Strømforsyning & Kabler til Playstation 5

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

strømkabelStrømforsyning og kabler til PlayStation 5

Din PS5 skal bare bruge et strømkabel for at virke, så man kunne nemt tro, at det er det eneste kabel, man kan få brug for til sin PlayStation. Men sådan hænger virkeligheden desværre ikke sammen - for det er næsten alt for nemt. Der findes faktisk et utal af muligheder for at tilslutte og forbinde forskelligt tilbehør til din PS5, der lader dig nyde godt af helt nye funktioner og måder at spille på!

Her på siden har vi derfor samlet et overblik over alle de forskellige kabler og adaptere, du kan få brug for, når du spiller på din PlayStation 5. Blandt de mange produkter finder du eksempelvis et HDMI-kabel, der etablerer forbindelse til en TV-skærm, hvorfra du kan se dit spil. Skærmen er jo unægteligt en nødvendighed for overhovedet at kunne spille, så skærmkablet er et af de absolut vigtigste. Dertil kommer selvfølgelig strømforsyningen til selve konsollen. Har du mistet dit strømkabel, eller er det blevet væk? Uden det dur PS5 ikke, men dén katastrofe kan heldigvis hurtigt afværges. Find dit nye (eller reserve) strømkabel lige her på siden og vær klar til at game videre på under 24 timer!

Opladning af controller

Foretrækker du at oplade din controller med kabel eller via en trådløs forbindelse? Hvis du ikke allerede ved det, så findes der altså også forskellige metoder til at oplade din PS5 controller, så den altid er klar til brug. Du kan enten oplade via en kablet strømoverførsel eller trådløst via en såkaldt Charger Stand, der både opbevarer og oplader din(e) controller(e) på én gang.

Er du en dedikeret gamer, har du sikkert sjældent tid til at vente på, at din controller først skal lade op, før du kan spille videre. For at imødekomme ethvert behov har vi derfor både korte og lange opladerkabler i sortiment, og du kan vælge mellem længderne 1m, 1,8m og 3m. Er det nærmere tilfældet, at du glemmer at sætte din controller til opladning, når du ikke bruger den, er vores Dual Charger måske den bedste løsning for dig. Den fungerer nemlig samtidig som en stander, du kan placere din controller i efter spillet, så du altid ved, hvor den er - og så er det blot en bonus, at den lader op samtidig!