Playstation 5

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

PlayStation 5 og DualSense Controller Tilbehør til PS5

PlayStation 5 er den nyeste spilkonsol fra Sony, og den er efterfølgeren til den verdenspopulære PlayStations 4. Med PS5 er mulighederne så mange, at det medfølgende tilbehør kun er tilstrækkeligt til helt almindelig brug såsom PS5-spil og tv-streaming. Med en ultra høj opløsning og en latenstid på bare 0,001 sekunder er Playstation 5 velegnet til gaming og livestreaming, men til det foretrækker mange det traditionelle sæt med mus og tastatur for bedre at kunne kontrollere bevægelserne, og det kan være svært at kombinere PC-tilbehør med konsolgaming. Derfor indeholder vores udvalg af tilbehør til PlayStation 5 blandt andet forskellige gamingsæt med både gamer mus, gamer tastatur og gaming headset, der passer specifikt til det spil, du spiller på din PS5. 

Vi sørger for at samle alt du kan få brug for til din PlayStation 5, uanset hvad eller hvordan du spiller på din konsol. Ved du præcis hvad du mangler kan du med fordel bruger ikonerne øverst på siden - så er du sikker på at du kun får vist de produkter du er på jagt efter. Vil du gerne se hele vores udvalg af ps5 tilbehør kan du med fordel tage et kig i katalogte ovenfor. He rpå siden finder du mere end 100 forskellige gamer ting til PlayStation 5, og vi har helt sikkert lige det du har brug for.

Slå dig løs og find dit PS5 Tilbehør her på siden!

PlaySttaion 5 - Alt tilbehør

PS5 - Den Mest Opgradere Konsol til Dato

Den lækre PS5 konsol skiller sig ud fra mængden, og den er næsten dobbelt så stor som forgængeren. Her får du graphics og gameplay som du aldrig har set det før, og så er konsollen akkompagneret af en DualSense controller. Ligesom selve konsollen, har controlleren også fået en makeover, bare på den lidt mindre skala. Controlleren er nu sort og hvid, så den passer med farverne på PlayStation 5, og så har den naturligvis et godt mix af gamle kendte funktioner og nye som gør det endnu federe for dig at game,

PS5 og DualSense controlleren har ikke kun fået en opgradering på indersiden, Sony lancerede sammen med PlayStation 5 også et helt nyt design som vi aldrig har set før når det kommer til 

PlayStation. Mange forbinder nok en hvis controller med Xbox, men DualSense er nu sort og hvid, og konsollen har samme farve tema. Dette design går faktisk igennem på alle PS5 produkter, helt ned til mindste detalje. Selv det nye PS5 kamera, og det nye Gaming headset fra Sony til PS5 har fået et helt nyt look.

PlayStation 5 er ikke en billig investering. Din konsol bliver lidt mindre dyr hvis du vælger PS5 Digital Edition - en konsol der minder utrolig meget om den klassiske PlayStation 5 - hvor det ikke er muligt at spille fysiske spil, alle dine spil skal downloades fra PlayStation Store. Eftersom du har eller skal ud og smide en mindre formue på en konsol (vi siger ikke, at den ikke er alle pengene værd!) skal du selvfølgelig have at dit tilbehør og udstyr i orden

PS5 Udstyr

Det er ikke kun gaming eller andre aktiviteter, der kræver avanceret udstyr, man kan have brug for, når man har købt en PlayStation 5. Faktisk omfatter vores sortiment det meste, du kan forestille dig, til at optimere din oplevelse, når du bruger din PS5, så tag et kig og filtrer efter eksempelvis skins eller kabler, hvis du mangler lir eller ny strømforsyning til din konsol.

Eftersom din PS5 kan så meget, skal du naturligvis ikke hindres i at bruge alle de fede funktioner og features bare fordi du ikke lige har det rette liggende der hjemme. Tag dit gameplay til nye højder og få en hel anden opleve mens du spiller ved at tilslutte mus og tastatur til PS5. Er du vant til at spille oppe ved din stationær, kan du ofte performe meget bedre på PS5, hvis du vælger den mere klassiske styreform. Ikke alle spil understøtte keyboard og mouse, så vi anbefaler derfor at du tjekker om netop dit yndlingsspil giver dig muligheden for dette.

Vil du gerne spille på nye måder på din PS5, kan du også tage et kig i vores store udvalg af gaming sæt til PS5. Et PlayStation 5 Gamer Sæt består af to eller flere produkter som du får brug for når du spiller. Vi har at fra en mindre gaming pakke med headset og tastatur, til vores komplette gaming sæt til PS5 hvor du finder ALT det du har brug for! I de helt store gamer sæt finder du både tastatur, mus, headset, musemåtte og en gamings tol. Hår du køber det hele samlet er du sikker på at du ikke glemmer noget og at vi har sammensat et udvalg af produkter der passer godt sammen. Derudover følger der naturligvis og en attraktiv mængderabat med i købet når du vælger at købe det hele sammen. Du finder disse lækre gamingsæt til ædre børn og vokse, samt en version til den yngre generation.

DualSense PS5 Controller DualSense Tilbehør i Top Kvalitet

Vil du hellere beholde den klassiske og lækre DualSense controller, finder du naturligvis også en masse smart tilbehør til den her på siden. Vi giver dig mulighed for at customize din controller. En customized controller ser ikke kun ekstra fed ud, men du kan også få en masse PS5 controller tilbehør der gør at du bliver endnu bedre når du spiller! Vælger du en pakke med extended triggers, eller thumb grips i forskellige højder, kan du få din controller til at være lige som du gerne vil have den, og derfor blive langt bedre til at game, uanset om du spiller FPS, RPG eller racerspil.

Udover alt det tekniske udstyr, har vi naturligvis også alt det basale til din PS5 controller. Mangler du et nyt oplader kabel, så finder du det her, uanset om du mangler et kabel på 1, 2 eller 3 meter. Du kan også vælge vores smarte Charging Stand, som sørger for at dit setup altid ser fedt og clean ud, også når dine DualSense controllere lader. Klikker du dig ind på ikonet med PlayStation 5 controller tilbehør finder du også nogle fede controller sleeves / covers, som sørger for at passe godt på din DualSense, samtidig med at den kommer til at se ekstra godt ud. Vælg lige den farve eller det mønster du bedst kan lide, og så bliver controlleren endnu federe at holde om når det er på!

Gamer Hedaset til PS5

Noget af det mest basale og bedste du kan få af PlayStation 5 tilbehør er et godt Gaming Hedaset til PS5. Et gaming hedaset i verdensklasse er noget af det mest uundværlige du kan få til din PlayStation 5. Men et lækkert par PS5 headphones kan du leve dig fuldstændigt ind i dine spil, lokalisere fjender i shooters, og kommunikere med dit team, eller måske bare snakke løs med alle i en voice chat. Alle vores Headsets skal tilsluttes direkte til din controller, og eftersom den alligevel altid er lige ved hånden, bliver ledningerne ikke det store bøvl . Derudover kan du også vælge dit nye PS5 Headset med eller uden RBG lys. Vi har sikkert netop det headset du leder efter, og med vores store udvalg, er der er PlayStation 5 headset der falder i enhver smag.  

ALT i PS5 Tilbehør

Hos os finder du alt fra helt livsnødvendigt udstyr til lækkert tilbehør, der bare sørger for at du får endnu mere ud af din PS5, og at den ser lidt federe ud. Pimp dit PlayStation 5 setup med noget lækkert led lys, eller udstyr der lyser op i alverdens farver. Du kan også få udstyr som gør det mere behageligt for dig at game, som en god gamer stol til PS5 eller et par smarte gaming briller der blokerer det skadelige blå lys fra dine øjne - Sig farvel til ømhed i både krop og hovedet efter lange sessions der varer helt til solopgang.

Her på siden har vi samlet alt det PS5 tilbehør og udstyr som du kan få brug for. Uanset om du blot leder efter noget simpelt eller du gerne vil gå all out. Du finder alt fra gamer stole til RBG lys og elektronik. Vi sørger for at samle det hele et sted, og så kan du blot slå dig løs i kataloget ovenfor eller bruge ikonerne øverst på siden til at finde frem til lige det du mangler!