Kølemåtte/Stander

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

kølemåtte / holder til bærbar computer og macbookKølemåtte til Macbook og Bærbar Computer

Kender du lyden af din overophedede computer, som lyder til at være klar til at flyve til Mars? En Computer Kølemåtte eller en stander er computer tilbehør, som sikre din computer fra at overophede hvis den står i din seng eller ved lang og vedvarende brug. 

Computer / Mac Holder til Seng

Det er rigtig hyggeligt, at have computeren med i seng - ihvertfald for dig. Din Bærbare eller Macbook ligger tilgengæld og kæmper for at få luft til systemet og undgå at brænde sammen. Vores Computer holdere er perfekt til sengen, sofaen eller når du sidder med computeren. Standerne her fra siden giver plads til at din computer kan køle sig selv af, så den ikke brænder smmen. 

Computer & Mac BordHolder til Skrivebord

Det er ikke kun i sengen, at din computer kan blive overophedet. Du kender måske selv den irriterende lyd af din computer, som lyder som en dårlig støvsuger. Lyden skyldes, at din computer kæmper for at nedkøle systemet. Det er ikke sundt for computeren at gå i den tilstand og du oplever også, at din computer arbejder langsommere når den står og blæser for fudle gardiner og bliver varm. Ved at have en stander til din computer slipper du ikke kun for den trælse lyd og en varm computer - du forlænger faktisk din computers levetid så du kan have den i længere tid!