Lys til Drivhus, Altan og Have

 • Solcelle Lamper

  Solcelle Lamper

 • Lys til Parasol

  Lys til Parasol

 • Lys til Terrasse

  Lys til Terrasse

 • Lys til Altan

  Lys til Altan

 • Lys til Haven

  Lys til Haven

 • Lys til Drivhus

  Lys til Drivhus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Udendørs (127)
 2. checkmark
  Indendørs (83)
 3. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (76)
 4. checkmark
  Børn (31)
 5. checkmark
  Juletræslys (16)
 6. checkmark
  Fest (15)
 7. checkmark
  Parasol (2)
 8. checkmark
  TV - Prosonic  (1)
 9. checkmark
  TV - Sharp (1)
 10. checkmark
  TV - Grundig  (1)
 11. checkmark
  Sony Kamera (1)
 12. checkmark
  TV LG  (1)
 13. checkmark
  TV - Toshiba (1)
 14. checkmark
  TV - Samsung (1)
 15. checkmark
  Panasonic S005 (1)
 16. checkmark
  Panasonic Kamera (1)
 17. checkmark
  Panasonic DMW-BLC12 (1)
 18. checkmark
  Panasonic DMW-BCC12 (1)
 19. checkmark
  Canon 700D (1)
 20. checkmark
  Canon 760D (1)
 21. checkmark
  Nikon D750 (1)
 22. checkmark
  Canon Kamera (1)
 23. checkmark
  Olympus Stylus 1040 (1)
 24. checkmark
  Olympus Stylus 1050w (1)
 25. checkmark
  Olympus Stylus 1060 (1)
 26. checkmark
  Olympus Stylus 1070 (1)
 27. checkmark
  Olympus Stylus 1200 (1)
 28. checkmark
  Olympus Stylus 7000 (1)
 29. checkmark
  Nikon D800 (1)
 30. checkmark
  Nikon D7100 (1)
 31. checkmark
  Nikon D800E (1)
 32. checkmark
  Nikon Kamera (1)
 33. checkmark
  Nikon Coolpix P7000 (1)
 34. checkmark
  Nikon Coolpix P7800 (1)
 35. checkmark
  Nikon D3100 (1)
 36. checkmark
  Nikon D5100 (1)
 37. checkmark
  Nikon D7000 (1)
 38. checkmark
  Panasonic S005E (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (129)
 2. checkmark
  Gul (26)
 3. checkmark
  Multifarvet (21)
 4. checkmark
  Sort (19)
 5. checkmark
  Grøn (15)
 6. checkmark
  Blå (8)
 7. checkmark
  Pink (3)
 8. checkmark
  Lyserød (2)
 9. checkmark
  Rød / Blå (2)
 10. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 11. checkmark
  Blå / Grøn (1)
 12. checkmark
  Sort / Gul (1)
 13. checkmark
  Mørkegrøn (1)
 14. checkmark
  Brun (1)
 15. checkmark
  Orange (1)
 16. checkmark
  Rød (1)
 17. checkmark
  Lilla (1)
 18. checkmark
  Sølv (1)
 19. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Lys - Kæmpe udvalg af lys til haven og udearealet

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af lys til dit udeareal. Du finder både lyskæder, LED bloklys, LED fyrfadslys og meget mere her på siden. Vi har forsøgt at gøre det mere overskueligt for dig, når du skal på jagt efter nyt lys til drivhuset, haven eller noget helt tredje. Vi har inddelt kategorierne ovenfor i underkategorier, hvor du kan trykke dig ind på forskellige områder af udearealet. Hvis du eksempelvis har en altan, kan du trykke dig videre ind i lys til altan kategorien og finde lamper og lyskæder, der passer perfekt til altanen. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find lige det lys, du står og mangler til dit udeareal!

Skab en hyggelig atmosfære i dine udearealer med LED lyskæder

Den nemmeste måde man kan skabe en rigtig hyggelig og varm stemning udendørs, er ved at købe nogle lyskæder og lys generelt. Der er ikke noget som en lyskæde, der kan skabe hygge og god stemning. Det gør noget ved folk, at der kommer en simpel lyskæde op. Det gør, at man har lyst til at hænge ud i haven eller i drivhuset, fordi der er gjort lidt ekstra ud af det. Det smarte ved LED lyskæder frem for ægte lys, er også at du ikke skal gå og sørge så frygtelig meget for, at “tænde” for hyggen. Du tænder blot på selve lyskæden eller via en fjernbetjening, og så kan du lyse hele drivhuset op og få en hyggelig aften. 

Brug lyskæder som en del af din udendørs indretning

Lyskæder kan, udover at skabe hygge og være utrolig praktiske, også være med til at skabe rammerne for, hvordan man ønsker at ens hjem og udeareal skal se ud. Lyskæder er super gode at bruge til indretning - både inde og ude. Rigtig mange steder i dag kan du spotte lyskæder som værende en del af indretningen, om det er på altanen eller indendøre. Her på siden finder du et stort udvalg af LED lyskæder i mange forskellige farver og former, så du kan helt sikkert finde en lyskæde, der falder i din personlige smag og som passer ud i dit drivhus eller have. 

Kæmpe udvalg af billige & gode lys til dit udeareal

Vi har samlet et bredt udvalg lys i mange forskellige former, farver, funktioner og designs. Vi ønsker at alle kan finde noget til deres udeareal her hos os. Vi tilbyder både lys, der kører på batteri og på solceller, så uanset hvad du foretrækker, så er der noget til din smag hos os. Der er fordele og ulemper ved at bruge batteri lyskæder og solcelle lyskæder. Man kan også sagtens kombinere lys på batteri og lys på solceller. Uanset hvad du foretrækker, så finder du begge dele hos os samt lyskæder, der bruges stikkontakt  - vi har alt hvad du skal bruge, for at få dit drivhus eller udeareal lyst op på en hyggelig måde! 

Skal du købe lyskæde på batteri eller solceller?

Hvis du er i tvivl om du skal købe lyskæde på batteri eller solceller, så skal du vide, at der er fordele og ulemper ved begge valg. 

Solcelle lyskæde: Hvis du går meget op i miljøet, så er det klart solcelle løsningen du skal vælge. Solcelle lyskæder er super smarte, fordi det eneste du skal tage stilling til, er hvor solcelle fangeren skal stå. Den skal der dog også være plads til, men du slipper dermed også for både ledninger, forlængerledninger og andet skidt ude i haven. Med solcelle lyskæder skal du bare placere solcelle fangeren et valgfrit sted ved siden af lyskæden, gerne så den kan fange et par solstråler i løbet af den. Derudover behøver du heller ikke kravle rundt efter en tænd/sluk knap, da mange solcelle lamper kan tænde automatisk om aftenen efter den har opladt hele dagen. Vi tilbyder et stort udvalg af solcelle lamper her på siden, hvor du finder både lyskæder og lamper til dit udeareal.  

Batteri lyskæde: Lys på batteri kan være mere praktisk og funktionelt, hvis det bare skal være super nemt. Her er det kun batteri, du skal have fat i. Batterier er billige og du kan finde et stort udvalg af batterier til el-artikler hos os til super gode og lave priser! Når man har en lyskæde på batteri, så er kan man både tage den med ud og med ind, hvilket man ikke kan med en lyskæde på solceller. Hvis du har en have, altan eller et drivhus, hvor solcelle fangeren kun kan stå i et hjørne i fuldstændig mørke, så vil det være en bedre løsning at købe en lyskæde på batteri. Batteri lyskæden er til dig, der prioriterer funktionalitet, budget og praktik højt - det skal helst virke, og det behøver ikke koste en bondegård!

Lys til parasol, terrasse & altan

Har du flere udearealer, hvor du gerne vil skabe lidt ekstra hyggelig stemning? Her på siden finder ud lys til både din parasol, terrasse og altan. Vores lys til parasoller er perfekte, hvis før har været træt af, at skulle rykke festlighederne indendøre, fordi mørket er faldet på. Det kan være enormt hyggeligt at sidde ude i flere timer og spille brætspil en sommeraften, men det kræver at der er lys til det. Vi tilbyder mange forskellige løsninger i forhold til lys på parasollen. Du kan blandt andet finde lys til parasolholderen, som er beregnet til en parasol og så kan du finde en masse forskellige lyskæder, som du snildt kan montere på din parasol. 

Her på siden finder du også mange forskellige slags lys til terrassen og lys til altanen, herunder vores LED bloklys og fyrfadslys, som er super smarte og funktionelle på terrassen eller altanen. Det er ikke altid at man gider bøvle med stearinlys, selvom stearinlys kan noget helt specielt. Vores LED bloklys og fyrfadslys kan give dig tæt på samme hyggelige atmosfære. Den hurtigste måde man kan skabe en hyggelig og festlig stemning på, er med lyskæder og lys generelt, og her på siden finder du alt hvad du skal bruge til netop dette. 

Lys til haven & drivhuset

Hvis du skal holde et brag af en havefest eller måske have nogle gode venner på besøg til en spilleaften i drivhuset, så finder du de perfekte lyskæder og lys til haven her på siden! Vi tilbyder farverige, flotte og festlige lyskæder, som med garanti vil kunne sætte gang i festen! Du finder både lyskæder i farver på batteri og på solceller, alt efter hvad du foretrækker. Du kan også købe lyskæder i multifarver i forskellige motiver og former. Det er altid sjovt at pynte op til en fest, og her er lyskæder ingen undtagelser. Det giver helt automatisk en særlig stemning til festen, når mørket falder på udenfor og det eneste der er tændt, er flotte lyskæder. Du kan også sagtens kombinere vores farverige og sjove lyskæder med vores mere afdæmpede lyskæder i hvid og gul. Du finder også super flotte lyskæde net her på siden, som du kan hænge på en væg, hæk eller lignende, for at få et stort område oplyst. 

Har du grønne fingre? Find ALT til drivhus & plantning i haven hos os

Hvis du er på udkig efter andet end lige lys til haven og dit udeareal, så finder du et kæmpe udvalg af alt hvad du kan drømme om inden for have, plantning, vanding og lignende hos os. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du blandt andet finder flotte plantepotter, pH-målere og haveredskaber. Du finder desuden også en masse tilbehør og udstyr, som kan bruges under vanding af blomster, planter og urtehave. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find det, du står og mangler til dit haveprojekt hos os til lave priser! Husk altid at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vores dygtige og søde kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send os en mail på: [email protected]. Vi bestræber os altid efter, at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.