Propeller til DJI Droner

 • Propeller til DJI Mavic Air-Serien

  Propeller til DJI Mavic Air-Serien

 • Propeller til DJI Mini-Serien

  Propeller til DJI Mini-Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (1)
Farve
 1. checkmark
  Space (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Propeller til DJI Droner

Det er super sjovt at lege dronepilot, men nogle gange kan det gå galt. Det kan for eksempel være, at du kommer til at flyve for tæt på et træ eller en mur - og det kan propellerne på din DJI drone altså ikke holde til i længden. Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at udskifte propellerne på din drone (eller at købe en af vores smarte propelbeskyttere, som sikrer dine propeller imod at gå i stykker, hvis du kommer til at flyve for tæt på havebeplantningen).

Her på Evermart.dk har vi alt droneudstyr til din DJI-drone, og på denne side har vi samlet alle vores propeller til alle DJI-dronerne. Så hvis du leder efter nogle nye og billige propeller til din DJI drone, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig gjort søgningen nem for dig, og hvis du kigger i varekataloget på denne side, så ser du propeller, der passer til både Air-serien, Pro-serien og Mini-serien. Hvis du kun leder efter propeller til én af serierne, så skal du vælge den rette kategori allerøverst på siden. Vælger du for eksempel “Propeller til DJI Mavic Air-Serien”, så vil den næste side kun indeholde propeller, der passer til netop denne serie af droner.

Alt grej til din DJI drone

Vi har selvfølgelig også alt muligt andet lækkert til din DJI-drone. Vi har for eksempel dekorative stickers, landingspladser, SD-kort, tasker, LED-lys og meget mere! Du kan finde det hele her:

Tilbehør & Reservedele til DJI Droner
Landingspladser til DJI Droner
SD-Kort til DJI Droner

Vi udvælger alle vores leverandører med stor omhu, så når du handler her hos os, så kan du altid være sikker på, at du køber gode produkter fra store og respekterede forhandlere. Til gengæld sælger vi aldrig overpriced mærkevare-produkter, så du kan være sikker på, at du ikke betaler dine surt tjente penge for tom branding, når du handler her hos os. Vi har helt bevidst skruet prisen helt i bund, så du får maksimal værdi for pengene, når du køber dit droneudstyr her på Evermart.dk.

Anmeld os på Trustpilot 

+10.000 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot, og det er derfor vi har en 5-stjernet Trustscore. Vores kunder stoler rigtig meget på os, og de lægger i deres anmeldelser særligt vægt på, at vores levering er lynhurtig.

Hvis du har handlet hos os, så må du også meget gerne give os en anmeldelse. Vi læser selvfølgelig dem alle sammen, så vi kan handle på alt din konstruktive kritik (og glæde os over din ros).

Fri fragt og dag-til-dag-levering

Vores hæderkronede leveringsservice består af 2 ting: ultrahurtig dag-til-dag-levering og gratis fragt. Hvis du vælger vores dag-til-dag-levering, så kan du bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen. Dette kan du gøre 365 dage om året, da vores dygtige lager-folk arbejder hver dag året rundt for at pakke og sende dine ordrer, så du kan få lynhurtig levering.

Vores gratis fragt kan du også altid vælge. Dette er et tilbud til dig, som gerne vil spare penge på at vente en smule længere på at modtage din pakke.

Vi har en af Danmarks allerbedste leveringsservices. Prøv selv!