Filter til Roborock S7 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (12)
 2. checkmark
  Roborock S6 Pure (8)
 3. checkmark
  Roborock S6 MaxV (8)
 4. checkmark
  Roborock S6 / S60 (8)
 5. checkmark
  Roborock S5 Max (8)
 6. checkmark
  Roborock S5 / S50 (8)
 7. checkmark
  Roborock E4 (2)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 9. checkmark
  Roborock E5 (2)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (2)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (2)
 12. checkmark
  Roborock S8 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
 15. checkmark
  Roborock S7 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 2. checkmark
  Hvid (8)
 3. checkmark
  Orange (8)
 4. checkmark
  Blå (7)
 5. checkmark
  Multifarvet (6)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  Rød (2)
 8. checkmark
  Lyseblå (1)
 9. checkmark
  F (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fang de mindste mindste partikler med et nyt Roborock S7 Plus HEPA filter

Et støvfilter sørger for at fange støv, snavs og partikler inden luften blæser ud af robotstøvsugeren igen. Det er et vigtigt komponent, som kræver vedligeholdelse, hvis det skal fungere optimalt. Det betyder, at det ofte skal renses og skiftes. Hver rengøring fylder det med snavs, bliver det for fyldt, stopper det til. Og det kan påvirke støjniveauet, sugeevnen og rengørings-evnen.

Derfor er et HEPA filter til din Roborock S7 Plus en god idé

De smarte HEPA filtre kan opsamle selv de mindste mikroskopiske partikler, så du får et hjem fri for mange allergener fra eksempelvis pollen, bakterier og kæledyr. De er derfor særligt populære blandt allergikere eller folk, der gerne vil have et bedre indeklima. HEPA står for High Efficient Particulate Absorbing, og det er kendt som en mere højeffektiv og partikel-absorberende variant. HEPA er et slags stempel som viser, at de lever op til den høje standard. 

Hvor ofte skal et støvfilter til S7 Plus skiftes? 

Det anbefales altid at man skifter det et par gange årligt, når det er tid. Det er tid når sugeevnen helt simpelt ophøre. Når du en dag kommer hjem efter arbejde og robotstøvsugeren har kørt, men du kan nærmest ikke se det. Hvis du føler at du selv skal i gang med støvsugeren, så er det på tide at skifte filteret. Det kan være en fordel, at tjekke standen på komponentet løbende. På den måde er du altid godt forberedt og får det skiftet inden det er kørt helt i bund. Det kan sammenlignes lidt med en støvsugerpose. Det er altid godt at få skiftet en støvsugerpose ud inden den er fyldt helt op til randen. Det har støvsugeren bare bedre af. 

Du vil altid kunne få brugt dine filtre så længe du ejer en Roborock S7 Plus robotstøvsuger. De skal skiftes fra tid til anden, og derfor derfor vil du altid få brugt mere end et. Derfor kan du lige så godt gøre brug af vores stærke rabatter, som du får jo flere du køber på samme tid. Du kan eksempelvis finde flere forskellige sammensatte pakker med filtre i vores udvalg ovenfor, hvor du spare penge jo flere du køber! Det er rart med et par ekstra nye liggende på lager, så du altid kan hive et friskt frem, når din robotstøvsuger trænger.