Gamer stol

 • Gamer Stol til Børn

  Gamer Stol til Børn

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Blå (2)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Grøn (1)
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gamer Stol

Find den bedste gamer stol til dit behov!

E-sport er kæmpestort og der er over 300 millioner fans på verdensplan. Danmark har også nogle af verdens allerbedste hold, som f.eks Astralis og Team Liquid. LoL (Leauge of Legends), Dota (Defense of the Ancients) eller CS / CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) er nogle af de største spil inden for e-sport. Gamer du selv eller gamer dit barn, ved du helt sikkert også både hvem de to hold er og hvad de nævnte spil går ud på. E-sport bliver defineret som alt elektronisk sport, det vil sige alle spil man kan spille på konkurrenceplan på computer eller konsol. E-sport er både på det høje professionelle niveau, men selvfølgelig også på et lavere niveau. Uanset hvilket niveau du spiller på, kender du helt sikkert til vigtigheden af, at sidde behageligt, når du har de timelange gaming sessioner. Det er her gamer stolen kommer ind i billedet!

Mangler du en ny gamer stol er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du en række forskellige fede Gamer Stole i flotte farver. Når du skal have en ny gaming stol, skal du være sikker på, at du får fat i en gamer stol der passer til netop dig. Hvad skal du se efter, når du skal købe en god gaming stol? Vi har samlet en række af de faktorer som du skal tage stilling til før du køber en gamer stol og vi starter selvfølgelig ud med, hvorfor du overhovedet skal anskaffe dig en gaming stol. 

Hvorfor købe en gaming stol?

Der er flere grunde til, hvorfor man skal købe en gaming stol. En ordentlig gamerstol handler nemlig både om ergonomi / fysisk velvære og at gøre gamer oplevelsen og setuppet federe og mere professionelt. En gaming session strækker sig ofte over rigtig mange timer i samme siddende stilling. Uden en ordentlig gamer stol kan det give skader i ryg og nakke på sigt. Med den helt rigtige gaming stol til dig, vil de mange timer bag skærmen ikke skade dig ergonomisk, men i stedet skåne din ryg og nakke. På baggrund af dit fysiske velvære, er det altså sindssygt vigtigt, at have en rigtig gamingstol - især hvis du sidder i stolen mange timer i ugen.

Som gamer ved du sikkert allerede godt, hvor hårdt det kan være for kroppen at sidde stille og i samme stilling i de enormt lange gaming sessioner. For at kunne holde fuldt fokus og koncentration på det, der sker på skærmen er det en forudsætning at du sidder godt. Hvis du ofte oplever ømme muskler og smerter i ryg eller nakke, så er tiden til at vælge en gaming stol, som er udviklet til gameren!

En ting er det ergonomiske aspekt ved at vælge en gamerstol, fremfor en almindelige kontorstol eller lignende. En anden grund til, at købe en gamerstol er selvfølgelig designet! En computer stol der passer til resten af dit setup er uundværlig, for at få et fuldendt gaming- setup. Med det rigtige udstyr i dit gamer setup bliver oplevelsen federe og timerne flyver afsted. Gamerstolen er en helt central del af dit setup og det er derfor vigtigt, at du finder en gaming stol der passer til din krop, din smag og dine behov. I et gamer setup må der gerne være masse af farver og farverigt lys og det gælder selvfølgelig også for gamer stole!

Der er altså flere gode grunde til, hvorfor du skal købe en gamerstol, men overordnet vil det give dig langt bedre og federe oplevelse. Du skåner ryg og nakke, så du kan game mange år endnu uden at få ondt og du får et mega fedt gaming setup. Det kan siges meget kortere: En gamerstol er skræddersyet til livet som gamer. 

Køb din gamerstol online

Gamerstol blå

Kan man købe en gaming stol online og samtidig træffe det rigtige valg, tænker du måske? Hos Evermart er det ikke et problem! Når du køber en gamer stol online kan du af gode grunde ikke prøve, at sidde på gamerstolen, men det er ikke et problem - under hver gamerstol kan du nemlig læse om alle specifikationerne ved stolen, som f.eks materiale, armlæn, sæde bredde / sæde længde og ryglæn bredde / ryglæn højde. Med andre ord vil du altså finde alle detaljerne om gamerstolene og alle de mål du har brug for, for

at se om gamingstolen passer til dig og din krop. Derudover er alle vores gaming stole selvfølgelig i god kvalitet og giver dig en komfortabel siddestilling i de timelange gaming sessions. Vores gamer stole giver optimal støtte til både lænd, ryg og nakke og polstret med foam, som giver dig den mest komfortable og ergonomiske siddestilling. 

Desuden har vi hos Evermart også dag-til-dag levering, hvilket vil sige, at bestiller du din gamerstol online i dag, kan du have den allerede i morgen! Du kan altså lynhurtigt tilføje en af vores gamerstole til dit setup og få den ultimative gaming oplevelse, hvor du kun behøver at koncentrer dig om dit spil, fordi der styr på alt udenom. 

God komfort når du gamer

Som gamer er det altafgørende, at sidde godt i de mange timer, der bruges foran skærmen med fuldt fokus på spillet. God komfort giver velvære og bedre gaming sessioner! Føler du dig ikke godt tilpas i din siddestilling, har du heller ikke fuldt fokus og koncentration på spillet og dermed får du ikke udnyttet dit fulde spillemæssige potentiale. Med den rigtige gamingstol, som passer til din krop og giver dig den optimale siddekomfort behøver dit fokus kun, at være på spillet - præcis som det også skal være. 

Der kan altså ikke rigtig stilles spørgsmål til vigtigheden af god komfort. Der er flere elementer der spiller en rolle, når vi snakker om god komfort i en gamer stol. Men hvad er god komfort så? Det der har betydning for god komfort er bl.a:

Polstringen: Polstringen har stor betydning for din siddekomfort, da det er den der gør gamer stolen blød og behagelig at sidde i. Med en god polstring i gamerstolen sidder du behageligt under hele sessionen. 

Ryglæn: Du må ikke investere i en stol som ikke kan lænes tilbage i ryggen. Det er et krav, at du kan læne dig tilbage i den gaming stol som du vælger. Det bliver nogle enormt lange timer hvis du ikke kan læne stoleryggen bagud. Mange sidder konstant med ryglænet presset tilbage for at få det bedste udsyn, da computerskærmen har det med at tilte en smule fremover. Ryglænet har stor betydning for hvordan du sidder i gaming stolen og især, når du skal sidde der i flere timer - så er det altså bare vigtigt, at du kan læne dig tilbage, så du får den siddestilling du synes er behagelig, samtidig med at du kan skifte “stilling” i løbet af sessionen. 

Armlæn: Det er en meget individuel sag, om man bryder sig om armlæn. Nogle synes det er komfortabelt, mens andre føler de er i vejen når de er i gang med at spille. Der er dog fordele ved, at have en gaming stol med armlæn. Armlæn er nemlig med til, at øge komforten og undgå smerter. Det er nemlig vigtigt, at armene bliver understøttet af et armlæn for at aflaste skuldre og nakke og det gælder især hvis du gamer flere timer dagligt. Der findes gamer stole hvor armlænet kan foldes sammen, så hvis du er i tvivl om du ønsker en stol med konstant armlæn, så kan dette være en mulighed for dig.

Justerbar: For fuld og optimal komfort er det en stor fordel af vælge en gamer stol der er justerbar og kan indstilles efter det enkelte behov. Med en justerbar gaming stol kan du nemlig indstille den, så den passer lige præcis til din krop og derfor bliver mest mulig komfortabel og ergonomisk. En gamerstol der er justerbar i sæde, armlæn, højde og ryglæn vil derfor helt sikkert øge komforten og gøre det behageligt, at sidde i stolen i de lange gamer sessions i de  sene nattetimer. 

Design af gamerstol

Læder gaming stolHvis du er gamer, ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er, at have et fedt setup. Et fedt gamer setup hører ligesom med til hele gamer universet! For at få et fedt setup, er der selvfølgelig flere elementer der spiller ind. I et gamer setup går man aldrig galt i byen med en masse farver og farverigt LED lys. LED belysning ses ofte i tastaturer, headset og mus. Det med farverne er helt sikkert også gældende, når det kommer til gamer stole. Når det kommer til designet af gamer stole, afhænger det meget af stil og smag.

Ligesom så mange andre sportsgrene, handler gaming også om udstyr! Det er fedt at anskaffe sig det nyeste udstyr og tilbehør i god kvalitet, som giver en federe og bedre gaming oplevelse. For at skabe et fedt gaming miljø, spiller gaming stolen en stor rolle. Sammen med gaming bordet er gamerstolen med til, at skabe hele fundamentet for gaming setuppet. 

Farver: Med fede farver i dit gaming setup, vil du få et stemningsfuldt gamer rum, som uden tvivl også vil imponere vennerne og gøre dig ekstra glad, hver gang du gamer. Gamer stole fås i flere forskellige farver - og det gør de selvfølgelig også her hos Evermart. Populære farver til gaming stole er blå, rød og grøn alle kombineret med sort. Hvilken farve du skal gå efter, afhænger helt af din personlige smag og hvad du synes, passer ind i dit gamer rum! Med vores udvalg af gamerstole i forskellige farver har du rig mulighed for, at sammensætte farven på din stol med farven på dit gamer tastatur, musemåtte eller måske computer. Det giver en super fed helhed, at farverne passer sammen. Men uanset hvilken farve du går med, vil det helt sikkert klæde din gamer-hule!

Materialer: Når du bruger mange timer i din gaming stol, har materialet helt sikkert også en betydning. Gamer stole i læder giver et stilrent og eksklusivt look, samtidig med at det er super komfortabelt og holdbart materiale, når det kommer til gamingstole. Læder er tidsløst og matcher helt sikkert med meget af dit andet gamerudstyr i dit setup. Læder gaming stole er super populære og det forstår vi godt her hos Evermart! Derfor finder du også et stort udvalg af læder gaming stole her hos os. Læder gamingstole giver et lækkert udtryk, som vil passe i ethvert gaming setup.

Udover læder er der også gaming stole der er lavet i stoffet nylon. Fordelen ved gaming stole i nylon er, at de er åndbare og giver dig en god forudsætning for at sidde i gaming stolen hele dagen. Når du vælger hvilket materiale din gamer stol skal være, skal du tænke over hvad dine personlige præferencer er! En gamer stol har du nemlig i mange år og det er vigtigt, at du vælger en du synes om.

Gamerstol børn (junior)

Også blandt børn er gaming super populært! Mange børn er vokset op med computer, tablet og smartphone og det er derfor helt naturligt for dem, at bruge disse enheder til underholdning! I dag vil de fleste børn langt hellere spille computer end de vil spille et brætspil. Nogen synes måske, at det er en ærgerlig udvikling, men det behøver det ikke nødvendigvis, at være! Der er nemlig flere fordele ved gaming, også blandt børn. Af fordele kan blandt andet nævnes det sociale aspekt. Selvom dit barn sidder alene, snakker de ofte sammen eller skrive sammen med de andre gamere og på den måde har et lille fællesskab. Desuden kan gaming også øge koncentrationen, hvilket jo heller ikke er dårligt.  Der bør dog altid sættes regler op for mindre børn og implementeres skærmfri tid, for at det ikke tager overhånd. Der kan f.eks være, at holde skærmfri tid, hvor der ikke må spilles computer eller kigges i telefon hver morgen eller hver aften et par gange i ugen.

Hvis dit barn bruger mange timerne foran computeren, PlayStation eller Xbox kan det godt betale sig, at investere i en gamerstol til børn! Der er børn helt ned til 6 års alderen, der bruger mange timer på at game og det er enormt vigtigt at have fokus på børnenes anatomi, for at der ikke skal opstå skader senere i deres liv. Sidder børnene ikke ergonomisk når de gamer, kan der opstår smerter i ryg og nakke, som kan være svære, at få bugt med igen. Med en gamerstol til børn / junior er du sikker på, at dit barn ikke skader deres ryg, lænd eller nakke, når de gamer. Hos Evermart finder du gaming stole til børn lige her. 

Gamer stol til PlayStation 4 & Gaming stol til Xbox One

Hvis man er gamer, er det selvfølgelig ikke kun, hvis man gamer på en computer, men det kan også sagtens være på en PlayStation 4 eller Xbox One. Til dig, der gamer på en konsol, så er en gaming stol lige så vigtig som for PC-gameren. Derfor kan du naturligvis også bruge vores gamer stole, når du spiller på din PlayStation 4 eller Xbox One. Mange af vores stole har justerbare armlæn, hvilket er praktisk, hvis man gerne vil have, at ens arme og albuer ligger det perfekte sted, når man holder om controlleren.  

5 ting du skal overveje inden du køber en gamer stolRød gamerstol

Som opsummering på det skrevne ovenfor, har vi her samlet 5 ting du skal overveje, inden du køber en gaming stol. Vi har opsummeret det hele her, for at gøre det nemmere for dig, at træffe en beslutning. Det kan være en stor beslutning at vælge hvilken gamerstol der skal være i dit setup. Det er gamerstolen du skal sidde i, i enormt mange timer og det er der vigtigt, at du vælger den helt rigtige gaming stol. De 5 punkterne nedenfor er en opsummering af, hvad du kan tage stilling til, inden du køber din nye gaming stol. 

1. Størrelsen
Det er enormt vigtigt at undersøge størrelsen på den gamerstol du er ved at købe! Der findes nemlig også gamer stole til børn / junior, som er meget mindre i sæde og ryglæn. Har du et for lille sæde eller ryglæn, vil det ikke give dig den optimale komfort og du får ikke det ønskede ud af din gamingstol. Derudover er det også vigtigt, at børn har en gamer stol der er designet til børn. En gaming stol er formeret til ryg og nakke og sidder barnet i for stor en gamerstol, får barnet ingenting ud af udformningen på gamerstolen. 

2. Ergonomi
Noget af det vigtigste når det kommer til gaming stole, er ergonomi! En ergonomisk gamer stol er altafgørende, fordi du sidder i stolen mange timer om ugen. Måske du allerede nu at have ondt i nakken eller hovedet og det kan sagtens komme af at du sidder på en almindelig kontorstol og ikke en stol der er designet til gameren.  På sigt kan dårlige siddestillinger forvolde mange smerter og give ondt i ryg, nakke og lænd. 

3. Farven
Alle gamer, både nybegyndere og professionelle, har en personlig stil når det kommer til gamerudstyr. Hos Evermart har vi gamerstole i mange forskellige farver og netop farver betyder meget i gamer setup. Du kan matche farven på din gaming stol med dit andet udstyr, for at skabe en helhed og den perfekte gamer-hule, med de helt rigtige farver. 

4. Funktioner
Når du anskaffer dig en gamer stol, anbefaler vi dig altid, at undersøge hvilke funktioner gamingstolen har. Kan armlænet justeres? Hvad med ryglænnet, kan det lænes tilbage? Det er en super god idé, at kigge på hvor justerbar computer stolen er, det er nemlig her du har mulighed for, at indstille stolen, så den passer til lige præcis dig, din højde og dit gamerbord. 

5. Prisen
Måske tænker du, at en gamer stol skal være dyr for at være ordentligt - det behøver dog ikke være helt rigtigt. Her på siden finder du nemlig billige gamerstole i god kvalitet, som giver dig forrygende gamer sessioner og en god siddestilling for din ryg og nakke. Hvis du er på jagt efter en super billig gamerstol, kan du også tage et kig på vores gamerstole på tilbud. Vi har nemlig en kategori blot til gamerstole på tilbud, så du kan få en lækker og billig gamerstol. Du finder vores gamer stol tilbud lige her.

Dyr eller Billig Gaming stol?Grøn Gamerstol

Om du vælger en dyr eller billig gaming stol, så kan du være 100% sikker på, at så snart du har opgraderet din gamle kontorstol til en gamer stol, så kan du klart mærke fordelene. Derfor anbefaler vi alle gamere at anskaffe sig en gamer stol, da disse netop er bygget til formålet: at game. 

Men når det kommer til spørgsmålet om, hvor mange penge, man skal bruge på en gamer stol, så er der nogle klare forskelle mellem dyre og billige gamer stole. Materialet er vigtigt at bide mærke i, da det er med til at bestemme, hvor behagelig gamer stolen er at sidde i, i længere tid. Her er en af de klare forskelle nemlig, om gamer stolen er lavet i læder eller nylon. En anden ting er, hvor mange forskellige dele, der er justerbare, og ligeledes hvor justerbare de er. 

Men når det så er sagt, er der også mange der fejlagtigt tror, at prisen er afgørende for kvaliteten. Det er er dog ikke altid det, der er tilfældet. Hos Evermart har vi nemlig mange super fede, komfortable og ergonomiske gamer stole til en super god pris! Ligegyldigt om du går med en dyr eller billig gamer stol, så kan du være sikker på, at forskellen fra din gamle kontorstol til din nye gamer stol er mærkbar. Vores katalog ovenfor byder dig på en lang række af forskellige gamer stole, som alle er med til at fremme din gaming oplevelse og selvfølgelig også din præstation!