Gamer musemåtte

1 til 12 af 17

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 17

pr. side
Sorter faldende

Gamer Musemåtte - Værd at vide!

Der er mange som vil mene at en gamer musemåtte må være en temmelig simpel og billig form for gamer udstyr. Det er vel bare at sætte gamer musen ovenpå musemåtten og så rulle derudaf? Det er på sin vis også sandt, men der er en masse teknologi, videnskab og ikke mindst håndværk bag en god gamer mousepad. Spørger du en dedikeret gamer, så er det enormt vigtigt med en god gamer musemåtte, da den er med til at fuldende gaming oplevelsen.
Det er næsten et skrækscenarie hos de fleste gamere, at køre gamer musen rundt direkte på skrivebordet. 
Hos gaming musemåtter er intet overladt til tilfældighederne - de er alle fremstillet med det formål, at give det b
edste, hurtigste, mest komfortable underlag for din gamer mus. 

Det er ikke størrelsen på Gamer musemåtter der er altafgørende, det er hvordan du bruger den.

Der er en god grund til at gamer mousepads bliver produceret i alle størrelser. En af grundende er, at enhver gamer har sit eget setup og pladsbegrænsning, derfor kan der være en naturlig årsag til at der ikke er plads til en gamer musemåtte i størrelse XXL. Man betegner ofte de forskellige størrelser på gamer mousepads i XS, S, M, L, XL, XXL - der er fremstillet utrolig mange forskellige størrelser, da der er behovet for at en Gamer musemåtte kan findes i enhver størrelse. 

Det er ikke mange, som umiddelbart har brug for en størrelse XXL. Gamere, som bruger så stor en musemåtte til gaming har ofte meget store armbevægelser. Derudover ser man ofte, at gamere som vil have det størst mulige udstyr ser en form for prestige i den størst mulige musemåtte. 
De mindste musemåtter til gaming på markedet er så små at de uden problemer kan rulles sammen og puttes i lommen. Det er ikke en størrelse som er meget eftertragtet, men de er smarte hvis man er på farten. 

Gamere har ofte brug for mere plads

Som nævnt i det tidligere afsnit, så findes der gamere, som har en agressiv spillestil og store armbevægelser. Det er naturligt at en gamer flytter mere rundt på musen end den studerende, som skal tjekke lektier og surfer rundt på wikipedia.Der er low-sense gamere og high-sence gamere.

Low-sence gamere vil ofte kræve en større overflade på deres gamer musemåtte da de spiller spil som kræver lange fejende bevægelser for at få musemarkøren til at bevæge sig på tværs af skærmen. Derfor har gamere med Low-sence spillestil ofte brug for en stor gaming musemåtte. Omvendt har gamere med High-sence spillestil ofte kun brug for at bevæge musen i små, hurtige bevægelser for at få musemarkøren til at bevæge sig rundt. 

Når du skal udvælge størrelsen på din Gamer musemåtte så stil dig selv følgende spørgsmål: Har du plads på skrivebordet? Hvor store er dine armbevægelser? Er det vigtigt for dig at du kan bevæge din gamer mus ekstra meget rundt? Passer størrelsen på din nye gaming musemåtte til resten af dit gamer udstyr? Og hvilke spil spiller du, kræver dine spil High-sence eller Low-sence? 

Kan en Gamer musemåtte give fart til gaming musen

Der bliver fremstillet musemåtter til gaming, som har forskellige nøgle funktioner. Fx kan du købe gamer musemåtter som har fart i højsæde. Det vil sige at musemåtten har en overflade der er behandlet med en sensor-reaktiv belægning. Denne sensor-reaktive belægning reflekterer lys tilbage til gamer musens sensor. Det resulterer i at gaming musen og og computeren kan indlæse bevægelse hurtigere og mere konsekvent.

Find den gamer mousepad de rpasser bedst til dit setup og din spillestil her fra siden! Vælg mellem flere forskellige størrelser og fede designs. Har du et neutralt gaming setup kan du give det mere liv med en gaming musemåtte mde et flot design. Du kan også vælge en neutral sort musemåtte der er med til at fremhæve alt dit andet fede udstyr. Slå dig løs og find den musemåtte du mangler, så din gaming oplevelse kan blive endnu federe!