Samsung Galaxy

1 til 12 af 911

 pr. side

1 til 12 af 911

 pr. side

Find tilbehøret til din Samsung Galaxy her!s8

Den sydkoreanske smartphone-gigant Samsung har med deres Galaxy-smartphones sat noget af et præg på det danske smartphone-marked. Hvis ikke det er iPhone man vælger, er det som regel en af Samsung's Galaxy-modeller, og det gør, at mange danskere går rundt med en Galaxy i deres lomme. Det er fuldt ud forståeligt, hvorfor så mange vælger at købe en Samsung Galaxy, da Samsung er storproducent af smartphones med fokus på et bredt sortiment. Samsung laver smartphones i alle klasser, både billige og dyre, men selvfølgelig også dem midt i mellem.

Samsung har i mange år været kendt for ikke at lave de pæneste og lækreste smartphones - oftest af billigt plastik. Men indenfor de senere år har Samsung i den grad skruet op for designet på deres Galaxy smartphones, hvilket betyder, at deres smartphones flere gange har vundet design-priser. Et eksempel er deres Samsung Galaxy S10, som kom ud med den højeste screen-to-body ratio (hvor meget skærmen fylder af hele mobilens overflade), hvilket gør, at man får en enorm skærm på meget lidt plads. De har fuldført designet hele vejen rundt med aluminumskanter og glasbagside, og det er også noget, du finder på mange andre smartphone-serier under Galaxy-serien. D

De har også gjort den buede kant på deres skærme til et typisk design-træk i deres Galaxy-serier, som nævnt ovenfor. Men en smartphone behøver mere end et godt design for at være tiltalende. Det indebærer blandt andet et flot og velfungerende UI (brugerflade), som er nemt at benytte. Den opgave har Samsung taget til sig med deres personlig UI til Android, som hedder TouchWiz, og det er at finde på alle Galaxy-smartphones. Med TouchWiz får du endnu flere muligheder, end Android allerede tilbyder dig, og udover det, får du også et lækkert design.

Samsung's flagskibsserie er Galaxy S-serien, som blandt andet omfatter Galaxy S8, S10 og S10e. På forsiden af disse smartphones finder du en skærm lavet af Gorilla Glass, hvilket gør dem utroligt hårde, og derved svære at smadre. Men alligevel kan du ikke sikre dig fuldstændig mod en smadret skærm, hvis du taber den på jorden, så derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du påfører et panserglas til din Samsung Galaxy. S-serien er tæt fulgt op af Samsung Galaxy A-serien med modeller som Galaxy A50 og A80, og Note-serien med de helt unikke og karakteristiske telefoner, der ligger lige i krydsfeltet mellem smartphone og tablet.

Det er nu til dags også blevet et must for smartphone-producenter at have en fingerprints-aflæser på deres topmodeller, og her er Samsung selvfølgelig ikke en undtagelse. Samsung's fingerprints-aflæser er ekstremt hurtige, og du sikrer dig topsikkerhed på din Galaxy ved at benytte din finger som kode til den. Samsung har også i flere nyere modeller integreret det touchfelt i skærmen, så du nu kan låse op for telefonen ved blot at holde fingeren på skærmen.