Droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (1)
 2. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 3. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 4. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 5. checkmark
  DJI Spark (1)
 6. checkmark
  RC515 Mini Drone (1)
 7. checkmark
  RC56 Mini Drone (1)
 8. checkmark
  RC6A Mini Drone (1)
 9. checkmark
  RC71 Mini Drone (1)
 10. checkmark
  RC90 Mini Drone  (1)
 11. checkmark
  RC00 Mini Drone (1)
 12. checkmark
  RC11 Mini Drone (1)
 13. checkmark
  RC36 Mini Drone (1)
 14. checkmark
  Velo Q353 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (10)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hvad er en Drone? 

Du kan næsten ikke undgå at have hørt om, droner. Om du så helt præcis ved hvad betegnelsen dækker, er en anden sag. 
En Drone kan kort klassificeres som; et ubemandet fly, der kan flyve automatisk og uden kontrol fra et menneske. Under den meget simple forklaring, gemmer sig selvfølgelig en masse viden omkring droner. Selvom en drone er helt ubemandet, så kræver det alligevel som oftest, at der står en person (ganske vist med benene på jorden) med en controller og styre dronens retning og gøremål. 

Forskellige typer af Droner 

Ligesom med mobiltelefoner, biler, computere osv, så er der et hav af forskellige droner. Det gælder både størrelse, funktionalitet, prismæssigt og hvor meget ekstra dronen kan. 

 • Hvor stor er en drone? 
  En af de vildeste faktorer ved en drone, er størrelsen. Der findes droner, som er så små at de let kan lande og lette fra din håndflade. Lyden fra en så lille drone kan minde om lyden fra en irriterende myg eller insekt. Du skal holde godt øje når du navigere rundt med så lille bitte en drone og en god forholdsregel er, at holde flyvningen indendøre, da så små droner er meget modtagelige overfor vind.
  I den modsatte ende finder vi droner, på størrelse med et mindre privatfly. Droner i de størrelsesforhold vil meget sjældent være dem, du ser naboen sende til vejrs i haven. De mest populære droner til private er typisk på størrelse med en 30cm x 30cm kasse.

  dji drone
 • Hvordan ser en drone ud? 
  Der er ikke en bestemt regel for, hvordan en drone skal se ud. Derfor vil du alligevel ofte se, at droner fra forskellige producenter har samme udgangspunkt. Et godt og solidt landingsstel forneden og 4 eller flere propeller i toppen til at sende dronen afsted. En af fordelene ved denne konstruktion er, at der på undersiden kan monteres et kamera, som mange drone ejere efterspørger så de kan filme det landskab, som dronen flyver over. 
  De helt store droner, (som tidligere omtalt) på størrelse med mindre privatfly, bliver oftest produceret i med nogenlunde samme konstruktion som man kender ved et bemandet fly. Det giver dronen et mere aerodynamisk design.

 • Hvad bruger man en drone til? 

 • Hvad koster en drone? 
  I og med, at droner findes i stortset alle størrelser og med meget forskellige gøremål, har  du nok godt fået en fornemmelse af, at priserne kan svinge ligeså meget. Leder du efter en lille drone og flyve rundt med hjemme i stuen, skal du ikke af med mere end et par hundrede kroner. Vil du derimod have en større drone, som har integreret kamera og kan flyve højt op i himlen, skal du regne med en pris fra 2000 - 15000 kr.-
  Der findes naturligvis også droner til svimlende høje priser, men de bliver som udgangspunkt ikke forhandlede til private.