og det ville fylde for meget at skrive dem alle ned her. I stedet for kan du læse alle reglerne på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Som tommelfingerregel skal du have et såkaldt kompetence-certifikat, hvis du vil flyve udendørs med en drone. Er dronen indkøbt udelukkende til indendørs brug, så er dette ikke tilfældet.

Gør dig selv en tjeneste og læs godt op på dronereglerne, inden du flyver med din drone. Du bør som minimum altid have gennemlæst brugermanualen.

Tjek os ud på Trustpilot

Gør dig selv en tjeneste og hop over på vores Trustpilot, hvis du vil læse lidt om, hvad alle vores kunder fortæller om os. Vi har over 10.000 anmeldelser på Trustpilot, og faktisk har vi fået en 5-stjernet Trustscore, hvilket er det højeste, man overhovedet kan få.

Vi vil elske, hvis du også vil fortælle om din købsoplevelse ovre på Trustpilot. Vi læser alle anmeldelser, og hvis du har konstruktiv kritik, så vil vi rigtig gerne læse det, så vi kan handle på det.

Bestil i dag - modtag i morgen

Når du handler på Evermart.dk, så får du altid lynhurtig dag-til-dag-levering. Vores dygtige folk pakker og sender hver eneste dag året rundt, så du altid kan få dag-til-dag-levering - også i ferie, weekender og på helligdage. Du får også altid mulighed for at vælge fri fragt, når du handler her hos os.