Julebelysning

 • Juletræslys

  Juletræslys

 • Klyngelyskæde

  Klyngelyskæde

 • Istap Lyskæder

  Istap Lyskæder

 • Lyskæder til Flagstang

  Lyskæder til Flagstang

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (48)
 2. checkmark
  Indendørs (43)
 3. checkmark
  Udendørs (35)
 4. checkmark
  Juletræslys (20)
 5. checkmark
  Fest (9)
 6. checkmark
  Børn (9)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (57)
 2. checkmark
  Gul (12)
 3. checkmark
  Multifarvet (11)
 4. checkmark
  Grøn (7)
 5. checkmark
  Blå (2)
 6. checkmark
  Brun (1)
 7. checkmark
  Rød / Blå (1)
 8. checkmark
  Pink (1)
 9. checkmark
  Rød (1)
 10. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Flot & Hyggelig Julebelysning

December er en skøn og hyggelig måned, men den er også meget mørk. Det er mørkt når vi står op og det mørkt når vi går i seng - der er dog en ting ved julen, som gør mørket mere velkomment og julen endnu hyggeligere - nemlig julelys. Det er først rigtig jul, når folk er begyndt, at pynte op i haverne og stuerne med lys og lyskæder. I mørket lyser alle de flotte lys op i forskellige toner af hvid, rød og grøn, som pynter så flot i mørket. 

Generelt er lys super hyggeligt, men det er som om, at det bare hører julen til. Når det er jul har mange af os også stearin lys og lignende tændt - det kan vi bare kun have tændt, når vi er hjemme. En lyskæde eller lignende julebelysning kan du roligt have tændt - også når du ikke er hjemme! Det er endda super hyggeligt, at komme hjem fra en lang dag til hyggelig belysning i haven, huset eller lejligheden. 

Her hos Evermart har vi selvfølgelig også et stort udvalg af julelys! I vores udvalg af produkter finder du blandt andet juletræslys, lyskæder og meget mere! Vores lys kommer i mange forskellige farver og nuancer. Vi har lys til både udendørs og indendørs. Udendørs er det super flot, at have lys om aften, så julestemningen kommer op i alle dem der går og kører forbi din have eller altan. Du kan pynte træer, husmure, buske - ja der er faktisk uendelige muligheder for, hvad du kan sno en lyskæde rundt om.

Du finder hele vores store udvalg af julebelysning lige herover. Du må endelig klikke dig rundt i vores katalog for at se, om der ikke er noget lys der passer perfekt ind hjemme hos dig og som kan pynte din have, altan, hus eller lejlighed perfekt op.