Samsung Galaxy Xcover 4

  • Samsung Galaxy Xcover 4 Covers

    Samsung Galaxy Xcover 4 Covers

  • Samsung Galaxy Xcover 4 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy Xcover 4 Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Samsung Galaxy Xcover 4 Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy Xcover 4 Opladere & Kabler

wedeSamsung Galaxy Xcover 4

Xcover 4 er en af Xcover-seriens mest populære modeller med 2GB RAM og 16GB hukommelse. I ægte håndværkerstil er den IP68-certificeret, så den kan altså holde til en ordentlig byge eller støvede omgivelser. Modsat de fleste andre smartphones har Samsung Galaxy Xcover 4 et udskifteligt batteri, så du nemt kan reparere telefonen selv. Det udskiftelige batteri er bare én i en lang række funktioner, der adskiller Samsung Galaxy Xcover 4 fra de andre mobiler på markedet.

Samsung Galaxy Xcover 4 blev lanceret i 2017 og har siden været en af de mest populære håndværkersmartphones herhjemme såvel som i udlandet. Det skyldes måske først og fremmest, at brandet Samsung har stor udbredelse og anerkendelse, så de fleste brugere ved, hvad de får i en Samsung-telefon. Samsung Galaxy Xcover 4 er en robust håndværkertelefon, der har alle de nyere og nødvendige funktioner, der findes i en smartphone. På den måde udgør Xcover 4 det perfekte møde mellem moderne teknologi og hårdt fysisk miljø.

Selvom håndværkermobilen i sig selv kan stå imod de fleste slag, kan der være god grund til at give den lidt ekstra beskyttelse med et cover eller en skærmbeskyttelse - du har jo sandsynligvis netop købt mobilen fordi den skal kunne holde til hårdhændet brug uden at gå i stykker eller få nævneværdige skrammer. I vores udvalg her på siden finder du lige præcis det - beskyttelse, tilbehør og ekstra udstyr. Slå dig løs!