Gaming Bord

  • Gaming Bord - Hæve/Sænke

    Gaming Bord - Hæve/Sænke

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Windows bærbar computer & stationær (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gamer bord til billig pris

Få den optimale gaming oplevelse med et gamer bord

Når man tænker på gamer udstyr vil det ofte være hovedtelefoner, tastatur, mus og ikke mindst selve computeren, som folk først skænker en tanke. Enhver gamer vil kunne bekræfte at et godt gaming bord er en ligeså vigtig del af gamer oplevelsen.
Fravælger du et gamer bord vil du med stor sandsynlighed kunne ende ud i, at bordet ikke vil være ligeså stabilt.
Alle vores gaming borde er fremstillet med det ene formål at sikre dig den bedste gamer oplevelse. Bordene er ekstremt stabile og flere af vores gamer borde indeholder fede features som indbyggede musemåtter, ekstra bredde og altid masser af plads til alt dit udstyr.  

Med et gaming bord kan du fuldende din udstyrssamling og skabe de ultimativt bedste rammer for dine spiloplevelser.
Med et gaming bord er der tænkt på det hele på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om, hvor dit udstyr skal opbevares, om du har nok bordplads eller om du kan sidde ordentligt ved bordet. 

Et gaming bord er mere end bare praktisk, det får hele dit gaming setup til at se fuldendt ud.
Med et gaming bord får du et område reserveret i gaming, og du skal derfor aldrig mere spille på et fyldt skrivebord hvor gaming kun er anden prioritet.
Sæt gaming i centrum og skab et område udelukkende designet til at game!

Et billigt gaming bord – findes det?

For én ”ikke-gamer” kan det virke helt vildt at købe et skrivebord udelukkende til gaming. Mange vil fristes til at købe et billigt skrivebord til et par hundrede kroner, men dette vil ikke kunne dække det behov, som et gamer skrivebord kræver.
I yderste tilfælde vil et ordinært og for lille skrivebord betyde at der ikke er plads til gamer udstyret og i værste fald, at vægten fra computer og tilbehør vil gøre skrivebordet vakkelvornt og risikere at vælte hvis det får et stød eller slag.
Et billigt gamer bord skal derfor ikke sammenlignes med et billigt træskrivebord, for et gaming skrivebord kan så meget mere end et ordinært bord.

Hos Evermart ønsker vi altid at give vores kunder de bedste produkter og til billige og fair priser. Du vil kun finde skriveborde i høj kvalitet og til en billig og konkurrencedygtig pris.

Mere end bare et skrivebord

Som tidligere nævnt, er et gamerbord langt fra et almindeligt skrivebord.
Det er designet specifikt til gaming, og derfor kan det også holde til en hel del.
Overfladen på et gaming bord er nem og hurtig at rengøre, og så kommer rigtig mange af bordene med enten indbygget musemåtte eller full size mousepad cover, der sikrer, at hverken mus, tastatur eller PC skrider uhensigtsmæssigt på bordet.
Med vores Nordic Gaming Bord får du derudover også holdere til både drikkevarer, headset og diverse tilbehør – det er den fulde gaming oplevelse!

Den væsentligste feature ved et gaming bord er bordpladens størrelse. Det er vigtigt at have god plads til alt det udstyr, du bruger, så du ikke risikerer, at ledningerne vikler sig sammen og trækker i hinanden, eller at du er forhindret i at bevæge musen frit.
Derfor er det altid en god ide at gøre sig klart, hvor meget der egentligt skal stå på dit gaming bord, og hvor meget det fylder. Tag et kig i vores udvalg ovenfor og find dit nye gamerbord!

Features som du udelukkende finder i et gamerbord

Det er ikke ualmindeligt at et gaming skrivebord er konstrueret således at hele den nederste del af bordet er en mussemåtte.
Det kan lyde til at være en lille og ubetydelig faktor, men enhver gamer kan bekræfte, at det er en kæmpe fordel ikke at skulle bekymre sig om en musemåtte som glider rundt på bordpladen eller pludselig forsvinder under en rengøring.

Mange af gamer skrivebordene har indbygget et ophæng til dit gamer headset. Det er en kæmpe glæde hos de fleste gamere, da headsettet ofte risikerer at blive viklet ind i sine egne kabler når det blot bliver smidt på bordet.