Landing Pads / Landingspladser til Droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Landing Pads til Droner

Når din drone skal foretage en automatisk landing eller opstigning, så er det vigtigt, at den har en god platform at gøre det fra. Det giver flere forskellige fordele. Blandt andet er en landing pad vigtig, fordi så kan din drone bedre se, hvor den skal lande, når den igangsætter sin automatiske landingsprocedure. Vores landing pads er farverige og de fås i forskellige størrelser, så du kan finde et landing pad, der passer perfekt til dine behov.

Du scroller bare op herfra, og så kan du se hele vores udvalg af landing pads til alle slags droner. Vi har gjort os meget umage med at udvælge alle vores landing pads, så når du handler her hos os, så får du altid rigtig gode produkter. Vi har også valgt at presse prisen helt i bund, så du får maksimal værdi for pengene, når du køber dit drone landing pad her hos os.

Landing Pads giver bedre beskyttelse

Din drone er en fantastisk maskine, som kan tage ultraskarpe videoer og billeder fra kæmpestore afstande, men hvis den kommer i karambolage med en mast eller et læhegn, så er du prisgivet, for kameraet og propellerne i din droner tager nemt skade, hvis du kommer til at flyve for tæt på omgivelserne. Ligeledes kan din drone tage skade, hvis du lander den i et beskidt terræn eller på stranden. I så fald kan sand, skidt og snavs hvirvle op i dronen og ridse kameraet. Du undgår dette med et af vores gode landing pads, som du kan lægge ud, så din drone ikke er nødsaget til at lande på et beskidt underlag. Et kamera koster flere tusind kroner, og når først det er blevet ridset, så er der intet at gøre for at redde det.

Alt til alle droner på Evermart.dk

Udover landing pads har vi også en masse andet billigt udstyr til din drone. Vi har for eksempel masser af propeller, hvis de gamle er gået i stykker, og vi har også drone SD-kort eller drone-reservedele, hvis du har brug for dette. Evermart.dk er din førende forhandler af billigt drone-udstyr, og vi har alt fra praktisk udstyr til blæret gejl!

Husk, at hvis du skal flyve med din drone om natten, så er der et lovkrav om at have installeret blinkende grønt lys på din drone. Dette her vi selvfølgelig også her på Evermart.dk! Vi har også lys i andre farver, så du nemmere kan se din drone, når du skal lande den på din landingsplads.

Gratis fragt og 1 dags leveringstid

Når du køber droneudstyr som for eksempel et landing pad her på Evermart.dk, så får du altid tilbudt gratis fragt på din ordre. Dette tilbyder vi som en ekstra service til dig, som gerne vil spare penge på leveringsomkostningerne for til gengæld at vente en smule længere på at få leveret din pakke.

Du kan også altid vælge vores superhurtige dag-til-dag-levering, som er gældende 365 dage om året. Det vil altså sige, at du kan forvente dag-til-dag-levering hver eneste dag året rundt!

Faktisk får vores kunder ofte leveret på langt under 24 timer! Det er Danmarks hurtigste levering - prøv selv!