Tastatur & Mus til PS5

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (15)
 2. checkmark
  Hvid (13)
 3. checkmark
  Regnbue (3)
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (18)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (16)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (16)
 4. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (16)
 5. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (16)
 6. checkmark
  Macbook Pro 13"  (16)
 7. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (16)
 8. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (16)
 9. checkmark
  Computer 15" (16)
 10. checkmark
  Computer 13" (16)
 11. checkmark
  Bærbar PC Universal (16)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (16)
 13. checkmark
  Bærbar PC Sony (16)
 14. checkmark
  Bærbar PC Siemens (16)
 15. checkmark
  Bærbar PC Samsung (16)
 16. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (16)
 17. checkmark
  Bærbar PC MSI  (16)
 18. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (16)
 19. checkmark
  Bærbar PC HP (16)
 20. checkmark
  Bærbar PC Dell (16)
 21. checkmark
  Playstation 5 (12)
 22. checkmark
  Playstation 5 Digital Edition (12)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

mus & tastatur

Tastatur & Mus til PS5

Man skulle umiddelbart ikke tro, at det er muligt at spille med helt almindelig mus og tastatur på en Playstation. Men! Det er muligt, og det kan endda fungere ligeså optimalt som traditionel konsol-gaming, hvor man bruger joystick. Sony Playstations eget styresystem er ikke gearet til at operere en mus eller et tastatur, så derfor kan du ikke bruge det ekstra udstyr til at navigere rundt i de forskellige menuer og apps - det kræver stadig en PS5 controller. Det, der afgør, om du kan bruge en gaming mus og et gaming tastatur til din PS5 er derimod det spil, du spiller.  

Selve PS5 konsollen understøtte nemlig brugen af keyboard og mouse mens du spiller, men det er op til selve spillet om du må bruge andet end en controller til at game. Det er en hel anden måde at spille på, son du især vil kunne genkende hvis du er PC gamer. Er du i forvejen skilled når det komemr til at spille på computere kand u med fordel skifte over til PS5 mus og tastatur, så har du måske allerede i en fodel og en bedre chance for at vinde når du går ind i en match. 

Flere PS5 spil understøtter nemlig navigation med mus og tastatur, selvom det ikke traditionelt set hører til en Playstation. Før du investerer i et fedt gamingsæt, bør du læse efter på spillets bagside eller hos udbyderen, om det understøtter mus og tastatur - men bare rolig, en lang række af de store, populære spil gør! Nedenfor har vi samlet en lille liste over populære PS5 spil, der også understøtter gamer mus og gamer tastatur.

Hvad kan jeg spille med mus og tastatur?

 • PS5 Fortnite
 • PS5 Overwatch
 • PS5 War Thunder
 • PS5 Final Fantasy XIV

Du kan naturligvis også spille en masse andet på din PlayStation 5 med Tastatur og mus, og vi anbefaler at du altid undersøger om netop din spil understøtter det inden du sætter det hele op, bare for at blive skuffet bagefter. 

Mus og tastatur til PlayStation 5 er helt utroligt nemt at tilslutte, du skal blot sætte USB-stikkende i din PS5, og så er du klar til at spille! Her er det dog vigtigt at huske at du kun finder ém enkel Usb port på forsiden af din konsol. Du kan naturligvis bruge USB portene bagpå, men det kan også være rigtig træls altis at skulle famle med stikkende omme bagved. Heldigvis kan du med USB-HUB til PS5 tilslutte alt det USB udstyr du til, uden at det gier problemer.

Sådan bliver du bedre til at spille på PS5 med tastatur og mus 

Er du vant til at sidde med din lækre DualSense controller i hånden, og vil du gerne give tastatur og mus til PlayStation 5 en chance, kan du med fordel øve dig og blive bedre i sandbox eller creative modes i spil. Så kan du finde ud af alle de forskellige taster og lave makros der passer besst til dig og din spillestil

På tatstatur og mus til PS5 har du mange flere taster at vælge imellem end knapperne på din controller, og du får en hel anden spiloplevelse. For det første skal du også have et skrivebord eller andet hvor du kan sætte dit udstyr op. Tastatur og mus sætter flere krav til dit underlag end en controller, og du vil derfor ikke få meget ud af at sidde tilbagelænet i sengen eller sofaen og game med keyboard og mouse.

Det er heller ikke sikkert at du blot kan bruge sofabordet da du oftest vil komme til at sidde helt akavet og ikke kunne performe ordentligt, samtidig med at du hurtigt kan få ondt i ryggen. Mus og tatstaur til PS5 giver dig mulighedden for at game ligesomd u ville på din PC, vi anbefaler derfor også at du adopterer et setup der minder mere om det til PC gamin.

Playstation 5Transformer din PS5 til en PC

Et godt skrivebord eller et gaming bord samt en god stol er vigtigt for dig der gerne vil spille godt med tastatur og mus til PlayStation 5. Betragt din konsol som din PC, resten skal bare sættes op så det passer bedst til dig. Vil du gerne game både med tastatur og mus, men også have muligheden for at spille helt klassisk på en konsol er en PS5 utrolig smart, da den kan begge dele. Du får alle de mange possitive ting der er ved at eje en Ps5 samtidig md at du også kan game mere tradiitonelt, med de gaming ting man kender fra computeren.

Et normalt gaming setup til PS5 er naturligvis ikke lavet til at du skal sidde med hænderne på et tastatur og mus, men derimod en controller. Vi du gerne blive rigtig god til at game med mus og tastatur skal du have dit TV eller din monitor op og stå på et skrivebord eller et gaming bord. Det er vigtigt at du sidder godt når du gamer med tastatur og mus, sætter du blot dit nye PlayStation udstyr på sofabordet kommer du til at skulle sidde lang tid i en ukomfortabel position, og du bliver faktisk dårligere til at game af det! Ret ryggen og opstil dit nye PS5 setup som ethvert andet til gaming PC. Du behøver ikke bruge utrolig mange penge eller tid på det, så længde du bare har et skrivebord og en god gaming stol at sidde i, er du klar til at spille. 

Finder du ud af at du faktisk foretrækker at spille med Tastatur og mus kan du bare lade din Konsol blive stående i ”PC-Mode” men ellers kan du sagtens skifte frem og tilbage mellem den klassiske konsol opsætning og din PC opsætning. Det er nemt nok at til- og frakoble en PS5, så det tager ikke mange minutter at flytte den tilbage i stuen eller til dit TV, og så er du klar til at game son du plejer med din controller.