Overtræk til Havemøbler

 • Overtræk til Parasoller

  Overtræk til Parasoller

 • Overtræk til Terrassevarmere

  Overtræk til Terrassevarmere

 • Overtræk til Havebord

  Overtræk til Havebord

 • Overtræk til Havestol

  Overtræk til Havestol

Overtræk til Havemøbler

Er du også træt af altid skulle slæbe dine havemøbler ind i skuret eller under et halvtag når vinter halvåret rammer. Sørg for at passe godt på dine have møbler med et overtræk. Et overtræk til havemøbler fungerer nøjagtigt som ethvert andet cover eller overtræk. De fleste tænker sikker på at holde grillen pakket ind henover vinter halvåret - så bliver din grill ikke udsat for vind og vejr , samtidig med at den ikke bliver beskidt eller eventuelt ruster.

Overtrækket kan også bruges om sommeren når du gerne vil bruge dine havemøbler om dagen, eller hvis du ved det kommer til at regne i en periode. Det kan være du går ud for at sætte dig med en kop kaffe en sommermorgen for at opdage at dine hynder er klamme og fugtige af dug. Undgå dette med et havemøbel overtræk. 

Et havemøbel overtræk er utrolig nemt at kaste ud over dine møbler og så er de godt beskyttet mod både regn, sne, slud og hvad der ellers kunne skade dem. Når du så skal bruge dine møbler igen skal du blot tage overtrækket af, folde det sammen, og så er du klar til at bruge dine havemøbler. Når du tager dit overtræk af anbefaler vi naturligvis at du ikke pakker det sammen hvis det er vådt eller fugtigt. Vent til det er tørt, så bliver det heller ikke klamt mens du opbevarer det - nøjagtigt som du ville gøre med fx en teltdug.

Pas godt på dine have møbler med et smart overtræk som passer godt på dine møbler. Vores overtræk er utrolig alsidige og så er de naturligvis vandtætte. Her på siden finder du en række forskellige slags overtræk til havemøbler i forskellige former og størrelser. Har du et havemøbel du gerne vil passe på som ikke falder indenfor de mål vi har ansgivet kan du altid vælge et større overtræk og blot folde det ekstra stof ind under dit møbel.

Et havemøbel cover sørger for at passe godt på dine møbler så du ikke skal bekymre dig. Har du et udendørs spisebord og stole i træ kan du med fordel dække dem til. Så er du sikker på at træet ikke får en masse fugt eller frost skader hen over vinteren. Vores overtræk er lavet sådan at du blot skal kaste et stort ”lagen” udover både bord og stole, så slipper du for en masse individuelle overtræk.

Når dit overtræk ikke er i brug, fylder det heller ikke det store. Dit havemøbel cover kan nemt foldes sammen så det ikke tager en masse plads. Vores betræk er lavet i slidstærkt og vandafvisende oxford stof som nok skal sørge for at dine møbler er godt beskyttet når de ikke er i brug 

Tag et kig her på siden og se alle vores forskellige betræk til havemøbler. Vi har sikkert også lige det overtræk du kan bruge. Husker du at dække dine havemøbler til når de ikke er i brug vil du også få endnu mere ud af dem! Er dine møbler beskyttet mod elementerne vil de nemlig være pænere længere og være i bedre stand end hvis de blot altid stod udsat for både regn, sne og sol.

Slå dig løs og find et nyt overtræk til dine havemøbler! Find netop det betræk som du mangler. Uanset hvilket havemøbel du skal beskytte, så har vi en løsning til dig.