Gaming Bord

  • Hæve/Sænke Borde

    Hæve/Sænke Borde

Nordic

Gaming Bord – Den ultimative gaming oplevelse!

Med et gaming bord kan du fuldende din udstyrssamling og skabe de ultimativt bedste rammer for dine spiloplevelser. Med et gaming bord er der tænkt på det hele på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om, hvor dit udstyr skal opbevares, om du har nok bordplads, eller om du kan sidde ordentligt ved bordet. Et Gaming Bord er mere end bare praktisk, det får hele dit gaming setup til at se fuldendt ud. Med et gaming bord får du et område reserveret i gaming, og du skal derfor aldrig mere spille på et fyldt skrivebord hvor gaming kun er anden prioritet. Sæt gaming i centrum og skab et område designet til at game!

Mere end bare et skrivebord

Et gamer bord er langt fra et almindeligt skrivebord. Det er designet specifikt til gaming, og derfor kan det også holde til en hel del. Overfladen på et gaming bord er nem og hurtig at rengøre, og så kommer rigtig mange af bordene med enten indbygget musemåtte eller full size mousepad cover, der sikrer, at hverken mus, tastatur eller PC skrider uhensigtsmæssigt på bordet. Med vores Nordic Gaming Bord får du derudover også holdere til både drikkevarer, headset og diverse tilbehør! 

Den væsentligste feature ved et gaming bord er bordpladens størrelse. Det er vigtigt at have god plads til alt det udstyr, du bruger, så du ikke risikerer, at ledningerne vikler sig sammen og trækker i hinanden, eller at du er forhindret i at bevæge musen frit. Derfor er det altid en god ide at gøre sig klart, hvor meget der egentligt skal stå på dit gaming bord, og hvor meget det fylder. Tag et kig i vores udvalg ovenfor og find dit nye gamerbord!

Hæve / Sænke Gaming Borde

Hvis du gamer i mange timer ad gangen, kan det være rigtig sundt for kroppen at komme op og stå en gang imellem, eller blot have muligheden for at indstille dit gaming bord til dine præferencer. Højden på dit skrive- eller gamingbord betyder utrolig meget for din holdning samt hvor behageligt det er for dig at game. Find den højde der passer bedst til dig - sænk eller hæv dit gaming bord så du altid sidder behageligt når du gamer.