Gaming Bord - Hæve/Sænke

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

hæve sænke skrivebordGaming borde m. Hæve / Sænke funktion

Her på siden har vi samlet vores udvalg af borde med hæve / sænke funktion. Alle vores borde er designet specifikt til gameren og du finder mange fede detaljer såsom kopholdere og aftagelige musemætter der fylder hele bordpladen. hæve / sænke skriveborde og gaming borde kan, som navnet antyder, køres op og ned. Dette er utrolig smart hvis du bruger mange timer foran dit bord, for så skal de naturligvis være i den helt rette højde.  

Uanset om du skriver mails, opgaver eller du gamer, så er det vigtigt at dit udstyr passer til netop dig. Når man er på udkig efter gaming ting, køber du naturligvis ikke for store høretelefoner eller en venstrehåndet mus hvis man ikke er det. Du skal selvfølgelig have noget der passer til netop dig, din højde og din spillestil. 

Med et bord der kan køres i den helt rigtige højde kan du være sikker på at du altid sidder behageligt. Bordet kan justeres i højden så det passer til netop dig, uanset om du sidder ned eller står op. Er alt dit gamer udstyr passer til dig, kan du være sikker på at du altid sidder i den mest behagelige og ergonomiske stilling når du spiller. 

Et hæve sænke bord er ikke kun godt for din rygrad, men det kan faktisk også gøre dig til en bedre gamer! Når du sidder rigtigt får du nemlig ikke smerter eller andet der kan distrahere dig fra at performe dit bedste. Uanset om du spiller first person shooter, RPG’s eller noget helt tredje, så kan du sidde behageligt foran computeren i mange timer hvis du har et gamer skrivebord med hæve og sænke funktion.  

Hvorfor skal du have et gaming bord 

Kan man ikke bare game ved sit helt almindelige skrivebord? Jo selvfølgelig kan du det,men hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine spil, så skal du have fat i det helt rigtige udstyr. For mange er et lækkert gaming bord den sidste store investering. Dit setup behøver naturligvis ikke stå klar dagen du beslutter dig for at game i din fritid, men det er noget du bygger op med tiden. 

Har du den helt rigtige computer og en masse fedt gaming udstyr, passer det bare ikke altid på et ordinært skrivebord. Et Gaming bord med hæve sænke funktion er ikke kun godt for dig, det ser også vildt lækkert ud. Det hæver hele dit setup gevaldigt, og så har du et helt område reserveret udelukkende til spil - federe bliver det næsten ikke. 

Vi har også helt almindelige gaming borde her på evermart.dk. Vores almindelige borde fås til en super skarp pris, og så ser de bare utrolig fed eud. Har du ikke behovet eller budgettet til et hæve / sænke bord kan dy ofte finde et gamer bord i topkvalitetet til halvdelen af prisen. Det er selvfølgelig super fedt både for komforten men også visuelt at dit bord kan køres op og ned, men det er ikke for alle. 

Sørg for at dit gaming bord bliver endnu bedre, uanset om det er et hæve skænkebord eller ej, ved at udsmyk det med det nogle fede LED REGB gaming lys, og sørg for at du har alt dit andet gaming udstyr i orden. Det er fedest at have et godt tastaur, en god mus og et fedt headset i forbindelse med dit lækre gaming bord. 

Bordet designet til gameren 

hæve sænkeborde

Har du hæve sænkebord til gaming, er du også sikker på at du får et bord der passer til netop det formål du gerne vil bruge det til. Et klassisk hæve sænke skrivebord kan naturligvis give mange af samme funktioner, men et gaming skrivebord med hæve sænke, er designet til gameren. 

Her kan du få en masse fede funktioner som du ikke ser nogle andre steder, der bare gør det endnu mere lækkert men også mere praktisk for sig der spiller. Nogle borde har indbygget monitor stands, så du nemt kan hænge dine skærme op så du får det fedeste setup. Vil du gerne have din skærme op og hænge, har vi faktisk også gaming skærmholdere her på evermart.dk. 

Et gamer bord med hæve sænke funktion kan også have en masse andre fede detaljer til dig der spiller. Find fx et bord med en indbygget kopholder, så er du sikekr på at din G-fuel eller energidrik altid står sikkert og ikke bliver spildt ud over alt dit udstyr.Du kan også vælge et gaming bord de er betrukket med en musemåtte i verdensklasse. Så kan du køre musen alle steder på dit bord helt uden problemer. 

Find lige den type hæve sænke gaming bord, der passer bedst til dine behov. Et gaming hæve sænkebord er utrolig praktisk, men det behøver slet ikke være kedeligt. Bordene fås i alle farmer og fås også med eller uden RGB LED Lys. Tag et kig i vores sortiment og find det gaming hæve sænkebord, der passer til dig!

Hvorfor er et hæve/sænke bord bedre 

Den gode gamingoplevelse afhænger af en lang række faktorer, men først og fremmest er komforten vigtig. For at være i stand til at gennemføre maratons eller deltage i survival games som eksempelvis Fortnite, er det vigtigt at sidde ordentligt, så gamingen ikke giver smerter. Det kan være rigtig svært at finde en gamingstol, der passer præcis i højden til skrivebordet, uden armlænene kommer i karambolage med bordpladen.  

Derfor kan det være en rigtig god ide at investere i et hæve/sænke PC bord, der kan tilpasses enhver stol til enhver lejlighed. Et gaming hæve/sænke bord kan også forlænge spilletiden, fordi det giver mulighed for at ændre position undervejs, der kan give pause og aflastning til lår- og sædemusklerne og skuldrene. Med et hæve sænke skrivebord til gaming får du mulighed for at variere den måde du sidder på, det betyder også at hvis du deler gaming setup med en anden, så er du sikker på at andre også kan sidde behageligt med dit setup. 

Er det det værd?

Et gamer bord med hæve sænke er naturligvis en del dyrere end andre typer gaming borde. Du far selvfølgelig også meget mere for pengene. For at et hæve sænke skrivebord virker skal det sluttes til en stikkontakt, ellers virker motoren ikke. Et elektronisk gaming bord vil altid være dyre end et stationært bord, men det har en masse fordel både for din komfort men også for din spillestil.  

Men dit gaming bord er ikke bedre end den stol du sidder i når du bruger det. Et hæve / sænke bord er utrolig smart, så kan du nemlig sidde på lige den måde der passer dig bedst, men er der ikke komfort i din gaming stol, så får du faktisk slet ikke noget ud af det. Så er bordet kun ideelt når du står op. 

Billige hæve sænke borde 

Prisen er godt nok lidt højere når du investerer i topkvalitet. Det betyder dog ikke at det er umuligt at finde et billigt hæve sænkebord. Billige hæve sænkeborde fungerer oftest ligeså godt som de dyre versioner. Nogle gange er et hæve / sænke bord bare billigere fordi det ikke har et specielt brand navn. Ved nogle billigere modeller får du også lidt færre funktioner, men det er ikke noget der betyder det store for selve din gaming oplevelse. Her på siden sørger vio fpor at du altid har mulighed for at købe et gaming bord billit, for alle skal have muligheden for at game med et lækket hæve sænke computer bord.  

Computer bordDen rigtige Gamer stol til dit Gaming Bord 

Når du leder efter det gamer hæve sænke bord der kan give dig den bedste komfort, skal du naturligvis også have fat i en god stol der støtter dig alle de rigtige steder. Sidder du på en skammel eller en ubehagelig træstol, vil et gaming bord i verdensklasse ikke kunne gøre meget for din komfort.

Når du leder efter en god ergonomisk gamer stol skal du især holde øje med 4 vigtige ting; 

Er stolen godt polstret? Din stol skal selvfølgelig være behagelig at sidde i, også når du har siddet i den i 5 timer i streg. Derudover skal du også sørge for at dit ryglæn kan lænes tilbage. Forestil dig en uendelig lang flyvetur uden at du kan læne dig tilbage. Selvom du selvfølgelig fokuserer når du spiller, så skal du stadig have mulighed for at læne dig tilbage og slappe lidt af. Det kan du med fordel gøre mens dine spil loader eller du ikke er i gang med den helt store kamp eller mission. Du skal også finde ud af om din stol skal have armlæn. Mane kan godt lide at kunne lappe af i armene og bruge armlæn, de kan især være smarte hvis du også bruger din gaming stol når du spiller på konsol. Andre er ikke vilde med armlæn fordi de kommer i vejen - heldigvis kan man godt bare lade vær at monetre armlæn på de fleste gamer stole. Til sidst, men ikke mindst, skal du sørge for at din gaming stol har puder alle de rigtige steder, og at den er justerbar. Med en lænde- og nakkepude bliver din komfort altså bare meget bedre, og hvis din stol kan indstillet netop dig er du sikker på at du sikker godt hver gang.

Ligesom det er vigtigt at du kan justere dit hæve sænke gamer bord, skal du også kunne tilpasse din stol. Ha du både en stol og et bord i verdensklasse kan du næsten ikke sidde dårligt eller i den forkerte position mens du spiller. Gaming stol og et gaming bord hår på mange måder hånd i hånd, komforten finder du på mange måder i en stol, men har du et hæve sænkebord til gaming er du sikker på at du ikke finder noget bedre. 

Stå op når du spiller 

En simpel løsning der hjælper både din komfort men også din sundhed er at stå op mens du spiller. Og her vinder hæve sænke bordet på alle fronter. Hvis du bruger mange timer foran computeren hver dag, er det vigtigt at du får strukket benene en gang imellem. Det er både sundt for kroppen og for hovedet at få gang i blodet, så du kan faktisk også performe endnu bedre hvis du står op eller går en tur engang imellem. 

Et meget simpelt tip lyder på at du skal rejse dig og måske bevæge dig lidt væk fra din skærm eller din computer når du ikke er ingame. Har du et hæve sænkebiord til gaming kan du bare køre bordet op mens du venter, så får du blodet bedre rundt i kroppen uden at du skal forlade chatten. Anbefalingen fra fysioterapeuter lyder på at du skal stå op i ca. 15 minutter hver time, så hvis hvert game tager ca. 45min, så kan du stå oppe resten af tiden. 

Selvfølgelig er det godt for din krop at du står op engang imellem, men kan faktisk også gøre dig endnu bedre til at spille. Du bliver mere klar i hovedet af at stå op lidt, og så kan du også opleve at din reaktionstid bliver hurtigere. Sørger du for at rejse dig engang imellem, kan du godt sidde og spille med god samvittighed, også i længere perioder.  Her er et hæve sænkebord vejen frem, for så kan du også bare forsætte med at game mens du står op!