Stylus pen / Touch pen

  • Apple Pencil Tilbehør

    Apple Pencil Tilbehør

Stylus Pen / Touch PenStylus Touch Pen

Har du også prøvet, at have svært ved at ramme lige præcis den knap på din tablet du gerne vil? Vi har alle forskellige størrelse fingre og det er ikke altid lige nemt, at ramme præcis det man ønsker på en tablet. Bogstaverne på tabletten kan være små og man kan med fingeren komme til at ramme forkert. Det er blandt andet i sådan en situation, at en Stylus pen, også kendt som en Touch Pen, kommer ind i billedet! Med en touch pen kan du nemlig ramme det du ønsker meget mere præcist.

Mange bruger også deres tablet eller iPad til at være kreative og føre deres kreative ideer til livs. Hvis man tegner eller lignende på tabletten, kan det være en stor fordel, at bruge en touch pen! Med en Stylus pen kan man præcisere sine klik på skærmen og så føles en touch pen også som en almindelig blyant og du kan derfor tegne præcist lige så godt, som du kan på et papir. Det er langt nemmere, at tegne med en Stylus pen end blot med fingeren. 

Flere og flere arbejdspladser bruger tablets, når de skal udføre deres arbejde. Det kan være bankrådgiveren, der viser kunderne overblikket eller fodboldtræneren der viser holdopstillingen - her kan det igen også være smart, med en touch pen. Når det skal være professionelt og bruges i en arbejdssammenhæng vil man gerne, at man ikke fumler rundt på skærmen, men at det hele bare spiller. Bruger du en stylus pen, ved du at du kan ramme der hvor du vil og det gør det hele mere professionelt.

Her på siden finder du billige Touch pen, som kan brugen af din tablet meget nemmere! I udvalget af Stylus touch pens finder du både en stylus pen med blæk og en uden. Ved stylus pen med blæk kan du, når du ikke bruger pennen til din enhed, vende pennen om, og så er der en helt almindeligt kuglepen med blæk i den anden ende. Hos Evermart finder du billige touch pencils, som stadig er i god kvalitet og fungerer perfekt med din tablet. Hvis i er en arbejdsplads, der skal til at bruge touch pens, finder i selvfølgelig også pakker med stylus pen i både 10 stk og 50 stk, hvor der er mange penge at spare. Ved at købe stylus pen i pakkerne, får du nemlig en super god mængderabat. 

Hvis du allerede ejer en Apple Pencil, så har vi også lækkert tilbehør til denne touch pen. Til Apple Pencil finder du både reservedele, covers og gribs, som gør oplevelsen med en Apple Pencil endnu federe. Hvis du er på jagt efter tilbehør til din Apple Pencil 1 eller 2 kan du scrolle op herfra og klikke dig direkte ind på Apple Pencil kategorien herover, så finder du nemlig kun tilbehør til netop Apple Pencil.