Tilbehør & Reservedele til DJI Mini-Serien

 • Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 2

  Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 2

 • Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Mini

  Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Mini

 • Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 3

  Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 3

 • Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 3 Pro

  Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 3 Pro

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (8)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (6)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (6)
 4. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (6)
 5. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (6)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air (6)
 7. checkmark
  DJI Mini 2 (5)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (5)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (5)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (2)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (2)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (2)
 13. checkmark
  DJI Spark (2)
 14. checkmark
  DJI Osmo Action (1)
 15. checkmark
  DJI Osmo Pocket (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billigt Tilbehør & Reservedele til DJI Mini-Serien

DJI Mini-serien består af droner, som er mindre end alle de andre DJI-droner. Med den DJI Mini får du en drone, som vejer under 249 gram. Dette betyder, at der er nogle andre regler for, hvad man må og ikke må, når man flyver med en DJI Mini-drone. Hvis du vil vide mere om lovgivningen omkring flyvning med droner minidroner, så kan du finde det på Trafikstyrelsens hjemmeside.

DJI Mini 1 og 2 er begge så små, at du kan holde dem inde i hånden, men alligevel har de nogle super fede features - og så optager de selvfølgelig videoer og tager billeder i super høj kvalitet.

Alt slags tilbehør til DJI Mini-serien på Evermart.dk

Vi har alt slags tilbehør og reservedele til DJI Mini-serien. Her hos os finder du altid billige propeller, stickers, tasker, controller-tilbehør, landingspladser, kameratilbehør, beskyttelse og meget andet. Du finder selvfølgelig det hele på denne side, hvor vi har samlet alt vores tilbehør til DJI Mini-serien. Du skal bare kigge oppe i varekataloget; her finder du masser af gode tilbud på drone-udstyr til din DJI Mini 1 eller 2.

Vil du udelukkende se produkter, der passer til din specifikke drone, så vælger du bare denne allerøverst på siden, og herefter vil du kun se produkter, der passer perfekt til netop din drone.

Propeller og andet godt

Mangler du nogle nye propeller til din DJI Mini-drone, så finder du dem lige her: Propeller til DJI Mini-serien.

Udover propeller har vi også masser af forskellige SD-kort, Landingspladser og meget andet. Vores drone-produkter er altid i høj kvalitet, da vi udvælger alle vores leverandører meget nøje. Derudover har vi valgt at presse prisen helt ned, så du får dronetilbehør til billige penge. Vi respekterer dine penge og mener, at du fortjener maksimal value-for-money, når du handler online. Dette får du altid, når du handler dit droneudstyr på Evermart.dk

Fortæl om din købsoplevelse

Vores Trustpilot flyder over med 5-stjernede anmeldelser fra vores glade kunder, som især elsker vores fantastiske leveringsservices. Har du også handlet hos os? Så hop over på vores Trustpilot og giv os en anmeldelse af din købsoplevelse. Vi læser hver en anmeldelse, og hvis du har konstruktiv kritik, så hold dig endelig ikke tilbage!

Bestil i dag - modtag i morgen

Vores dygtige lager-folk går på arbejde hver eneste dag året rundt for at pakke og sende dine ordrer, så du altid kan få dag-til-dag-levering. Det er derfor, du får dag-til-dag-levering 365 dage om året, når du handler her på Evermart.dk.

Du kan også altid vælge en gratis fragtløsning her hos os, og det betyder altså, at hvis du er den budget-orienterede type, så kan du spare alle forsendelsesomkostninger ved at vente en smule længere på at få din pakke leveret.

Begge leveringsservices tilbyder vi til dig, fordi vi tror på, at god service er vigtigere end nogensinde før, når det kommer til online-handel. Vi vil være din foretrukne droneudstyrs-webshop, og derfor tilbyder vi et af landets allerbedste leveringsservices, som vi selvfølgelig håber, du vil benytte dig af!