Controller Tilbehør til PlayStation 5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Playstation 5 (11)
 2. checkmark
  Playstation 5 Digital Edition (10)
 3. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (3)
 4. checkmark
  Macbook 12" (3)
 5. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (3)
 6. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (3)
 7. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (3)
 8. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (3)
 9. checkmark
  MacBook Pro 16" (3)
 10. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (2)
 11. checkmark
  Macbook Pro 13"  (2)
 12. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (2)
 13. checkmark
  Macbook Pro 17" (2)
 14. checkmark
  Computer 15" (2)
 15. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (2)
 16. checkmark
  Macbook Air 11" (2)
 17. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (2)
 18. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (2)
 19. checkmark
  Computer 13" (2)
 20. checkmark
  Playstation 4 (1)
 21. checkmark
  Playstation 4 Pro (1)
 22. checkmark
  Playstation 4 Slim (1)
 23. checkmark
  MacBook Air 13" 2020 (A2179) (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (8)
 2. checkmark
  Sort (3)
 3. checkmark
  Camouflage (1)
 4. checkmark
  Rød/Sort (1)
 5. checkmark
  Rød (1)
 6. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

PS5 DualSense controller til Playstation 5 Controller Tilbehør til PS5

Her på siden har vi samlet alt det PS5 controller tilbehør til DualSense som du kan få fat i. De fleste tænker måske ikke over at der også findes en masse fedt udstyr til deres controller. Her finder du alt fra utrolig praktisk tilbehør til kosmetiske add-ons som blot sørger for at din controller ser federe ud.

I vores store udvalg af controller tilbehør til PS5 har vi samlet alt fra opladere til silicone covers, og du finder sikkert lige det du mangler til din controller. Du skal naturligvis have mulighed for at din DualSense ser ud som du gerne vil have en, samtidig med at den har alle de funktioner du har brug for når du spiller. Vi synes ikke du skal hindres af for korte kabler, eller knapper der ikkepasser perfekt til hvordan du spiller

Slå dig løs her på siden of find lige det du mangler til din PS5 controller, vi har sikkert lige det du mangler!

PS5 Controller Oplader

DualSense PS5 controller Charger / OpladerDualSense til PS5 er en utrolig fed controller, men den er ikke meget værd hvis du ikke har en oplader liggende til at give den strøm når den har brug for det. I modsætning til mage andre controllere til konsoller, lader DualSense via USB-C og ikke det klassiske Mikro USB. Det betyder at hvis du opgradere fra en ældre PlayStation til PS5, vil du ikke kunne bruge dit gamle oplader kabel. 

Der ligger naturligvis en PS5 controller oplader i kassen sammen med din PlayStation 5, men der er god grund til at få fingerende i et nyt. Opladerkablet til PS5 controller er nemlig kun 1 meter langt, det betyder at det kan være utrolig besværligt at game mens din controller også lader.

Går din controller død midt i en match, ved du hvor vigtigt det er at den kan oplade mens du spiller videre. Men har du for kort et kabel skal du måske rykke ned på gulvet helt tæt på konsollen, og det kan betyde at du ikke performer så godt i sit spil. Både på grund af den trælse position, men også fordi at det kan være svært at få overblik over hvad der sker på dit TV eller din monitor hvis du skal sidde så tæt på den. 

Heldigvis finder du længere PS5 controller opladere hos os. Vi har selvfølgelig det klassiske kabel på 1 meter (i både hvid og sort) og så har vi også et kabel på 1,8 meter, samt et kabel på 3 meter som kan oplade to controllere til PlayStation på samme tid!

Gamer du ikke i flere timer ad gangen, er det ikke sikkert at du behøver det ekstra lange kabel, derimod kan du i stedet bruge en charging stand. En Charging Stand til PS5 controller sørger ikke kun for at lade dine DualSense, den ser også godt ud imens! Sørger du for altid at sætte dine controllere i oplader standeren når du ikke bruger dem, er du sikker på at de altid er fuldt opladt når du er klar til at spille, og så ligger de ikke og rode alle mulige mærkelige steder. Vores Charging Stand kan lade to PS5 controllere på samme tid, ligesom vores smarte 3 meter dual opladerkabel.

Sleeves til PS5 Controller

Selvom en oplader nok er det mest nødvendige du kan få til din PS5 controller, så findes der også en masse andet ekstra tilbehør, som ikke kun ser utrolig fedt ud, men også kan gøre dig lidt bedre til at game med din PS5 controller. 

I kataloget ovenfor finder du også et smart silicone cover til PS5 controller. Sørger du for at beklæde din DualSense med et sleeve, passer du ikke kun på din controller, du giver den også et helt nyt look! Der har været meget debat og Sonys markante ændring i designet fra PS4 til PS5, og hvis du ikke er fan, kan du give din controller lige den farve eller det mønster du bedst kan lide med et smart PS5 controller silicone cover.

Coveret beskytter din controller mod små ridser og skrammer, og så sørger det også for at du får et bedre grip om din DualSense. Det bløde men skridsikre silikone materiale er behageligt at holde ved, og hverken svedige hænder eller andet vil påvirke hvor godt du har fat om din controller. Vores PS5 controller sleeves fås i en lang række forskellige farver og looks, så du kan få din controller til at se ud som du helst vil have den.

Har du mere end en DualSense controller til PlayStation 5, er et sleeve til PS5 controller også en god måde at kende forskel på controlleren. Skal du have din egen controller med hjem til en ven for at game, er du sikker på at du får dig egen med hjem igen, hvis den ikke ligner din vens på en prik.

Silicone Cover PS5 ControllerCustomize din DualSense

Et sleeve til PS5 controller er en fed måde at customize din DualSense på. Gør din controllere federe ved at sørge for at din ikke altid kun ser godt ud, men også passer perfekt til dig og din spille stil. Med trigger extenders eller thumb grips i forskellige længer og højder, kan du sørge for at din controller altid ligger godt i hånden, og at du spiller bedst muligt. Gør dine triggers længere for nemmere at ramme dem, og øg højden på dine analog stick for at de passer til lige det de skal.

Der er forskel på hvilke og hvordan du bruger knapperne på din P5 controller når du spiller forskellige spil, hvorfor ikke sørge for at alle knapperne passer perfekt til det du spiller. Mix og match højder og længder for at få en controller der altid ligger godt i din hånd og har alle de funktioner du har brug for.