Komplet Gamingsæt til PS5

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

komplet gaming sætKom godt i gang med et komplet gamingsæt

Få den ultimative gaming oplevelse med et komplet gamingsæt til PlayStations 5. Et komplet gamingsæt indeholder både gamer mus, gamer tastatur, gaming headset, gamer stol og en stor musemåtte - altså alt det udstyr, du skal bruge til din PS5 for at komme i gang med at game. 

Sættet er specielt lavet til Ps5, og sørger for at du får alle de dele du skal bruge for at game på din konsol som en Pc. Vi anbefaler dog helt klart at du finder en USB hub frem, for der er kun en enkel port på forsiden af din PlayStation 5. Har du ikke en usb hub til PS5 kan du finde en ved at klikke lige her.

Mus og tastatur tilsluttes direkte i din PS5 konsol, og headsettet tilsluttes i controlleren, og så er du good to go og klar til at spille dine favoritspil. Hvis du vil gå all-in på udstyr, anbefaler vi desuden vores LED gaming lys til at klistre på tv-skærmen eller tv-bordet. Det giver en fed effekt og hjælper til at skabe den helt rigtige stemning på dit værelse eller i dit gaming-rum.

Stolen passer til voksne og teenagere/større børn. Du finder et komplet gamingsæt til børn lige her. Sidder du foran din konsol i læneger tid af gangen, er komforten utrolig vigtig. Sidder du på gulvet, sofaen eller i sengen har du maske opdaget at du får ondt i ryggen efter længere sessions. Med en gamer stol il Ps5 får du altid den bedste komfort og støtte.

Vore komplette gaming sæt med stol til PlayStation 5 består af produkter som du også kan finde individuelt på siden, men vi giver dig her én samlet pakke med alt det du har brug for. I pakkerne sørger vi for at du får alt det bedste udstyr, og at alle de fede gamer ting du modtager passer sammen. Start dit PS5 gaming setup helt fra bunden med et fedt komplet gaming sæt - det indeholder alt du har brug for når du gerne vil game på din konsol med controller, men også prøve kræfter med tastatur og mus