Tilbehør til DJI Droner

Stort Udvalg af Billigt Tilbehør til DJI Droner

DJI er en kinesisk tech-gigant, som særligt er kendt for deres fantastiske serier af droner. Med en DJI-drone kan du gøre alle mulige seje ting, og her på Evermart.dk finder du alt slags tilbehør og reservedele til din DJI-drone. Vi har blandt andet propeller, reservedele, landingsplads, opbevaringstasker, stickers, kameramounts & -filtre, controllere og meget andet til din DJI drone.

Alt til DJI Mavic Air-Serien

DJI Mavic Air-Serien er en fantastisk serie af droner, som kan give dig timevis af sjov og udfordrende flyvning. Du kan optage bjergtagende videoer eller flotte billeder fra oven, og dronerne kan foldes sammen, så de næsten ikke fylder noget som helst. Vi har tilmed et stort udvalg af tilbehør, reservedele, propeller, sd-kort og landingspladser til hele DJI Mavic Air-serien, så du kan få noget godt og billigt udstyr, der gør din droneflyvning endnu sjovere.

Hvad enten du har en DJI Mavic Air 1 eller en DJI Mavic Air 2, så finder du alt i tilbehør og reservedele her på Evermart.dk. Du vælger bare kategorien “DJI Mavic Pro-Serien” allerøverst på siden, og herefter vil du udelukkende blive præsenteret for produkter, der passer specifikt til denne serie af droner. Du kan også trykke her: Tilbehør til DJI Mavic Air, Tilbehør til DJI Mavic Air 2.

Alt til DJI Mavic Pro-Serien

DJI Mavic Pro-serien er en avanceret serie af droner, som alle har det berygtede og anerkendte Hasselblad-kamera installeret. Kameraet, som er udviklet i Sverige af Hasselblad, er et af markedets allermest populære drone-kameraer, og det kan fange smukke og skarpe billeder og videoer på kæmpestore afstande. Hvis du har en af dronerne fra DJI Mavic Pro-serien, så finder du alt det nødvendige udstyr, reservedele, landingspladser, sd-kort og meget andet på denne side.

Vi har masser af tilbehør til både Mavic Pro 1 og Mavic Pro 2, og du finder hele udvalget ved at vælge kategorien “DJI Mavic Pro-Serien” øverst på siden. Du kan også klikke her: Tilbehør til DJI Mavic Pro, Tilbehør til DJI Mavic Pro 2. Vi har alt fra landingsplads og propeller til beskyttelsesglas og reservedele.

Alt til DJI Mini-Serien

DJI Mini-serien er en kompakt serie af droner, som vitterligt fylder ingenting. Alligevel har DJI formået at spække dem med lækre specifikationer - og kameraet er selvfølgelig vanvittig godt, ligesom det plejer at være på alle DJI’s droner. Har du en DJI Mini-drone, så finder du alt tilbehør, reservedele, propeller, kamera-mounts, covers, tasker til din drone her på Evermart.dk.

Det er fuldstæding underordnet, om du har en DJI Mavic Mini eller en DJI Mini 2; her på Evermart.dk har vi alt det udstyr, du får brug for. Du vælger bare kategorien “DJI Mini-Serien” øverst på denne side. Du kan også klikke lige her: Tilbehør til DJI Mini 2, Tilbehør til DJI Mavic Mini.

Alt til DJI Mavic 2 Zoom

Det specielle med DJI Mavic 2 Zoom er, at den kan zoome ind 2 gange uden video eller billede bliver grynet. Dette kaldes “Dolly-Zoom”, og udover dette er det specielle ved Mavic 2 Zoom dens “Super Resolution”-mode. DJI Mavic 2 Zoom kan klare de mest krævende foto- og videoopgaver, og den egner sig særligt til professionel inspektionsbrug, da den kan zoome langt ind og fange enhver detalje tydeligt. Her på Evermart.dk har vi alt nødvendigt udstyr til din DJI Mavic 2 Zoom, og du finder hele molevitten lige her: Tilbehør til DJI Mavic 2 Zoom.

Trustpilot lyver ikke

Hvis du har handlet droneudstyr hos os, så giv gerne en anmeldelse ovre på vores Trustpilot-side. Det har tusindvis af vores glade kunder allerede gjort, og faktisk har vi en rigtig høj Trustscore på hele 5 stjerner. Det er der ikke mange andre, der har - men der er heller ikke mange andre der arbejder lige så hårdt for altid at yde den bedste service til deres kunder. Det gør vi til gengæld, og vi læser faktisk enhver anmeldelse, så hvis du har konstruktiv kritik eller ros, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi tager enhver anmeldelse til efterretning. Her på Evermart.dk er kunderne i højsædet!

Fragten giver vi

Du kan altid vælge en gratis fragtløsning, når du handler her hos os. Til modsætning fra andre webshops, så er der aldrig en beløbsgrænse på vores gratis fragt; du får den altid, hvis du vælger den.

Du kan også vælge vores tjeppe dag-til-dag-levering. Med denne kan du bestille i dag og modtage din vare allerede i morgen - 365 dage om året. Jep, du læste rigtigt - du kan bestille med dag-til-dag-levering på alle hverdage, i alle weekender og på alle ferie- og helligdage.