Overtræk til Parasoller

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Parasol (6)
Farve
  1. checkmark
    Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Overtræk til Parasol

Her på siden har vi samlet et udvalg af smarte overtræk til parasoller. Et parasolovertræk beskytter din parasol når den ikke er i brug. Det mest oplagte tidspunkt at dække din parasol til, er når den alligevel ikke er i brug.

Er du også træt af at skulle bøvle med at stille parasollen i læ, sørger for den bliver pakket ned til vinterhalvåret eller bekymre dig om det nu kan holde til de støre mænger regn, sne, hagl eller andre vejrforhold som kan gøre skade på den? Heldigvis finder du her en utrolig nem og billig løsning som nok skal sørge for at passe godt på din parasol i alt slags vejr.

Et parasolcover er utrolig nemt at smide rundt om parasollen når den ikke er i brug, og så er du sikker på at din parasol ikke bliver mør og fugtigt når den ikke er i brug. Alt fra vand til UV stråler kan sætte sine tegn på parasollen. Det det rigtige betræk kan du være sikker på at din parasol nok skal holde sig pæn mange år ud i fremtiden 

Der skelnes ofte mellem to forskellige slags parasoller: en markedsparasol og en hængeparasol, derfor har vi naturligvis også overtræk til begge modeller. En markedsparasol har en klassisk sokkel og stolpe placeret i midten. Parasollen kan være rund eller firkantet, men når den er slået sammen er den ca. samme bredde hele vejen ned. Det betyder også at det parasolbetræk du skal have, er lige hele vejen ned, så passer det nemlig bedst til din parasol.

Har du derimod en hængeparasol vil både parasollen og overtrækket se en anelse anderledes ud.  En hængeparasol har fod og stole i den ene side og hænger ud over f dit havebord eller et loungeområde. Her får du frigjort pladsen i midten hvor stolpen ellers står på en markedsparasol. Et parasolovertræk til hængeparasol er naturligvis også formet efter hvordan parasollen der ud, så det passer til krumningerne på parasollen når den er slået ned.

Har du en parasol som du gerne vil have beskyttet skal du blot tage et kig her på siden. Vores overtræk til parasol er lavet i vandtæt oxford stof som sørger for at hverken sne, vind, regn eller UV stråler kan gøre skade på din parasol. Overtrækket skal blot sættes rundt om parasollen og derefter snøres ind i bunden s det lukker helt tæt. 

Slå dig løs herovenover og få den bedtse beskyttelse uanset om du har en hængeparasol eller en klassisk markedsparasol. Når du skal have fat i dit nye betræk skal du også tænke over hvilken størrelse parasol du har. Parasoller fås nemlig ikke kun i forskellige modeller men ogsåpå i forskellige højder. Vi anbefaler at du finder du at målene på netop din parasol, men vil du bestikke et overtræk og være sikker på at det passer skal du blot gå med den største model.

 Vores parasolovertræk er universelle og passer derfor ikke til en specifik parasol eller et specifikt mærke. Du vil derfor måske opleve at størrelserne på vores betræk ikke stemmer 100% overens med den parasol du har stående i haven. Vores overtræk til parasol passer til langt de fleste modeller, og du kan derfor trygt bestille et overtræk til din parasol her på siden.