Mini droner

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sjove & Billige Mini Droner

Her på siden finder du et udvalg af sjove mini-droner. De ligger i prisklassen 200-600 kr., så alle og enhver kan være med og begynde at flyve med drone.

Hvis du er nybegynder, eller hvis dronen er til dine børn, så er det en rigtig god idé med en minidrone, da denne er nem at flyve med - og katastrofen er væsentlig mindre, hvis den styrter ned. Derudover gør det heller ikke lige så ondt på mennesker, hvis man er uheldig og bliver ramt af dronen.

En minidrone er dog akkurat lige så sjov som en stor “normal” drone, og derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage. For et par hundrede kroner kan du komme i gang med at flyve drone. Både du og dine børn vil elske det!

Mini droner og quadcoptere - ideelle til børn og nye dronepiloter

Minidroner og mikrodroner er ideelle til førstegangsflyvere og børn, fordi de både er letvægtige og kompakte. En minidrone er også et særligt godt valg for dig, der overvejer at begynde at flyve drone, men ikke ønsker at investere i dyrt udstyr før du er helt afklaret. Mini quadcoptere er på grund af deres størrelse og vægt meget praktiske droner, der let kan medbringes på farten. En minidrone leverer desuden ikke så høj kraft som større droner og er dermed ikke specielt farlig for sig selv eller sine omgivelser. Dog er en mindre og lettere drone også mere udsat i vildere vejrforhold, f.eks. blæsevejr, fordi den ikke er ligeså modstandsdygtig som en almindelig, tungere drone.

Når man skal investere i en minidrone er det også vigtigt at være afklaret med, om dronen skal have kamera eller ikke. Flere små quadcoptere på markedet i dag kan filme i fornuftig billedkvalitet, og kameraet tilføjer en ekstra dimension til din droneflyvning. Disse droner skal bruge et Micro-SD kort for at lagre videoen, der som regel skal tilkøbes separat.

Hvad er forskellen på en minidrone og en mikrodrone?

Forskellen ligger hovedsageligt i størrelsen. Mikrodroner er mindre end minidroner, men hører stadig til i denne kategori og bliver ofte betegnet som minidroner i almen tale og sammenhæng. Vejer en minidrone under 250 gram, karakteriseres den som en mikrodrone og flyver desuden under specielle mikrodrone-regler. Disse regler omfatter blandt andet, at man som ejer ikke behøver at registrere sin drone eller have dronetegn for at flyve den, og det bidrager til at gøre mikrodroner endnu mere attraktive for dig.

Det anbefales dog, at du læser op på dronereglerne inde på Trafikstyrelsens hjemmeside, da der kan opstå ændringer i reglerne løbende. Som tommelfingerregel skal du ikke have et certifikat, hvis du flyver med små droner, der kun flyver indenfor. Flyver du derimod udenfor, så er der stor sandsynlighed for at du først skal tage et certifikat. Dette er heldigvis nemt, og det gøres online. Læs mere om alle reglerne via linket ovenfor.

Vi har også tilbehør til alle de kendte droner

Udover vores egne minidroner, så forhandler vi et enormt udvalg af tilbehør, reservedele, propeller, landingspladser og SD-kort til diverse former for droner. Du finder det hele lige her: Dronetilbehør.

Gode droner til billige penge

Det er klart, at vores små og billige droner slet ikke kan sammenlignes med de store flagskibs-droner fra alle de kendte drone-brands. Til gengæld fungerer vores droner rigtig godt som træning, hvis du i fremtiden godt kunne tænke dig at flyve med endnu større droner. Vi udvælger altid vores leverandører nøje, så når du køber din minidrone her hos os, så får du en drone i rigtig god kvalitet. Og samtidig har vi skruet prisen helt i bund, så du får maksimal value-for-money på din minidrone!

Flyv over på Trustpilot

Tag da lige og tjek vores Trustpilot ud. Hvis du har købt noget hos os, så giv også gerne en beskrivelse af din købsoplevelse i form af en anmeldelse. Det har +10.000 kunder allerede gjort, og derfor har vi en 5-stjernet Trustscore, som vi hver dag kæmper for at opretholde. Vores fornemmeste opgave er at servicere og tilfredsstille dig, så du får en god oplevelse, når du handler her på Evermart.dk. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil fortælle os om din købsoplevelse ovre på Trustpilot. Vi læser selvfølgelig alle anmeldelser!

Bestil i dag - flyv afsted i morgen

Hvis du bestiller din nye minidrone i dag, så pakker og sender vi den med det samme, så den er fremme hos dig allerede i morgen. Det er vores lynhurtige dag-til-dag-levering, som du kan gøre brug af hver dag året rundt. Du kan også få gratis fragt på alle ordrer - uanset beløbsstørrelse.

Vores leveringsservice er en af landets allerbedst, og du skal da prøve den af!