Headset Holdere

7 vare(r)

 pr. side

7 vare(r)

 pr. side

Headset Holder til PS5

Skal dit PlayStation 5 setup se ekstra fedt ud, kan du med fordel anskaffe dig en headset holder. Ern headset holder giver dig det perfekte sted du altid skal sætte dine PlayStation 5 headphones, ligger de ikke og flyder på konsolbordet eller steder.  

Her på siden finder du både holdere som skal stå på et bord, samt smarte holdere du kan sætte fast på siden af dit TV, din monitor eller på kanten af dit skrivebord. En headset holder gør som sådan ikke noget for dine PS5 høretelefoner, det sørger blot for at de altid bliver opbevaret sikker uden at de roder bliver væk, eller nogen kommer til at sætte sig på dem i sofaen når du ikke lige er i gang med en match.

Alle der gør meget ud af deres PlayStation 5 setup skal have fat i et en headset holder, det ser nemlig bare utrolig fedt ud, i modsætning til at dit PS5 headset bare ligger henkastet på et bord eller i et hjørne.

Slå dig løs her på siden og find lige den løsning til opbevaring og display af dit headset som du bedt skan lide. Vi har en masse forskellige modeller og farver, så du finder sikker en holder der passer til både dit Ps5 headset og til dit Setup