PC

1 til 12 af 194

 pr. side

1 til 12 af 194

 pr. side

Gamer udstyrDet helt rigtige gaming udstyr

Måske er du far eller mor til en barn der gamer, eller måske er du selv gamer? Det er ikke underligt, hvis du kender nogen der gamer eller selv gør det. Computerspil er nemlig blevet en global konkurrence sport og har vokset sig kæmpestort de seneste år. For gaming er rent faktisk defineret som en sport, kaldet e-sport. Til de store e-sport konkurrencer kan der sagtens møde over 50.000 tilskuere op for at kigge på, at gamerne spiller, mens millioner af mennesker følger med hjemmefra på nettet.

Som forældre er det ikke mærkeligt, hvis du ikke forstår det særlige kodesprog af forkortelser eller hvorfor det er nødvendigt, at bruge så mange timer foran skærmen. De fleste spil indenfor e-sport foregår på pc’er med det helt rigtige gamer udstyr. Gaming på pc indebærer også gamer udstyr som tastatur og mus, for at kunne spille. De spil der oftest konkurreres i, at skydespil og strategispil - mange af spillene handler om at destruere sine modstandere. Selvom du som forældre måske ikke forstår det, ændrer det nok ikke på, at der altid står noget gamer udstyr på ønskelisten til jul og fødselsdag hjemme hos jer. Hvis det er tilfældet, er du i hvertfaldet havnet på den helt rigtige side! Her hos Evermart har vi nemlig en masse forskelligt gaming udstyr til gameren og selvom du måske ikke synes der kan komme flere gamer ting til værelset, så tager du fejl! Gaming handler nemlig lige så meget om at have det rigtige og det fedeste udstyr. Hos Evermart har vi også gaming udstyr til børn. Flere og flere yngre børn er nemlig også begyndt, at game og de skal selvfølgelig også have det helt rigtige gamer ting. Yngre børn passer ikke det samme gamer udstyr som voksne, det gælder f.eks gamerstolen og gamer headsettet. En gamerstol er f.eks en rigtig vigtig del af gaming tilbehøret. En gamerstol til børn gør nemlig, at det ikke skader deres ryg og nakke, at sidde så mange timer i stolen. Det er derfor vigtigt, at stolen passer til barnets højde, for at passe bedst muligt på anatomien. Et andet vigtigt gaming udstyr er headsettet. Selvom det måske kan være irriterende, at det er svært at få kontakt til dit barn når han/hun sidder med headset på - men det er altså en vigtig del af gaming oplevelsen og det også herigennem de unge ofte taler med hinanden, når de spiller sammen.


Som gamer kender du helt sikkert til vigtigheden af, at have det rigtige gaming udstyr. Som gamer vil man ikke gå på kompromis, det hele skal bare spille sammen. Uanset om du er på jagt efter et ny gaming stol, gaming mus, gaming headset eller måske et gaming tastatur, så har vi det her hos Evermart. Klik dig derfor endelig rundt i vores katalog med gaming udstyr og se om der ikke skulle være noget der falder i din smag. 

Den rigtige Gamer PCGamer mus

Hvis du er det man måske kan gamle PC - gamer, er det selvfølgelig gamer computeren der er i centrum hos dig. Gamer computeren skal gerne kunne trække de spil du gamer og for at oplevelsen bliver præcis som du ønsker det, kan du selv bygge din PC. Der er mange virksomheder der tilbyder byg-selv løsninger. Ved at vælge en virksomhed til at hjælpe dig med at bygge din PC selv, er du sikker på, at de dele du vælger at sætte i computeren og spiller sammen. Hvis du ikke har det helt store tekniske kendskab til, hvordan en stationær computer er sat sammen, er det en god idé at vælge en virksomhed. Selvom du vælger en byg-selv løsning ved en virksomhed, kan du stadig være med til at bygge din gamer computer helt fra bunden, så du får den ultimative gaming oplevelse. Når du bygger din computer selv skal du f.eks tage stilling til kabinet, processer, køling, grafikkort, bundkort, RAM, harddisk, kabler med mere. Ved at tage stilling til alle disse elementer i din computer, får du en skræddersyet gamer computer, som passer lige præcis til dine behov!

Hvis du har mere teknisk forstand på computere, kan du også begive dig ud i, at bygge din egen PC helt selv. Det er bare vigtigt, at du har godt styr på, hvilke dele du implementere i din computer. Til gengæld kan det også gøre den computer du allerede har, til en meget bedre gamer computer, hvis du udskifter nogle af de væsentlige dele i computeren. Du kan f.eks give den flere RAM eller et bedre grafikkort, for at få en væsentlig bedre gamer computer og gamer oplevelse!

Ved en stationær gamer pc, så er der en anden faktor som også spiller ind når det kommer til gamer udstyr - nemlig computerskærmen. Du skal være sikker på at skærmen har høj nok opløsning til det, som du ønsker. Uden høj nok opløsning, får du ikke den mest optimale gamer oplevelse ud af det. Derudover så skal skærmens størrelse også være optimal i forhold til afstanden fra hvor du sidder. 

Der findes selvfølgelig også enormt mange gode gamer computer på markedet! Så du behøver altså  ikke bygge din egen, du kan også sagtens gå med en gamer computer der allerede er færdigbygget. Køber du en gamer computer er det bare vigtigt, at du sætter dig ind i de hardware dele computeren har, så du er sikker på, at den lever op til dine forventninger. 

Hvis du skal ud og købe ny gamer computer, så kan du altså vælge at købe en der er samlet, eller sammensætte din egen med forskellige dele. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, men det er som regel sådan at hvis du har brug for at din gamer computer kan yde meget, så er du også nødt til at gå ud og investere en rimelig stor sum penge i den. Til gengæld er du også sikker på, at få en computer der så kan trække de spil du gamer, så du kan yde dit optimale når du gamer! Det er ikke noget værre end dårlig grafik, en computer der hakker eller er vildt langsom - det ødelægger alle gaming sessioner.

Hvis du allerede har en gamer computer, eller nu har fået styr på om du skal bygge dine egen eller købe en færdig produceret, så skal du selvfølgelig også have fat i en masse gamer udstyr. For selvom computeren er det vigtigste, er udstyret også super vigtigt! Og netop gamer udstyr, er det vi et kæmpe udvalg af, her hos Evermart.  Du kan læse meget mere om vores gamer tilbehør længere hernede og desuden finder du alt gamer udstyr lige herover. 

Sådan får du et fedt Gamer-rum 

Et fedt gamer-rum er alfa omega for gameren! Der bruges uanede mængder af tid bag computerskærmen, og derfor skal det rum man sidder i, selvfølgelig også være indrettet godt og i ægte gamer-stil. Ligesom så mange andre sportsgrene, er udstyret vigtigt. Gamer udstyr er også en vigtig del af hele gamer verdenen og det skal være i orden. Nedenfor har vi lavet en miniguide til, hvordan du får den fedeste gamer hule, som uden tvivl vil imponere vennerne og give dig den fedeste oplevelse og følelse, hver gang du gamer. 

Gaming udstyr

Der er selvfølgelig nogle basis gamer ting du bliver nødt til at anskaffe dig, for at komme i gang med dit gamerum! Du skal derfor have anskaffet dig et fedt gaming bord og en gamerstol. I sammenspil er bordet og stolen med til, at give dig den helt rigtige komfort, når du sidder foran skærmen. Det er vigtigt, at have et gamerbord der hverken er for højt eller for lavt, for at få den rigtige stilling, når du gamer. Vær derfor også altid opmærksom på højden af dit gaming bord og ellers er der selvfølgelig også den mulighed, at gå efter et hæve sænke gamer bord. Højden på bordet er super vigtigt, men det der er lige så vigtigt, er at du sidder i en stol der er beregnet til gaming. En gaming stol har nemlig den helt rigtige komfort, så du sidder ergonomisk korrekt. Uden det rigtige gamer bord og gaming stol risikerer du, at få rygskader senere i livet, fordi du har siddet for længe i en dårlig stol eller ved et bord der var for højt eller for lavt. 

På bordet skal du selvfølgelig have din computer monitor stående. For at sidde ordentlig og for at du kan yde dit optimale når du gamer, skal din skærm være i den helt rigtige højde. Hvis du anskaffer dig en skærmholder, har du mulighed for at få din monitor op i den helt rigtige højde, på en pæn måde. Hvis du har mere end 1 skærm, kan et bordbeslag også hjælpe med at frigøre plads på dit gamer bord. Hvis du har flere skærme vil det uden tvivl klæde dit setup, at monterer skærmene på et beslag.

Udover at bordet og stolen selvfølgelig betyder noget for din anatomi, ser selve gamer rummet også bare langt federe ud, med et rigtigt gamer bord og en ordentlig gaming stol. Mange gamerborde har også plads til, at du hænge dine høretelefoner på siden af bordet, en indbygget musemåtte og rigeligt med plads til alt dit udstyr på bordpladen. Gaming stole kommer ofte i super fede farver, som pifter ethvert gaming rum op, så man ikke er i tvivl om, at her bor en gamer! Så første step af gamer ting til værelset, er altså et gaming bord og en gamer stol. 

Når du har gamer bordet og stolen på plads, er det tid til at inkorporerer noget farverigt lys! Det fedeste element i et gamer setup er en masse farverigt lys. Man kan bare ikke komme udenom at lys i alle regnbuens farver hører sig til i en gamerhule. Det farverige lys gør oplevelser federe og du kan virkelig leve dig ind i dit spil. Når du skal anskaffe dig gaming lys er det en god idé, at vælge noget lys hvor selve lyskæden er gemt væk, så det kun er effekten af lyset der ses. Der er mange måder, at gøre det på! Hos Evermart finder du f.eks flere forskellige RGB LED strips, som er nemme at montere under dit gaming bord, rundt om computeren skærmen eller lignende steder. Til vores farverige RGB LED-lys følger der også en fjernbetjening med, så du selv bestemmer hvilken farve dit gamer setup skal være. Du kan f.eks matche farverne med det spil du spiller eller alt det andet gamer udstyr du har. Hvis du f.eks har en grøn gaming stol, ser det super cool ud med grøn lys i rummet også - det vil skabe en helhed i din gamle hule. 

Nu er du allerede kommet super langt med dit gamer setup og dit gamer rum, hvis du gerne vil gøre det endnu federe, skal du have fat i noget lækkert gamer udstyr. Det kan blandt andet være gamer tastaturer med RGB lys og gamer mus med RGB lys. Så er der selvfølgelig også gamer udstyr som musemåtter og headsets. 

Hvis du følger den lille miniguide til det perfekte gamer rum, skal du nok ende ud med et super fedt sted, hvor du kan game i timevis uden at blive træt af det! 

Det rigtige udstyr til Gaming på PC

Som kort nævnt ovenfor, er det vigtigt med det rigtige gamer udstyr. Ligesom ketcheren og fjerbolden er uundværlig til badminton, betyder det også noget hvilke gamer ting du har. Her hos Evermart har vi et kæmpe stort udvalg af pc tilbehør og gamer ting. Når du gamer på PC er det noget andet gamerudstyr du har brug for, i forhold til hvis du gamer med konsol. 

Gamer mus & Gamer tastatur
Når du spiller på PC er mus og tastatur selvfølgelig et must. Hos Evermart har vi inddelt vores gamer tastatur kategori i 3 underkategorier: mekanisk tastatur, gamer tastatur med lys og gamer tastatur til børn. Generelt i gamer tastaturer er der ofte fedt RGB lys, som bidrager til at give den helt rigtige stemning. Hvilket gamer tastatur du skal gå efter afhænger af dine individuelle behov. Et mekanisk tastatur kendes ved, at tasterne er bløde at trykke på og så føles det ofte som om, de ligger på en gummiplade når man trykker. Der er mange gamere, der foretrækker mekaniske tastaturer når de gamer. Udover tastatur er det selvfølgelig også nødvendige med den helt rigtige gamer mus. Når du skal anskaffe dig din nye gamermus skal du gøre dig nogen forskellige overvejelser. Du kan f.eks overveje om din mus skal være trådløs eller med ledning, om den er til Mac eller Windows og om den være med lys. Hvis du er venstrehåndet, har vi hos Evermart selvfølgelig også taget hånd om det. Du finder alle vores venstrehåndet gamer mus lige her. For at være sikker på, at din gamermus glider som den skal, skal du bruge en gamer musemåtte. En musemåtte er også et vigtigt del af dit gamerudstyr og du kan vælge en, du synes passer perfekt ind i dit setup. Mussemåtter fås nemlig i mange forskellige designs, farver og størrelser.

Det helt rigtige headset Gaming headset
Når vi snakker gamer udstyr, kan vi ikke undgå at snakke om høretelefoner. Med et gamer headset kan du lukke alt andet lyd ude og kun fokusere på det, der foregår på skærmen. Det er vigtigt, at have fuld fokus på skærmen, både som seriøs gamer, men også for nybegyndere. Med et par høretelefoner der holder baggrundsstøjen ude, styrker din koncentration og du leve dig helt ind i gamet og have fuldt fokus. Et gamer headset er også uundværligt gamer tilbehør, hvis du af og til gamer sammen med mange andre, på f.eks en netcafé. På en netcafé sidder du sammen med mange andre gamere og du kan hurtigt komme ud af fokus, hvis du ikke har dine høretelefoner på. Desuden bliver du nok heller ikke så populær, hvis dit game brager ud i hele caféen.

En anden fordel ved, at have et godt gamer headset, er at du kan kommunikere med andre. Når der games er det ofte mod eller sammen med andre gamere. Her er kommunikationen vigtig og et headset med en god mikrofon er nødvendigt. Gamer headsets kan både være trådløse og med ledning og så kan du desuden også få gamer headsets med LED lys. Et gamer headset med lys ser super fedt ud og får dig til at ligne professionel gamer!

Hos Evermart elsker vi gamer udstyr og har derfor også et kæmpestort udvalg af det. Hos os finder du alt, du skal bruge til at få det helt store og fede gamer setup. Gamer tilbehør behøver ikke være dyrt, og det er det heller ikke hos Evermart! Vi har nemlig billigt gaming pc udstyr, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Hvis du er på jagt efter et godt tilbud og billigt gamer udstyr så skal du tjekke vores udsalg ud. I vores gaming udsalgs kategori finder du en masse lækre gamer ting til en super god pris. Hvis du scroller op i toppen herfra, finder du alt vores gamer pc tilbehør, så du kan få det fedeste gaming udstyr.