Mini droner

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  RC515 Mini Drone (1)
 2. checkmark
  RC56 Mini Drone (1)
 3. checkmark
  RC6A Mini Drone (1)
 4. checkmark
  RC71 Mini Drone (1)
 5. checkmark
  RC90 Mini Drone  (1)
 6. checkmark
  RC00 Mini Drone (1)
 7. checkmark
  RC11 Mini Drone (1)
 8. checkmark
  RC36 Mini Drone (1)
 9. checkmark
  Velo Q353 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mini droner og quadcoptere - ideelle til børn og nye dronepiloter

Minidroner og mikrodroner er idelle til førstegangsflyvere og børn, fordi de både er letvægtige og kompakte. En minidrone er også et særligt godt valg for dig, der overvejer at begynde at flyve drone, men ikke ønsker at investere i dyrt udstyr før du er helt afklaret. Mini quadcoptere er på grund af deres størrelse og vægt meget praktiske droner, der let kan medbringes på farten. En minidrone leverer desuden ikke så høj kraft som større droner og er dermed ikke specielt farlig for sig selv eller sine omgivelser. Dog er en mindre og lettere drone også mere udsat i vildere vejrforhold, f.eks. blæsevejr, fordi den ikke er ligeså modstandsdygtig som en almindelig, tungere drone.

Når man skal investere i en minidrone er det også vigtigt at være afklaret med, om dronen skal have kamera eller ikke. Flere små quadcoptere på markedet i dag kan filme i fornuftig billedkvalitet, og kameraet tilføjer en ekstra dimension til din droneflyvning. Disse droner skal bruge et Micro-SD kort for at lagre videoen, der som regel skal tilkøbes separat.

Hvad er forskellen på en minidrone og en mikrodrone?

Forskellen ligger hovedsageligt i størrelsen. Mikrodroner er mindre end minidroner, men hører stadig til i denne kategori og bliver ofte betegnet som minidroner i almen tale og sammenhæng. Vejer en minidrone under 250 gram, karakteriseres den som en mikrodrone og flyver desuden under specielle mikrodrone-regler. Disse regler omfatter blandt andet, at man som ejer ikke behøver at registrere sin drone eller have dronetegn for at flyve den, og det bidrager til at gøre mikrodroner 

Vores sortiment omfatter både minidroner og mikrodroner, så slå dig løs i vores katalog og find din nye drone allerede i dag!