Lyd

Lyd i alle afstøbninger: headphones, headsets, højtalere og bluetooth receivers.

Vi forstår vigtigheden af at du altid har den rigtige lyd, hvad enten det er via en lækker højtaler eller et par fede høretelefoner. Lyd i god kvalitet kan skabe den helt rigtige stemning, hvad end det er på læbeturen eller til en fest.

Her på siden har vi samlet højtalere til en hver situation, hvad end det er i hjemmet, på badeværelset, til udendørs brug eller andet. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige højtalere du kan have med på farten. De fleste af vores højtalere skal forbindes til din telefon, tablet eller computer via Bluetooth. Med en Bluetooth højtaler kan du stadig frit bruge din telefon, også mens du hører musik. Alle vores højtalere levere lyd i top kvalitet – og du finder sikkert lige den højtaler du leder efter!

I kataloget ovenfor finder du også vores store udvalg af høretelefoner. Uanset om du leder efter Bluetooth headphones, in-ear, on-ear eller earbuds, så inder du det her. Du finder også en masse form for tilbehør til headsets og høretelefoner, som fx nogle fede covers til Apple AirPods, eller en headset klemme der sørger for at din headset ledning aldrig er i veje. Vi har også et kæmpe sortiment af høretelefoner til løb som ikke falder ud og giver dig utrolig god lyd til din løbetur. Du finder vores udvalg af løbehøretelefoner ved at klikke HER.