Plantekasser & Plantepotter

  • Planteophæng

    Planteophæng

Stort udvalg af plantekasser & plantepotter

Det er hyggeligt, at gå og passe haven i foråret og sommeren og gør klar til de blomster og grønsager der skal plantes og holdes liv i hen over sommeren. Hvis du har grønne fingre er du havnet på den helt rigtige side. Her på siden har vi nemlig samlet et udvalg af forskellige plantepotter. Udvalget du finder her på siden er stort og samtidig utrolig billigt. Vi har samlet alt fra grøntsags plantepotter til plantevægge. Hvis du ruller op til lige herover kan du klikke dig rundt i hele kataloget med potteplanter og se det store og billige udvalg. Du finder plantepotter i forskellige materialer og former, alt efter hvad der passer til dine behov eller din have. Har du ikke en have, men derimod en lille terrasse eller altan, har vi også plantepotter der passer ind til det setup her på siden. Selvom du ikke har en have, kan du nemlig sagtens få både blomster og grøntsager til at gro. 

Plant og høst grøntsager nemmere end nogensinde

Har du også stået og kæmpet med at få kartofler op af jorden med en spade? Og måske kommet til at hakke kartoflerne over, eller opdage at de måske ikke helt var klar alligevel? Med vores smarte grøntsags plantepotter kan det nemt blive fortid. Hvis du scroller op herfra vil du nemlig opdage vores smarte plantepotter / planteposer til grøntsager. Potterne er utrolig smarte og gør det nemmere end før at plante grøntsager som f.eks kartofler og gulerødder. De smarte og innovative plantepotter er nemlig både gennemsigtige og med hul nederst, hvor du kan tage grøntsagerne ud når du kan se, at de er klar og færdige. Det er ikke bare smart, men også sjovt at holde øje med grøntsagernes udvikling nede under jorden. 

Grøntsagsposerne eller potterne fås i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge en der matcher dine behov. Udover at plantepotterne til grøntsager er utrolig smarte er de også fine, at have stående i både haven eller altanen. Grøntsags potterne er geniale til altanen eller terrassen hvor du ellers ikke har mulighed for at plante grøntsager som kartofler og gulerødder. 

Grøntsager du kan dyrke i potter
Faktisk kan du plante mange forskellige grøntsager i potter og blive selvforsynende helt uden en stor køkkenhave. Hvis du skal plante grøntsager i de grøntsags plantepotter du finder på siden, er det dog sjovest at vælge nogen, der gror under jorden, så du får det fulde udbytte ud af posen. Vælg derfor at plante grøntsager som kartofler, radiser, rødbeder og gulerødder. Alle de nævnte grøntsager er egnet til at gro i potter og vil derfor passe perfekt til at blive plantet i de super smarte grøntsags plantepotter. Det eneste du skal sørge for er blot, at huske at vande dem når de trænger.

Du kan naturligvis også plante f.eks jordbær eller tomater i plantepotten, det vil se super godt ud samtidig med, at det aldrig er dårligt at have jordbær eller tomater i egen have eller altan. Selvom de gennemsigtige plantepotter er designet til at plante grøntsager kan du plante hvad som helst i dem - det kan også se super godt ud med flotte blomster. 

Lav en hel plantevæg 

Planter er både gode for indeklimaet samtidig med, at det skaber en speciel og skøn stemning. Grønne planter er perfekte i den moderne indretning og de pifter ethvert rum op. Har du et spot du synes der mangler noget, vil en plante som regel altid løse det. Har du modsatte problem, at du mangler gulvplads men stadig gerne vil have noget grønt ind i din indretning? Så skal du prøve med en plantevæg! En plantevæg er et anderledes og sjovt alternativ til et maleri og så kan du skifte ud i planterne lige så ofte du har lyst.

En plantevæg behøver faktisk ikke være spor svær at lave - og slet ikke hvis du vælger en løsning, som den du finder her på siden. Herover finder du nemlig et smart “tæppe” med lommer til dine planter og/eller blomster. I lommerne kan du plante de samme planter og blomster, som du ellers ville have plantet i en almindelig potteplante. Til en plantevæg kan det være en god idé, at vælge nogle planter som vokser lidt vildt, så de kommer til at dække ind over hinanden og give det her flotte look af en hel grøn plantevæg. Planter med hængende vækst er især egnet til plantevægge, fordi de er med til at plantevæggen kommer til at se ud af noget. Hvilke planter du skal vælge til din plantevæg afhænger også af, hvor væggen skal placeres og generelt hvilke planter der trives hos dig. Nogen planter har brug for mere vand og sollys end andre og det er derfor en god idé, at sætte sig ind i hvad de planter du planter i din plantevæg har brug for. Hvis du vælger forskellige planter til lommerne er det vigtigt, at vælge nogen der trives i samme miljø, så du ikke har nogen der gerne vil have sollys og andre der ikke trives i direkte sollys.

Geniale & flotte stofpotter 

Når du tænker på potteplanter, tænker du måske på de klassiske som ofte er i ler, keramik eller plastik - men har du overvejet en stof potteplante? Hvis ikke, skal du helt sikkert overveje det! Der er nemlig flere fordele ved, at plante dine planter og blomster i potteplanter ud af stof. Den primære fordel er, at dine planter har et super godt grundlag for at trives. Stoffet gør nemlig potten til en åndbar potteplante, som tillader maksimal ilt til rødderne og sørger for at rødderne forbliver sunde. Derudover sørger potter i tekstil også for at planten har den rigtige mængde vand og fugt, så rødderne hverken har for meget eller for lidt. Stoffet giver også en isolerende effekt, som ligeledes beskytter plantens rødder. 

Udover at potteplanter i tekstil har en lang række fordele for planten, har de faktisk også fordele for dig. Potteplanterne i tekstil kan nemlig både vaskes og opbevares meget nemmere end de traditionelle potteplanter kan. Stofpotterne er nemlig foldbare og fylder derfor ikke særlig meget at opbevare hen over vinteren eller når de ikke lige er i brug.  

På Evermart.dk finder du et stort udvalg af forskellige stof potter, som du kan plante dine blomster og planter i. De kommer i forskellige farver og størrelser, så du kan finde en potteplante der passer til dine behov. Derudover finder du både de smarte stof plantepotter i runde og firkantede designs. De fleste af vores potteplanter i tekstil har også smarte håndtag, så du kan nemt kan flytte dem efter behov. Desuden vejer potteplanterne i stof heller ingenting i sig selv, modsat tunge og store keramik eller lerpotter, og de er derfor nemme at flytte rundt, fordi de ikke bliver alt for tunge. Brug også de smarte og flotte stof plantepotter i drivhuset og giv det mest optimale grundlag for at dine grøntsager kan vokse sig store og spiseklare. 

Stort udvalg af tilbehør til plantning

Ovenfor har vi nævnt nogen af de plantepotter du finder lige her på siden, men listen er på ingen måde udtømmende. Scroll derfor endelig op herfra og klik dig rundt i kataloget og se om der ikke skulle være en plantepotte, du mangler til din have, drivhus eller altan. Det er ikke kun plantepotter du finder hos Evermart. Er du i gang med at få helt styr på haven eller altanen derhjemme? Udover plantepotter som du finder her på siden, har vi også et stort udvalg af tilbehør til plantning. Find f.eks haveredskaber lige her eller se alt det udvalg vi har til har til både drivhus og plantning lige her.