Landing Pads / Landingspladser til DJI Droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Landing Pads til DJI Droner

Med et landing pad til din DJI drone, så kan du sikre dig, at din DJI-drone lander perfekt og sikkert hver eneste gang. Det er nemlig meget nemmere for din drone at lave en automatisk landing, hvis den tydeligt kan se, hvor den skal lande. Med vores farverige landing pads er din DJI-drone aldrig i tvivl, når den skal foretage en automatisk landing - og du undgår, at terrænet bliver til skade for din drone.

Hvis du er på udkig efter et landing pad til din DJI drone, så finder du den lige her på siden. Vi har landing pads i forskellige farver og størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt til dine behov. Det eneste du skal gøre er bare at scrolle op herfra og vælge dit nye landing pad. Hvis du bestiller i dag og vælger vores lynhurtige levering, så er varen allerede fremme hos dig i morgen.

Pas godt på kameraet og propellerne

Der er to komponenter på din drone, som er meget sårbare - og det er kameraet og propellerne. Kameraet bliver nemt ridset, hvilket er til stor gene for alle fremtidige optagelser, og fordi kameraet er rigtig dyrt at erstatte, så er det meget vigtigt, at du passer godt på det. Dette kan du for eksempel gøre ved at opbevare din drone rigtigt og ved at transportere den rigtigt. Du kan også bruge et landing pad, når din drone skal lande, for så slipper du for, at der flyver sten og grus op og beskadiger kameraet på din DJI drone.

Et landing pad passer også godt på propellerne på din drone, da disse også nemt kan tage skade af at blive udsat for sten, grus eller højt græs. Propellerne er dog væsentligt billigere at erstatte, men de er også virkelig skrøbelige, så de kan nemt gå i stykker mange gange, hvis ikke du gør dig umage for at passe godt på de

Alt udstyr til alle DJI droner

Her på Evermart.dk finder du en masse lækkert tilbehør til din DJI drone. Vi har stickers, mounts, LED-lys, tasker og meget, meget andet. Du finder det hele lige her: Tilbehør til DJI Droner.

Billige landing pads i høj kvalitet

Når vi udvælger vores leverandører, så bruger vi lang tid på at finde de allerbedste produkter, så vi altid kan tilbyde et velassorteret produkt-sortiment til dig. Vi har også sørget for at presse prisen helt i bund, så du altid er sikker på at få droneudstyr i høj kvalitet til en rigtig skarp pris. Find alle vores gode og billige landing pads lige på denne side!

Skriv en anmeldelse på Trustpilot

+10.000 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot, og vi har faktisk en 5-stjernet Trustscore, fordi vores kunder elsker at handle hos os. Hvis du har handlet hos os, så må du også meget gerne give os en anmeldelse på vores Trustpilot-side. Her læser vi alle anmeldelser, så vi altid kan være helt med på beatet i forhold til, hvad vores kunder siger om os.

Fri fragt & dag-til-dag-levering

Du kan altid vælge gratis fragt, når du handler på Evermart.dk, hvis du gerne vil spare alle forsendelsesomkostningerne. Modsat andre webshops så er der ingen nedre grænse for, hvor meget du skal købe for, før du får gratis fragt på din ordre. Vi giver gratis fragt på alle ordrer, og det er et godt tilbud til dig, som gerne vil vente en smule længere på at få leveret din ordre.

Du kan selvfølgelig også vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering, så du kan bestille din nye DJI drone landing pad og modtage den allerede i morgen. Vi har Danmarks hurtigste levering, og vi håber, at du vil benytte dig af den!