Fjernbetjeninger til Port

Univerval fjernbetjening til port, låge eller dør - åben det hele med et enkelt tryk!

Her får du en praktisk og enkel løsning til at åbne og lukke din garageport eller låge. Har du en gammel fjernbetjening til port, som godt kunne trænge til en udskiftning? Eller vil du gerne have flere fjernbetjeninger, så flere i husstanden kan åbne og lukke porten? Med en unviersal fjernbetjening kan du styre alle dine porte, ved at klone din gamle fjernbetjening. Vi har sammensat et spændende udvalg af fjernbetjeninger, der kan bruges til at overføre koder til garagedøre, automatiske porte, sikkerhedssystemer og meget mere. 

Fjernbetjeningerne er lavet i forskellige designs, så du kan vælge lige netop dén model, der passer til din smag og dine behov. Du kan blive lidt klogere på de forskellige modeller ved at læse videre i teksten nedenunder. 

Flere i hustanden? Udvid med en garageport fjernbetjeninger til alle i familien

Det kan være super praktisk at have mere end en fjernbetjening til garageporten, hvis I er flere der bruger den. Det kan eksempelvis være at I har to biler, hvor I gerne vil have en remote control liggende i hver bil, så det altid er muligt at åbne garageporten uden man behøver at stige ud af bilen. Der findes flere forskellige fjernbetjeninger til garageporte og andre fjernstyrede produkter, som eksempelvis porte døre og alarmsystemer. Nogle af fjernbetjeningerne kan både bruges med rullende koder og faste koder, mens andre kun kan med faste koder. Hvilken en slags du har brug for, afhænger af hvad du skal bruge fjernbetjeningen til.

Sådan fungerer en universal fjernbetjening til port

Alle vores universelle portåbner fjernbetjeninger kommer i små kompakte størrelser, som er nemme at have i lommen eller tasken. De fleste fjernbetjeninger til garageporte kommer med tal eller bogstaver, men fås også med ikoner. Fjernbetjeningerne / kodeklonerne kan lagre op til 4 forskellige koder. Det kan være 4 koder fra forskellige døre eller porte, men det kan også være at en knap er til at åbne porten, en anden er til at lukke og lignende.

Selve programmeringen af garageport fjernbetjeningen er lige til - også selvom du ikke har prøvet det før. Til produkterne medfølger der også manualer hvori der står, hvordan det skal gøres. Overordnet skal de to fjernbetjeninger ligge tæt på hinanden for at kopiere koden fra den gamle fjernbetjening over i den nye. Fjernbetjeningerne fungerer nemlig ved at koden fra den gamle fjernbetjening bliver kopieret over i den nye - super smart og hurtigt!

Udover at hver garageport fjernbetjening har et  simpelt design, så har mange af dem også en nøglering siddende. Med nøgleringen kan du hurtigt sætte fjernbetjeningen i dit nøglebundt eller på tasken, så du altid har din fjernbetjening tæt på og ikke mister den. 

De er ikke meget større end en almindelig bilnøgle i dag, og derfor kan den uden besvær sidde sammen med dine nøgler i dit nøglebundt. 

Hvad betyder det at en fjernbetjening kører på 433 MHz frekvens?

Alle vores garageport fjernbetjeninger kører på frekvens 433 MHz. Det gør de, fordi størstedelen af elektroniske ting, som elektriske porte, garager m.m. som oftest kører på denne frekvens, 433 MHz. 433 MHz, også kaldet LPD433, er et frit tilgængeligt UHF bånd for enheder med en effekt op til 10mW samt en rækkevidde mindre end 1000 meter. UHF bånd er elektromagnetiske bølger med en frekvens fra 300 MHz - 3000 MHz. 433 MHz er kort forklaret trådløs teknologi, som mange af vores elektroniske ting har en frekvens på. 

Derfor er en portåbner fjernbetjening en smart løsning 

Udover at det er smart, så er det også enormt praktisk med en trådløs fjernbetjening til hverdagen. Der er mange ting, der bliver meget nemmere, hvis du lige kan åbne og lukke / låse ting via en smart remote control. Hvis du kloner koderne fra garagen over på din trådløse fjernbetjening, så behøver du blandt andet ikke at træde ud af bilen, hver gang du kommer hjem fra arbejde. Du åbner bare porten ved hjælp af ét tryk.

Du kan også klode koderne fra dit alarmsystem i hjemmet over på en af vores fjernbetjeninger. Her kan det være meget nemmere at trykke på en knap når du kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer, frem for at skulle smide det hele og trykke koden på alarmen manuelt. Hvis du gerne vil have en nemmere og mere funktionel hverdag, hvor tingene bliver bare lidt nemmere i en travl hverdag, så skal du købe en af vores fjernbetjeninger i katalog ovenfor!