Samsung Galaxy Xcover-serien

ertyjSamsung Galaxy Xcover-serien

Samsung Galaxy er verdenskendt for at være en af de førende techgiganter indenfor moderne og avanceret teknologi. Samsung er en af de første virksomheder nogensinde til at udvikle og lancere en foldbar smartphone med skærm stort set hele vejen rundt. Men de opdaterer stadig på en anden smartphone - en mobil, der til forveksling ligner en gammel model med et årti eller mere på bagen. Men den er ikke gammel. Den er ny, og den er praktisk. Det er Samsung Galaxy Xcover telefonen.

Samsung Galaxy Xcover er en serie af ægte håndværkertelefoner i smartphonens moderne verden. Serien indeholder blandt andet modellerne Xcover 4 og Xcover 4s, der begge er nyere telefoner fra 2017 og frem. Disse smartphones er vandtætte, stødabsorberende og har store knapper, der er lette at ramme med arbejdshandsker på. Batterierne kan skiftes ud uden en større operation, så i virkeligheden har Samsung udviklet en serie af telefoner, der først dør, når du gør. 

Xcover-mobilerne er smartphones, og vi er en teknologisk tidsalder længere fremme i dag, end dengang man først fandt på håndværkertelefonen. Derfor indeholder Samsung Galaxy Xcover også væsentligt flere og federe funktioner end de klassiske arbejdsmobiler, blandt andet GPS og NFC-chip til kortløs betaling. Her på siden kan du klikke dig videre til den model, du har, for at se alt vores tilbehør til den.