Bluetooth Højtaler

Bluetooth højttaler Trådløs Bluetooth højtaler

Er du på jagt efter en ny Bluetooth højttaler, så er du kommet til det helt rette sted! Herover ser du vores udvalg af fede trådløse højttaler der passer til de fleste. En trådløs højalter adskiller sig naturligvis fra en klassisk højtaler fordi den ikke skal sidde i et stik hele tiden. En højtaler med Bluetooth skal heller ikke kobles på din telefon, tablet eller computer via et stik, den er helt ledningsfri - når den ikke lige ska oplades. Trådløse højtalere er især populære fordi de giver så meget frihed, er du sikker på at der er strøm på din højttaler, skal du ikke tænker over om der nu er et stik der hvor du skal hen 

Hvorfor skal du have en Bluetooth højttaler?

Har du en højttaler uden Bluetooth er det faktisk slet ikke sikkert at den kan afspille musik fra netop din smartphone. Mange nyere smartphones har ikke AUX indgange, så du vil slet ikke kunne forbinde din højttaler med din mobil. Det kan godt ske at du har en telefon med jack-indgang, men tiden med kablede forbindelser er forbi, og fremtiden er trådløs.

En højtaler med Bluetooth giver dig mere frihed hver gang du gerne vil høre musik. Du behøver ikke efterlade din mobil lige ved siden af din højtaler, og du er ikke bundet til den via et kabel. Det kan være rigtig træls ikke at kunne tage sin telefon med sig fordi den skal ligge max en kabellængde fra din speaker.   

Bedre lyd fra din enhed

En trådløs højtaler med Bluetooth giver dig også langt bedre lyd fra din enhed. Med den rette trådløse højtaler får du ikke kun en højere lyd, men også en bedre lyd! Du skal naturligvid have fat i en god trådløs højtaler med en ordentlig lydkvalitet, det gør det endnu sjovere at høre musik!

En smart højtaler kan også sørge for at give den rette stemning til dit dinnerparty eller til den helt store fest. Opstil din egen DJ-station og tilslut dine fede højtalere med Bluetooth til din computer, smartphone eller tablet, og så kan festens gæster selv gå op og sætte deres yndlingssang i kø.

Vandtæt Trådløs Bluetooth Højtaler til badetSountracket til dit liv - helt uden ledninger

Find den rigtige højtaler til dit liv så du kan få mest muligt ud af din speaker. Vælg vores smarte højttaler til badet som naturligvis er vandafvisende og har en smart sugekop der sørger for at den kan sidde fast på klinkerne. Leder du efter en god trådløs højttaler til stuen, soveværelset, stuen eller køkkenet så kan du frit vælge mellem alle vores fede trådløse højttalere. Du kan også tage alle vores højtalere med Bluetooth med dig på farten, også hvis du skal udenfor.

Frihed til at høre musik, uanset hvor du er!

En trådløs højtaler til Bluetooth er utrolig smart fordi at den ikke kræver nogen form for strømkilde når den først er ladt op. Du kan derfor tage din speaker med dig i rygsækken, eller med på teltpladsen helt uden problemer. Du skal dog huske at vælge en Bluetooth højttaler med en lang batterilevetid hvis du har planer om at din højtaler skal holde strøm i en hel uge eller længere ude i det fri

Find den højtaler der passer bedst til dig og dit hjem

Din nye Bluetooth speaker skal naturligvis se ud som du gerne vil have at den skal! Design spiller en rigtig stor rolle når du skal vælge nyt elektronik, og skal din højtaler stå fremme skal den jo selvfølgelig passe til resten af dit hjem. Designet af din trådløse højtaler kan også spille en stor rolle for funktionalisten. Skal du have en bluetooth højttaler med håndtag så den er let at flytte på, eller går du mere op i runde og bløde former.

Prisen og lydkvalitet går naturligvis hånd i hånd. En bedre lyd koster flere penge, men hvis du ikke skal have den helt dybe bas frem, eller hvis du ikke skal spille helt højt, så kan du sagtens ”nøjes” med en billigere model - der altså også kan utrolig meget! Du skal også vælge den batterilevetid der passer bedst til dig, men skal din trådløse højttaler have en fast plads, kan du med fordel altid have opladerkablet siddende i, og så er den altid fuldt opladt hvis du skal have den med dig.

Bluetooth Højtaler storHvor stor skal din højttaler værre?

Leder du efter en mini højttaler du kan have med på farten, eller vil du have en flot stor Bluetooth højttaler? En større højtaler giver ofte en bedre lyd, men funktionaliteten af en lille højtaler kan være helt uundværlig. En mini Bluetooth højttaler er super nem at have med sig, og så fylder den ikke det store, uanset om den er i tasken eller står fremme på værelset. En lille Bluetooth højttaler er en rigtig gos løsning for de fleste, men skal du have en højttaler til hjemmet, kan du også finde flotte store Bluetooh højtalere her på evermart.dk

Den bedste trådløse højtaler til dig er en højtaler der kan alt det du vil have at den skal. Der er derfor ikke en der kan krones som den bedste trådløse højttaler. Du skal have den speaker der passer bedst til idg og dine behov. Vil du gerne have en lille højtaler i en kompakt størrelse som du kan have med på farten, er dette den bedste højttaler til dig, men skal du have en stor højtaler vil den forrige speaker måske være et mareridt for dig. Find den højtaler der passer bedst til dig her på evermart.dk

De få ulemper ved en trådløs højttaler

Selvom Bluetooth højtalere generelt er rigtig fede, så er der selvfølgelig nogle få negative. Det er blandet andet at du skal huske at lade din højttaler op. Glemmer du det kan det ske at din speaker går død midt i festen. En trådløs Bluetooth højttaler med lang batterilevetid er ofte en del dyre, så hvis du kan leve med at skulle have fat i USB-stikket lidt oftere, kan du sagtens klare dig med en billigere model uden problemer.

Bluetooth forbindelsen er jo som nævnt rigtig fed, men det kan ske at den falder ud. Bluetooth har som regel en grænse på omkring 10 meter, og går du længere væk vil du opleve at lyden skratter eller falder helt ud. Sørger du dog for at være nogenlunde indenfor rækkevide fra din højtaler burde du ikke opleve en løs forbindelse, og 10 meter er en langt bedre radius at kunne bevæge sig frit indenfor i modsætning til en kablet tilkobling.