Gamer mus med ledning

12 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

12 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Kablet Gamer Mus - Hvilke fordele er der?

gamer mus med ledning• En Gaming mus med ledning behøver ikke at være en begrænsning. Samtlige af vores gamer muse har et kabel på minimum 1 meter, så der er massere af ledning af give af. 

• Mange af ledningerne kommer i farvet snor eller mat sort, så det kun tilføjer til designet på selve gamer musen. Materialet for samtlige ledninger er af høj kvalitet og kan holde til at blive brugt af den dedikerede gamer. 

 Du kan uden problemer medbringe en gamer mus med ledning, når du skal til LAN nætter med dine venner. En gaming mus behøver ikke at være trådløs, for at kunne komme med på farten. Fold kablet omkring din gaming mus og du er klar til at tage i kamp. 

• Alle vores kablede gaming muse kommer med en USB tilslutning og kan derfor gå i samtlige USB-porte. Det gør ingen forskel om USB porten er med USB 1.0, 2.0 eller 3.0 - selve størrelsen på USB-porten og forbindelsesmuligheden er den samme. 

• En gaming mus med ledning kan bruges sammen med alt gamer udstyr. Der er ingen grænser for hvilke gamer tastature, musemåtter eller PC's USB port du kan tilslutte gamer musen til.