Eksterne drev

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Computer 13" (3)
 2. checkmark
  Computer 15" (3)
 3. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (3)
 4. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (3)
 5. checkmark
  Macbook Air 11" (3)
 6. checkmark
  Macbook 12" (3)
 7. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (3)
 8. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (3)
 9. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (3)
 10. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (3)
 11. checkmark
  Macbook Pro 13"  (3)
 12. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (3)
 13. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (3)
 14. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (3)
 15. checkmark
  MacBook Pro 16" (3)
 16. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (3)
 17. checkmark
  Computer 14" (1)
 18. checkmark
  Computer 12" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

ekstern-USB-CD-drev

Eksternt Drev

Vi går mere over til streaming og digitale medie, så der bliver længere og længere mellem computere med drev. Det kn faktisk blive næsten helt umuligt at skaffe en computer med drev. Bærbar verden går mere over til tyndere og lettere laptops, hvilket betyder at drevet bliver sparret væk i de fleste tilfælde. 

Selvom din bærbar måske et har et drev, så kan det godt være du får brug for det alligevel! Vil du se en DVD, lytte til en af dine gamle CD’er eller vil du spille et computer spil? Så skal du have fat i et eksternt drev. Et eksternt drev skal blot tisluttes til din computer via USB, og så er du klar til at se alt den underholdning og høre alt det musik du gerne vil. 

Du kan også bruge et eksternt drev til at brænde film og billeder ned på en CD. Har du en hel mappe ed feriebilleder du gerne vil gemme, kan du med fordel gemme dem ned på en blank CD. Et eksternt optisk drev til computer er utroligt nemt at tilslutte. Et drev er en nem måde der giver dig adgang til alle dine gamle CD’er og DVD’er – og så er det naturligvis også nemt at have et ekstern dvd drev eller ekstern cd drev med på farten.

De eksterne DVD-drev / CD-drev er idéelle til dig, hvis du har en computer uden indbygget diskdrev, som derfor ikke kan indlæse CD'er eller DVD'er. De kan bruges til afspilning af CD og DVD, men kan også bruges som CD / DVD-brænder - en brænder gør det muligt for dig at kopiere indholdet fra disken over på din computer. Ligeledes kan du brænde film, cd'er og videoer fra din computer, over på en CD.


Et eksternt CD / DVD drev er hermed ikke at forveksle med en ekstern harddisk, men den kan selvfølgelig også bruges til at tage backup af dine filer ved at brænde dem over på en cd - f.eks. hvis du har lyst til at gemme nogle gamle hjemmevideoer eller musik. Nogle gange har man dog brug for mere plads, og så er det godt med en harddisk. Du kan finde vores udvalg af eksterne harddiske her.

Hør dine CD’er på computeren

Ligesom der bliver færre og færre computere med drev, så finder du heler ikke mange CD af spillere i danske hjem mere. Har du en hel bunke med CD’er skal du naturligvis ikke snydes for at lytte til at dit fede musik. En CD afspiller til PC skal blot tilsluttes til din computer, og så er du klar til at høre alle dine sange.

En CD afspiller til computer er nem at have med på farten og så kan du bare have den liggende i skuffen når du ikke lige bruger den. Alle vores cd rom drev er kompakte i størrelsen og fylder ikke det store. Det betyder at du faktisk kan have et eksternt CD drev med dig i dit computer sleeve.

Se dine film

Med et ekstern cd/dvd drev får du også mulighed for at se og gense alle dine DVD’er. Har du hele friendes DVD sættet, eller har du måske gemt minder ned på en DVD, får du her muligheden for at se det hele. Bare fordi at DVD drev ikke længere er i nyere computere, betyder det ikke at du skal snydes for at have et USB DVD drev. 

Et DVD-drev kræver ingen opsætning, men det kan skabe problemer hvis du ikke har et USB drev i din computer. Mange nyere computere har nemlig hverken DVD drev eller USB-indgange. Her skal du heldigvis bare have fat i en adapter, og så er du klar til at se alle film og videoer uden problemer! En USB til USB-C adapter er utrolig brugbar, og når dit eksterne drev til mac ikke lige er tilsluttet, kan du koble alverdens udstyr til din computer. 

Spil dine gamle spil

Et eksternt drev til computer kan heldigvis også bruges til at spille dine spil! Har du SMS eller Minecraft på CD-ROM, så skal du selvfølgelig også have mulighed for at game.  Alle vores cd rom drev kan nemlig læse dine gamle spil, så du har mulighed for at game dine yndlingsspil på din nye computer.

De fleste spil er gået over til digitale versioner, og ved køb af en fysisk CD ROM får du endda nogle gange en kode med så du kan downloade spillet ned online. Kan du godt lide den lidt gammeldags følelse af at skubbe spillet ind i din computer, så giver et eksternt drev til computer dig mulighed for dette!

CD / DVD Brænder

Leder du efter en ekstern DVD brænder, er du også kommet til det helt rette sted! Alle vores DVD drev giver dig mulighed for at gemme dine egne videoer og billeder ned på en bland DVD. Når du har en DVD brænder kan du gemme dine yndlings familie videoer eller andet ned i fysisk form, så er du sikker på at du altid har dem. 

Du kan også bruge CD brænder til at lave dine egne mixtapes eller CD’er med dine yndlingssange. Dette r naturligvis også så smart at du kan tage dit ekstern drev med og til din destination, så kan du også afspille din CD igen!

Installeringer med CD

Har du noget ældre software som du skal have indstillet på din computer, sker dette oftest via en CD. En gammel Windows installationspakke eller lignende har brug for at du isætter en disk i din computer. Det kan dog være utroligt svært hvis du ikke har et indbygget drev til PC.

Find dit nye diskdrev her på siden, så du kan få endnu mere ud af din computer! Selvom drev i bærbar computere måske er lidt i fortiden, sp er CD’er og DVD’er det altså ikke. Med et eksternt drev til computer får du mulighed for at nyde din kompakte og mindre computer, uden at du skal gå på kompromis med uligheden for at afspille og brænde CD’er og DVD’er.

Her på siden finder du billige extern drev til både DVD og CD til en rigtig god pris. I denne kategori finder du et udvalg af eksterne CD / DVD drev. De fleste eksterne drev virker via USB - det samme gælder for alle de varianter, vi har her på siden. Det vil sige, at drevet ikke har brug for strøm udefra, men virker via strømmen fra computeren. Derudover er de eksterne drev små og handy, så de altid er lette at have med på farten. Der er mange forskellige former for eksterne drev, og der er rigtig mange producenter, som laver dem. Derfor er det selvfølgelig rigtig vigtigt at holde øje med, hvilke computere og styresystemer de er kompatible med, da det ikke nødvendigvis afhænger af mærket. Samtlige varianter på Evermart.dk er dog kompatible med alle computere, både Mac og Windows, med USB-indgang.