Diskolys og Lamper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (14)
 2. checkmark
  Indendørs (6)
 3. checkmark
  Udendørs (5)
 4. checkmark
  Fest (2)
 5. checkmark
  Børn (1)
 6. checkmark
  Sony TV (1)
 7. checkmark
  TV LG  (1)
 8. checkmark
  TV - Toshiba (1)
 9. checkmark
  Playstation 3 (1)
 10. checkmark
  Xbox One S (1)
 11. checkmark
  Xbox One (1)
 12. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (1)
 13. checkmark
  Playstation 5 (1)
 14. checkmark
  Playstation 4 Slim (1)
 15. checkmark
  Playstation 4 Pro (1)
 16. checkmark
  Playstation 4 (1)
 17. checkmark
  TV - Samsung (1)
 18. checkmark
  Bil (1)
 19. checkmark
  Bærbar PC Acer (1)
 20. checkmark
  Panasonic TV (1)
 21. checkmark
  Computer 15" (1)
 22. checkmark
  Computer 13" (1)
 23. checkmark
  Bærbar PC Universal (1)
 24. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (1)
 25. checkmark
  Bærbar PC Sony (1)
 26. checkmark
  Bærbar PC Siemens (1)
 27. checkmark
  Bærbar PC Samsung (1)
 28. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (1)
 29. checkmark
  Bærbar PC MSI  (1)
 30. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (1)
 31. checkmark
  Bærbar PC HP (1)
 32. checkmark
  Bærbar PC Dell (1)
 33. checkmark
  Bærbar PC Asus (1)
 34. checkmark
  Phillips TV (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (13)
 2. checkmark
  Multifarvet (8)
 3. checkmark
  Grøn (2)
 4. checkmark
  Blå (2)
 5. checkmark
  Blå / Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort Udvalg af Diskolys / Diskolamper og Stjerne Lamper

Stjerne lampe / Projektor

Skal du holde en fest med den fedeste belysning? Så skal du kigge med i vores katalog lige her. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af forskellige diskolamper og projektore som vil være et hit til din næste fest. Med vores diskolys bliver din næste fest både billig og nem samtidig med, at du får en mega fed belysning og dermed også en god stemning. Skal der være fest, skal der også være lys! En god fest afhænger også af omgivelserne og med en diskolampe er du sikker på, at du har lagt en god stemning fra start. I vores udvalg af diskolys finder du både diskolys på batteri og lys der tilsluttes via USB. Vi har flere forskellige modeller af diskolys, f.eks finder du et udvalg af laser projekter, som giver et helt perfekt lys til et dansegulv eller lignende. Fælles for alle vores diskolamper er, at de kan lyse i flere forskellige farver, så du kan vælge at have skiftevis de forskellige farver eller en bestemt farve, som passer til det tema der er til din fest.

Det er dog ikke kun i festlige sammenhænge, at vores lamper kan bruges. Vi har nemlig også forskellige stjerne / galakse projektorer, som er kendt fra især TikTok og andre sociale medier. Stjernehimmel lamperne har allerede taget USA med storm og er nu godt på vej til også, at ramme Danmark og du kan få fat på en lige her! Skal du være med på moden, finder du en stjernehimmel / star sky lampe her hos Evermart. Med den populære stjerne projektor får du oplevelsen af en skyfri og klar stjernehimmel i dit eget rum. Det giver en helt ubeskrivelig stemning og kan bruges i mange forskellige henseender. De sjove disko projektorer er en holografisk skabelse, som giver utrolig flotte mønstre på både din væg og loft. Dit rum bliver med andre ord forvandlet til en stjerne galakse, som giver hygge og god stemning. Tænd stjernelampen når du skal holde filmaften med vennerne eller familien og overrask dem! Lyset vil uden tvivl skabe den perfekte filmaften og give en helt unik stemning og oplevelse. Udover at bruge lampen til hyggelige filmaftener, kan lampen eksempelvis også bruges til en fed fest, som natlampe eller som lampe til underholdning af børnene. Star light lampen er også super populær, at falde i søvn til. Det giver afslapning i kroppen inden søvnen, som får dig til at slappe helt af og glide langsomt ind i søvnen. Det kan også bruges til børn, der skal falde til ro i deres egen seng - med en lampe der lyser stjerner på væggene i behagelig og roliger farver giver det tryghed til barnet og forhåbentlig vil barnet falde til ro og lægge sig til at sove. LED Stjerne lampen er faktisk enorm populær blandt de unge og man kan vidst roligt sige, at TikTok, Instagram og de andre sociale medier tager æren for det.  

Udover at stjerne lampen giver et virkelig fantastisk og ubeskriveligt lys, kan du også afspille musik fra nogle af vores modeller. Det får stjernehimmel lampen til at blive til en kombination af en lampe og højttaler. Til de lamper hvor der er indbygget højttaler connecter du blot din telefon til lampen via Bluetooth og så kan du spille alt dit yndlingsmusik fra din telefon igennem højtaleren på lampen. 

Lige herover har vi samlet alle vores diskolamper i et samlet katalog, for at gøre det nemmere for dig. Hvis du scroller op herfra vil du derfor kunne klikke dig ind på de forskellige diskolamper og stjerne / galakse lamper, for at finde det bedste match til dig. Alle vores diskolamper er til en billig pris, men bare rolig - det betyder ingenting for kvaliteten. Du kan trygt bruge vores diskolamper, som belysning i dit værelse eller til din næste fest. Hvis du vælger en lampe der skal bruge batteri, finder du selvfølgelig også batterier her hos Evermart, så du kan komme i gang med at bruge din diskolampe lige når du modtager den. Du kan se hele vores udvalg af batterier lige her. Nu er der ikke andet tilbage end du blot skal scrolle op herfra og se hele udvalget af diskolys og lamper.