Overtræk til Parasoller

Beskyt din parasol mod vind og vejr med et overtræk

Er du også træt af at skulle bøvle med at stille parasollen i læ, sørger for den bliver pakket ned til vinterhalvåret eller bekymre dig om det nu kan holde til de større mængder regn, sne, hagl eller andre vejrforhold som kan gøre skade på den? Heldigvis finder du her en utrolig nem og billig løsning, som nok skal sørge for at passe godt på din parasol i alt slags vejr. Et parasolovertræk beskytter altså din parasol når den ikke er i brug. 

Et parasolcover er utrolig nemt at smide rundt om parasollen, og så er du sikker på at din den ikke bliver mør og fugtig når den ikke er i brug. Alt fra vand til UV stråler kan sætte sine tegn på parasollen. Det det rigtige betræk kan du være sikker på at din parasol nok skal holde sig pæn mange år ud i fremtiden 

Overtræk til hængeparasol og klassisk markedsparasol

Der skelnes ofte mellem to forskellige slags parasoller: en markedsparasol og en hængeparasol, derfor har vi naturligvis også overtræk til begge modeller. En markedsparasol har en klassisk sokkel og stolpe placeret i midten. Parasollen kan være rund eller firkantet, men når den er slået sammen er den ca. samme bredde hele vejen ned. Det betyder også at det parasolbetræk, du skal have, er lige hele vejen ned, så passer det nemlig bedst til din parasol.

Har du derimod en hængeparasol, vil både parasollen og overtrækket se en anelse anderledes ud.  En hængeparasol har fod og stole i den ene side og hænger ud over f dit havebord eller et loungeområde. Her får du frigjort pladsen i midten hvor stolpen ellers står på en markedsparasol. Et parasolovertræk til hængeparasol er naturligvis også formet efter hvordan parasollen ser ud, så det passer til krumningerne på parasollen når den er slået ned.