Myggelamper

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Sort (2)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
 2. checkmark
  Udendørs (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

MyggeLampeMyggelamper til ALT 

Elsker du at være udenfor i de varme sommeraftner, sover du altid med vinduet åbent, eller kan du bare godt lide at campere eller tage i sommerhus? Hvis du er friluftsmenneske, er du sikkert utrolig træt af insisterende fluer og blodtørste myg der altid sværmer. Insekter hører selvfølgelig til i naturen, men det er ikke altid lige rart at vågne op med 10 nye myggestik bare fordi man har sovet med et åbent vindue. 

Der findes heldigvis en masse smarte løsninger til dig der gerne vil af med irriterende flyvende insekter. På marked finder du et hav af forskellige insektfjerenere og andet der enten afskrækker eller dræber de flyvende dyr. Insektfjernere fås både med og uden kemikalier, dog kan disse være skadende for miljøet.

Her på siden har vi fundet en håndfuld smarte elektriske myggelamper der både er energibesparende men også miljøvenlige! Alle vores insektlamper virker via UV-A lamper som tiltrækker myg og andre insekter. Når insekterne flyver ind i lampen, møder de et elektrisk gitter med højspænding der dræber dem øjeblikkeligt. Du skal blot sørge for at din myggefjerner er slået til, og så er du fri for irriterende insekter! De fleste af vores insektlamper har også en smart aftagelig bakke hvor de døde dyr samles - derved bliver rengøringen utrolig nem.

Vælg den myggelampe der passer bedst til dit hjem, og slip af med den irriterende summen og de kløende myggestik. Her får du lamper i god kvalitet der gør din aften på altanen eller overnatning i den friske luft langt mere behagelig!