Gamer mus

 • Gamer mus med ledning

  Gamer mus med ledning

 • Trådløs Gamer mus

  Trådløs Gamer mus

 • Gamer mus med lys

  Gamer mus med lys

 • Gamer mus til Mac

  Gamer mus til Mac

 • Venstrehåndet Gamer Mus

  Venstrehåndet Gamer Mus

 • Gamer Mus til Børn

  Gamer Mus til Børn

 • Bungee / Ledningsholder til Mus

  Bungee / Ledningsholder til Mus

1 til 12 af 18

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 18

pr. side
Sorter faldende

Gamer Mus - Køb den rigtige Gaming Mus til dit behov!

Når du skal ud og have en ny Gamer mus, så er det ikke altid den bedste ide, bare at vælge det første og det bedste, eller det første og det billigste. En mus er nemlig så meget mere end blot end mus, især hvis du tager gaming og computerspil seriøst.
Hvis du f.eks. godt kan lide at spille CS:GO eller LOL, så skal du bruge din mus til rigtig mange ting, og den er faktisk en af helt centrale faktorer i spillet. En god gamer mus skal derfor passe til dig, både med bevægelsehastighed, præcision og følelse. Du kan nemlig finde modeller som har flere knapper end blot dem der er stadnard, og derfor giver musen noget multifunktionalitet, så den passer til netop dine behov.

Praktiske detaljer ved køb af Gamer Mouse

Når du skal vælge en ny gamer mus så er der også en masse praktiske ting, som du skal tage med i dine overvejelser.

zelotes gamer musSom nævnt tidligere, så skal du vide hvor multifunktionel du vil have din mus til at være. Derudover skal du også tænke på vægten af musen. 

Dette virker umiddelbart som en mindre betydningsfuld detalje, men hvis du er en af de type af gamere, som godt kan lide at løfte musen når du skifter position på skærmen, så skal du måske vælge en let mus frem for en tung en. Der er også nogle specielle gamer mus’ som har fået pålagt en form for greb for at man bedre har fat på musen under spillet. Dette er selvfølgelig også en faktor, og du skal være sikker på at du har et godt greb. 

Hvis man går helt i detaljerne så er der selvfølgelig også et visuelt aspekt til gamer mus, og hvis du f.eks. har et tema med at farven på dit gamer udstyr skal være blåt, så skal dette selvfølgelig stemme overens. Her i kataloget finder du et hav af forskellige Gamer Mus' der varierer i form, farve og nogle modeller har endda indbygget RGB LED lys. 

Tekniske begreb omkring gamer mus

Hvis du skal have en ny gamer mus, så vil du sikkert støde på ordet DPI.
DPI har noget at gøre med følsomheden på musen. Jo højere din DPI er, jo mindre skal der til for at cursoren bevæger sig.
På nogle gamer mus, kan dette ændres på en knap under spillet, på andre kan det indstilles under musen. Der vil på de mere avanceret typer af gamer mus være flere forskellige indstillinger og niveauer af DPI.

En god Gamer Mouse kan gøre underværker

En af de mere undervurderede stykker udstyr, som vi alle sammen bruger op til flere gange dagligt er musen.
Vi lægger måske ikke mærke til det, men den har en kæmpe indflydelse på, hvordan man opfatter oplevelsen af at bruge en computer. Hvis musen er langsomt og ikke fungerer ordenligt, så bliver man nemt frustreret og nyder ikke at benytte sig af en computer. Det er her en god Gaming mus kommer ind i billedet, for den kan gøre underværker, når det kommer til fornøjelse.

Gamer mus til FPS-spil

En af de ting, hvor det næsten er blevet en religion at have en god mus til gaming er i spil som Counter Strike. Man følger med i hvilken Gamer mus de store spillere har og man får ofte lyst til at købe samme mus selv. Det kan man også roligt gøre, hvis bare lige man undersøger det først. Når det kommer til spil hvor det skal gå hurtigt og samtidig være præcist, så er en god mus nemlig uundværlig.
Call of Duty fungerer ikke på en trackpad og Counter Strike er helt umuligt, hvis musen har et sekunds forsinkelse. Der skal træffes lynhurtige beslutninger og det skal musen kunne følge med til. Hvis ikke den kan det, så er det tid til at investere i en ny.

Brug en gamer mus i dit favorit-MMO-spil

Hvor man i FPS-spil bruger en lidt mere stilren mus uden så meget lir, så kan man køre det helt store arsenal frem når det kommer til MMO.
I en MMO skal man nemlig ikke kun klikke på en knap meget hurtigt og præcist, men man skal derimod have mange knapper til rådighed, så man ikke skal spilde ekstra tid på at finde den rigtige knap. I spil som World of Warcraft kan et langtsomt tryk på tastaturet koste dig livet, hvorimod et velplaceret og veltimet tryk på musen kan sikre dig sejren med din gamer mus.