Propeller til Droner

 • Propeller til DJI Droner

  Propeller til DJI Droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 2. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Space (1)
 3. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Propeller til Droner

Propellerne på din drone er enormt vigtige, for uden gode propeller kan din drone ikke flyve optimalt. Desværre er propellerne ret skrøbelige, så når du flyver med din drone, så skal du passe rigtig godt på ikke at komme til at flyve ind i noget eller få småsten og snavs i maskineriet på din drone. Begge dele kan nemlig ædelægge din drones propeller - og så er der ikke andet at gøre end at få skiftet dem ud hurtigst muligt, så du kan komme på vingerne igen.

Heldigvis er du dækket ind her på Evermart.dk; vi har et bredt udvalg af propeller til alle de kendte drone-brands såsom DJI - og du finder hele udvalget lige på denne side. Hvis du er på udkig efter dronepropeller, så scroller du altså bare op herfra og finder dem i vores produktsortiment, som indeholder masser af gode tilbud på dronepropeller.

Vores priser er altid super gode, men samtidig er produktkvaliteten også rigtig høj. Det er fordi vi altid udvælger vores leverandører med stor omhu, så vi kan tilbyde dig de billigste produkter til de allerbilligste priser. Tag selv et kig i vores sortiment og se, hvor gode vores priser er.

Beskyt propellerne med vores smarte propelbeskyttere

Udover at flyve ordentligt og sikre dig, at der ikke kommer skidt og snavs ind i din drone, så kan du beskytte propellerne ved at montere propelcovers. Disse propelbeskyttere sidder rundt om propellerne, så de ikke kan støde ind i noget. Din drone flyver selvfølgelig lige så godt med covers på, som hvis den ikke havde nogen på - forskellen er bare, at propellerne ikke går i stykker, hvis du kommer lidt for tæt på æbletræerne.

Hvis du har en tilbøjelighed til at crashe med din drone, så kan der altså være gode penge at spare ved at købe nogle gode propelbeskyttere her på Evermart.dk. Så slipper du for at skulle købe nye propeller i tide og utide.

Propeller til alle DJI Droner

Vi har især et kæmpe udvalg af propeller og tilbehør til alle DJI droner. DJI’s droner er vanvittig fede, og derfor forhandler vi selvfølgelig et bredt udvalg af udstyr og propeller til alle Mavir Air, Pro og Mini. Du finder hele udvalget lige her: Propeller til DJI Droner.

Alt i dronetilbehør på Evermart.dk

Vi har også alt muligt andet lækkert dronegrej, så hvad enten du mangler praktiske foranstaltninger som for eksempel landing pads og SD-Kort, eller du mere er ude efter noget gejl til din drone såsom stickers eller fede LED-lys, så er du kommet til det rette sted, for her på Evermart.dk har vi alt til din drone!

Modtag din pakke allerede i morgen

Hvis du bestiller dine nye propeller i dag, så pakker og sender vi din ordre prompte, så den allerede er fremme hos dig i morgen. Når du handler på Evermart.dk, så slipper du for at skulle vente i dagevis på at modtage din pakke; hvis du vælger vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så får du levering dagen efter 365 dage om året. Det vil altså sige, at vi leverer dag-til-dag på alle helligdage, feriedage og i alle weekender. Evermart.dk eliminerer ventetiden!

Du får også altid mulighed for at få gratis fragt, når du handler her hos os. Dette er en service til dig, som gerne vil spare leveringsomkostningerne væk for til gengæld at vente en smule længere på at få leveret din ordre.